DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 17:54

DI - 19 jul 11 kl. 13:53

Stockholmsbörsen: Uppgången håller i sigStockholmsbörsen noterades högre under tidig eftermiddag på tisdagen under en dag fylld av tunga rapporter. Utvecklingen på de ledande europeiska börsindexen var också stigande..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Uppgången, hålleri sig
DI - 27 dec 16 kl. 12:48

Stockholmsbörsen: Uppgången håller i sig

Stockholmsbörsen håller fast vid morgonens uppgång i en annars händelselös tisdagshandel. Forskningsbolaget Bioinvent och belysningsföretaget Fagerhults bjuder däremot på nyheter och belönas med kursuppgångar..

DI - 11 jun 12 kl. 13:24

Stockholmsbörsen: Uppgången håller i sig

Helgens uppgörelse där de spanska bankerna får ett stödpaket på 100 miljarder euro fick ett positivt mottagande på världens börser. Och Stockholmsbörsens uppgång höll i sig efter lunchtid på måndagen..

DI - 27 maj 13 kl. 13:26

Stockholmsbörsen: Uppgången håller i sig

Stockholmsbörsen handlades fortsatt högre efter lunch på måndagen. Omsättningen var låg med stängda marknader i både New York och London..

DI - 04 jul 13 kl. 13:31

Stockholmsbörsen: Uppgång håller i sig

Stockholmsbörsen höll sig högre med de ledande europeiska handelsplatserna trots att nedgången för portugisiska statspappersräntor gröptes ur på förmiddagen..

DI - 31 mar 14 kl. 12:54

Börsen: Uppgången håller i sig

De inledande uppgångarna på Stockholmsbörsen höll i sig framåt lunchtid på måndagen utan någon större dramatik i nyhetsflödet. Scania och Volvo ser ut att avgå med OMXS30:s kvartalssegerhattar, medan Electrolux och Getinge intar bottenplatserna där..

Affärsvärlden - 29 nov 18 kl. 14:10

Uppgången håller i sig, gruvbolag klättrar

Stockholmsbörsen gick starkt i inledningen av torsdagens handel, men uppgången klingade av något allteftersom..

Affärsvärlden - 11 jul 16 kl. 13:14

Stockholm: Uppgången håller i sig

Stockholmsbörsen handlades fortsatt högre efter lunchtid på måndagen. SSAB verkade få stöd av uppgifter om att det förs samtal om konsolidering i sektorn. Positiva signaler kom även från tyska Klöckner, konkurrent till BE Group, som kom med en omvänd vinstvarning..

Kristianstadsbladet - 20 feb 13 kl. 17:54

Fortsatt uppåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsens uppgång håller i sig, även om handeln mattades av något under eftermiddagen.
Under förmiddagen var OMXS-index mycket nära att nå den högsta nivån sedan oktober 2007. Men på eftermiddagen kom uppgången av sig och indexet stannade till sist på 375,6, plus 0,5 procent - en hårsmån från femårsrekordet.

Sydsvenskan - 30 jan 15 kl. 09:26

Skogsrally på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen stiger. Draghjälp kommer från en rusning uppåt för skogsbolaget SCA:s aktie efter bokslutet för 2014.OMXS-index har efter en kvarts handel stigit med 0,7 procent till 509,6 — en ny historisk toppnivå om uppgången håller i sig till stängning.

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 15 kl. 09:26

Skogsrally på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen stiger. Draghjälp kommer från en rusning uppåt för skogsbolaget SCA:s aktie efter bokslutet för 2014.OMXS-index har efter en kvarts handel stigit med 0,7 procent till 509,6 — en ny historisk toppnivå om uppgången håller i sig till stängning.

SvD - 20 feb 13 kl. 17:37

Uppgången håller i sig på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsens OMXS-index nära rekordnivå..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..

DI - 1 timme sedan

Halliburtons omsättning högre än väntat

Halliburton redovisar en omsättning som var högre än väntat under första kvartalet. Det justerade resultatet var något högre än väntat..

DI - 45 minuter sedan

“Moderaternas krav är väldigt oroväckande”

Moderaternas hot att lämna Energiöverenskommelsen har utlöst stor oro i energisektorn. En rad branschaktörer uppmanar nu politikerna att hålla fast vid den blocköverskridande energiöverenskommelsen och fokusera på att möta de växande utmaningarna med bland annat effektförsörjningen..

DI - 1 timme sedan

Farligt vägval att riva upp överenskommelsen

DEBATT. Moderaterna har krävt mer kärnkraftsvänliga formuleringar i Energiöverenskommelsen för att hålla fast vid samarbetet. Men om uppgörelsen faller kan det leda till en betydande politisk osäkerhet i ett läge då energibranschen står inför stora investeringar, varnar Pernilla Winnhed, Energiföretagen..

DI - 1 timme sedan

Bränder rasar på flera håll i landet

Varmt vårväder och torra marker gör att det just nu härjar flera bränder i landet. Bara i Småland har räddningstjänsten bekämpat minst fem bränder under måndagen..

DI - 3 timmar sedan

Trump sitter säkert efter Mueller-rapporten

NEW YORK. Även om Mueller-rapporten visade sig innehålla en hel del smuts om Donald Trump innebär dess slutsatser en seger för presidenten.  Han ser nu ut att sitta säkert fram till valet 2020.

DI - 1 timme sedan

Slå världen med häpnad - inför absolut förbud

Efter maten brukar indier fräscha upp munnen med pan masala, en blandning av träflisor och kryddor, förpackade i små påsar lämpliga för fickan eller handväskan. .

DI - 2 timmar sedan

USA-börser: Inleder nedåt inför rapportfloden

Wall Street öppnar veckan svagt nedåt då investerare intar försiktiga positioner inför rapportflodens mest intensiva dagar..

DI - 2 timmar sedan

Lista: Fly nollräntan – här är kontot som ger dig mest tillbaka

Trots den fortsatt låga räntemiljön fortsätter svenskarna att pumpa in miljarder på bankkontot. Di har gått igenom vilka sparkonton som har högst ränta just nu. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.