Nyhetskanalen > Nyheter

Tuesday, 23 April, 23:15

Nyhetskanalen - 19 jul 11 kl. 14:00

Stekheta bilar - dödsfälla för hundarHundar som lämnas kvar i stekheta bilar under sommaren är ett ökande problem enligt polisen i Skåne. Och det är svårt att fälla den skyldige. Sen 2010 har bara en person i länet dömts för ett sådant brott, visar TV4-Nyheternas granskning.
.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Skåne, TV4-Nyheternas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stekheta, bilar, dödsfällaför , hundar
Skånskan - 09 maj 16 kl. 15:31

Så snabbt blir din bil en dödsfälla

Malmö Hur snabbt blir det egentligen stekhett i en bil på sommaren? Svenska Kennelklubben har undersökt den saken.Eftersom även hundar kan råka illa ut om de lämnas instängda i varma bilar har Svenska Kennelklubben låtit genomföra en undersökning av hur varm en bil egentligen blir i svenskt sommarväder.

Magazin24 - 03 jul 12 kl. 12:33

Bilen - en dödsfälla för hunden

Värmeslag är tillsammans med fästingar och ormbett de vanligaste farorna för djur på sommaren. Varje sommar lämnas hundar kvar i varma bilar, vilket i värsta fall kan leda till deras död. Vi har pratat med Göran Sjöström, veterinär på djurkliniken i Köping, för att ta reda på mer om ämnet.

SN - 10 jan 15 kl. 11:44

Taxibilen var en dödsfälla

Nävertorps taxi anklagas nu för att använda trafikfarliga bilar till skolskjutsar och sjukresor. I onsdags belades en av bolagets bilar med körförbud för att den ansågs brandfarlig..

Kristianstadsbladet - 24 jul 12 kl. 20:20

Polisbil blev dödsfälla

I 140 kilometer i timmen körde polisbilen på en landsväg i kommunen. Plötsligt slutade såväl broms- som styrservo fungera. Hade det funnits andra bilar framför polisbilen hade konsekvenserna kunnat bli katastrofala.

SVT - 16 aug 13 kl. 11:03

Importbilen kan vara en dödsfälla

Närmare 10.000 bilar från USA som rullar på svenska vägar har varit svårt krockade, ibland till och med skrotade, innan de importerats till Sverige. ?

Nyteknik - 28 okt 13 kl. 12:05

Fyrhjuling dödsfälla på vägen

Risken att dödas eller skadas svårt är tio gånger högre med fyrhjulingar än med bilar visar en undersökning..

SVT - 29 okt 13 kl. 20:07

Importbilen kan vara en dödsfälla

Närmare 10.000 bilar från USA som rullar på svenska vägar har varit svårt krockade, ibland till och med skrotade, innan de importerats till Sverige..

YA - 25 jul 18 kl. 16:00

Varma bilar i torrt gräs oroar

Varma bilar i torrt gräs och så trångt att räddningstjänsten inte kan ta sig fram. En förtvivlad Knäbäcksbo beskriver badparadiset som en dödsfälla..

DalaDemokraten - 22 feb 16 kl. 14:50

TV: "En dödsfälla" – Två bilar på ett år nära ramma bostadshuset

Det var i lördags det senast hände. En så kallad "epatraktor" sladdade och körde över den kant, och ner för den slänt, som leder till radhuset på Stigfinnargatan 2 i Ludvika..

Dalarnas tidningar - 22 feb 16 kl. 14:50

TV: "En dödsfälla" – Två bilar på ett år nära ramma bostadshuset

Det var i lördags det senast hände. En så kallad "epatraktor" sladdade och körde över den kant, och ner för den slänt, som leder till radhuset på Stigfinnargatan 2 i Ludvika..

News55 - 04 okt 15 kl. 18:24

”Idag skiner solen men vi befinner oss fortfarande i chock”

Lördagen skulle enligt väderleksrapporterna bli växlande med en del regn mot kvällen med inslag av åska. Årets understatement. Vi var i går kväll bjudna på ett stort cocktailparty på Martinez Beach, lyxhotellet Martinez stora partytält på stranden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.