Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 21 April, 21:22

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 11 kl. 13:47

Sex häktas för knivmordDe sex männen blev inte insläppta på festen. Då utbröt tumult och en 35-åring knivskars till döds. ? Vi har lite idéer om vem som höll i kniven, men i nuläget är alla sex misstänkta för mord, säger kammaråklagare Bo Albrektsson till TT.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Bo Albrektsson, TT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, häktasför , knivmord
DI - 19 jan 18 kl. 18:48

Sex häktas i assistansfuskhärvan

Sex personer häktas på sannolika skäl misstänkta för grovt bidragsbrott, inom ramen för den assistansfuskhärva som nystas upp i Malmö. – Det är en företrädare för bolaget, i övrigt är det påstådda assistenter eller närstående till brukare, säger åklagare Björn Rosenlöf till TT..

UNT - 19 jan 18 kl. 19:14

Sex häktas i assistansfuskhärvan

Sex personer häktas i assistansfuskhärvan som nystats upp i Malmö..

GöteborgsPosten - 15 jan 17 kl. 17:12

Tvingade kvinna att sälja sex - häktas

Kvinna larmade polisen och gjorde en anmälan. Efter det häktades en man misstänkt för människohandel.

GöteborgsPosten - 19 jan 18 kl. 18:41

Sex häktas i assistansfuskhärvan

YLE - 04 jul 16 kl. 13:19

Polisen frigav två kubanska volleybollspelare - föreslår att sex gripna häktas

Två av de gripna vlleybollspelarna har släppts fria och de är inte längre misstänkta för grov våldtäkt. Polisen håller fortfarande sex volleybollspelare från det kubanska landslaget och kommer att föreslå att de häktas. Polisen vet inte om de frisläppta männnen redan har lämnat landet.

YLE - 28 nov 17 kl. 15:48

Sex män häktas för knivhuggningen i Vasa

Polisen har begärt att sex män häktas i anslutning till knivhuggningen i Vasa förra veckan. En 20-årig man knivhöggs och fick livshotande skador..

BT - 20 dec 13 kl. 15:59

Man häktas för tiotal barnvåldtäkter

En 34-årig man häktas av Eksjö tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn. Vid ett tiotal tillfällen mellan juni 2012 och oktober i år ska han ha våldtagit en flicka som är under 15 år. Mannen är kommunanställd och har dagligen kontakt med barn i sitt jobb, uppger Jönköpings-Posten på nätet.

Kristianstadsbladet - 20 dec 13 kl. 15:57

Man häktas för tiotal barnvåldtäkter


En 34-årig man häktas av Eksjö tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn. Vid ett tiotal tillfällen mellan juni 2012 och oktober i år ska han ha våldtagit en flicka som är under 15 år.Mannen är kommunanställd och har dagligen kontakt med barn i sitt jobb, uppger Jönköpings-Posten på nätet.

BT - 20 dec 13 kl. 17:40

Man häktas för tiotal barnvåldtäkter

En 34-årig man häktas av Eksjö tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn. Vid ett tiotal tillfällen mellan juni 2012 och oktober i år ska han ha våldtagit en flicka som är under 15 år. Mannen är kommunanställd och har dagligen kontakt med barn i sitt jobb.

Kristianstadsbladet - 26 sep 14 kl. 01:30

Erkänner sexövergrepp - häktas inte


En man har erkänt mycket grova sexuella övergrepp mot barn i Växjö. Han ska själv ha filmat brotten. Mannen misstänks även för att ha utnyttjat barn för sexuell posering.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kraftiga översvämningar i östra Kanada

Över tusen personer har fått evakueras från sina hem och en man har omkommit efter att kraftiga översvämningar drabbat östra Kanada. Ihållande regn i kombination med att snön har smält har fått vattennivåerna att stiga i delar av provinserna Ontario, Qu.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Paok Thessaloniki mästare igen – efter 34 år

Inför ett fullsatt Tomba Stadium vann Paok Thessaloniki mot Levadiakos med 5–0 och blev i och med segern grekiska mästare. Svenske Pontus Wernbloom, som spelar för laget, fanns inte med i matchtruppen när titeln säkrades. Klubben har blivit mästare två.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Makethemark vann – tveksam till finalstart

Makethemark och Ulf Ohlsson tog hem den fjärde och sista uttagningstävlingen till Olympiatravet. Men tränaren Petri Salmela är högst tveksam om han vill vara med i finalen nästa lördag på Åby. – Det är inte rättvist mot hästen.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kanye Wests predikan lockade tusentals

Redan tidigt på söndagsmorgonen ringlade köerna långa till det område på Coachellafestivalen där Kanye West skulle hålla sin söndagspredikan. Publiksiffran väntades på förhand överstiga 100 000 och enligt Deadline verkar prognosen ha infriats. Rapparen.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Bil voltade in i trädgård – kvinna död

En kvinna dog efter att bilen hon färdats i voltat in i en trädgård i Slöinge, utanför Falkenberg, på söndagseftermiddagen. I bilen fanns sex personer, vara tre barn, rapporterar Hallands Nyheter. – Vi kan bekräfta att fyra personer har förts till sjukh.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Demonstration i Rabat för gripna aktivister

Tusentals människor samlades i Marockos huvudstad Rabat på söndagen för att manifestera till stöd för en stor grupp aktivister som dömts till fängelse. Det handlar om 39 personer som dömdes för att ha lett och deltagit i en proteströrelse som skakade om.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Hot om ny hyperinflation plågar Zimbabwe

Priset på varor som bröd och smör nästan fördubblades i Zimbabwe den gångna veckan. Prisökningarna väcker plågsamma minnen av den hyperinflation som rådde under den tidigare presidenten Robert Mugabe. Nu hotar den att återvända.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Uppgifter: 26-åringen som mördades var själv misstänkt för Helsingborgsmord

Försattes på fri fot efter att ha suttit häktad i fyra månader och åtal väcktes aldrig..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Klimataktivister: Vill samtala med regeringen

Över 800 personer har gripits i samband med klimatprotesterna som den senaste veckan pågått i Storbritanniens huvudstad London. Demonstranterna har bland annat blockerat berömda och hårt trafikerade vägar och platser i staden. Extinction Rebellion, som.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Israels Btselem skeptiskt till USA:s fredsplan

Israeliska människorättsorganisationen Btselem är pessimistisk inför möjligheterna till fred efter parlamentsvalet – och inför ett kommande amerikanskt fredsförslag. – Det internationella samfundet måste sätta press på Israel, säger talespersonen Amit G.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.