DI > Ekonomi

Saturday, 20 April, 03:35

DI - 19 jul 11 kl. 13:50

Stark vecka för de amerikanska affärskedjornaFörsäljningen i affärskedjorna i USA steg med 4,5 procent vecka 28, som avslutades den 16 juli, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 0,4 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stark, veckaför de amerikanska , affärskedjorna
DI - 27 dec 17 kl. 13:52

Stark vecka för USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 3,3 procent vecka 51, som avslutades den 23 december, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 0,4 procent..

DI - 23 jan 18 kl. 13:50

Stark vecka för USA:s affärskedjor

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 3,4 procent vecka 3, som avslutades den 20 januari, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 0,1 procent..

DI - 10 sep 13 kl. 14:21

Stark vecka i de amerikanska butikerna

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,3 procent vecka 36, som avslutades den 7 september, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 1,5 procent..

Affärsvärlden - 24 sep 13 kl. 13:56

Svag försäljning i affärskedjorna i USA

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 1,6 procent vecka 38, som avslutades den 21 september, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 1,0 procent..

DI - 07 apr 15 kl. 13:48

Försäljningen i affärskedjorna i USA upp 2,5 procent

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,5 procent vecka 14, som avslutades den 4 april, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 1,1 procent.Det visar The Retail Economist LLC (TRE) och Goldman Sachs veckoindex..

DI - 28 apr 15 kl. 13:46

USA: Lyft för affärskedjorna

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,5 procent vecka 17, som avslutades den 25 april, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 0,8 procent. Det visar The Retail Economist LLC (TRE) och Goldman Sachs veckoindex..

DI - 25 aug 15 kl. 13:46

USA: Affärskedjorna sålde mer

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,0 procent vecka 34, som avslutades den 22 augusti, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan var försäljningen oförändrad..

DI - 09 feb 16 kl. 13:46

USA: Affärskedjorna ökar försäljningen

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,9 procent vecka 5, som avslutades den 6 februari, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 2,6 procent..

DI - 01 mar 16 kl. 13:46

Ökad försäljning i amerikanska affärskedjorna

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 3,2 procent vecka 8, som avslutades den 27 februari, jämfört med motsvarande vecka föregående år..

DI - 16 aug 16 kl. 13:49

USA: Ökad försäljning i affärskedjorna

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 3,1 procent vecka 32, som avslutades den 13 augusti, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 1,6 procent..

Affärsvärlden - 27 sep 16 kl. 14:09

Handeln steg för affärskedjorna i USA

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg med 2,7 procent vecka 38, som avslutades den 24 september, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före steg försäljningen 0,8 procent. Det visar The Retail Economist LLC (TRE) och Goldman Sachs veckoindex..

Fler nyheter från DI

DI - 12 timmar sedan

Välj rätt mobildeal till ditt barn – spara tusenlappar

Har du ett barn som gillar att streama tv-serier eller kolla Youtube-klipp? Då krävs ett mobilabonnemang på minst tio gigabyte surf för några timmars tittande i veckan – om du inte är uppkopplad via ett wifi-nät.  Men priserna skiljer sig – flera tusenlappar finns att spara per år om du väljer det billigaste alternativet..

DI - 13 timmar sedan

Storm om hyresrätter - varning för dubbel betalningssmocka

Regeringen vill ge fler hyresgäster möjligheter att påverka sitt boende. Reglerna ska börja gälla redan i höst. Men Hyresgästföreningen stormar mot de nya så kallade tillvalen.

DI - 14 timmar sedan

Hotellägaren lockar kunder med lyxskor – ”mustigt och sexigt”

TROSA. När Kristin Boman blev änka och förlorade energin som entreprenör kom funderingarna – var det läge att sälja hotellet? Svaret blev nej, och ur en nyfödd lust initierades satsningen att bli allt vad ett insomnat landsortshotell inte är..

DI - 15 timmar sedan

Anticimex konkurrent nära miljardaffär

Sveriges näst största skadedjursbekämpare efter Anticimex är på väg mot en försäljning uppger källor för Di. Det handlar om Nomor, som ägs av det norska riskkapitalbolaget Norvestor och som räknar med att omsätta en halv miljard kronor i år..

DI - 16 timmar sedan

Nystart för Bukowskis - säljer mäkleriet

Efter alla förlustår visar Bukowski Auktioner för andra året positiva resultat. En trend som man hoppas håller i sig efter årets rivstart, där en höjning av utropspriser och en avyttring av fastighetsdelen redan genomförts. .

DI - 17 timmar sedan

Italiens konsumentförtroende minskar

Italiens konsumentförtroende minskade mer än väntat i april..

DI - 17 timmar sedan

Udda säljstart: Skåneproducerat jakkött

Gustaf Jerenäs har valt ett udda djur för sin nystartade köttproduktion. I en vidsträckt hage utanför Svedala betar 23 jakar. Målet är att börja sälja lokalproducerat jakkött till hösten, rapporterar lantbrukets affärssajt atl.

DI - 17 timmar sedan

Toyota storsatsar i Uber

Den amerikanska taxitjänsten Uber får ett tillskott på 1 miljard dollar (cirka 9,3 miljarder kronor) till utvecklingen av en förarlös tjänst. Bakom investeringen står japanska telekom- och it-bolaget Softbank tillsammans med fordonstillverkaren Toyota och bildelstillverkaren Denso..

DI - 18 timmar sedan

Nintendo fick Japan att jubla

Tokyobörsen steg på fredagen. De nya jobbsiffror som på torsdagen stärkte Wall Street gav eko även i Tokyo. Börsen gladdes även åt Nintendo, vars aktie steg med 14 procent efter beskedet att företagets spelkonsol Switch ska börja säljas i Kina..

DI - 18 timmar sedan

Tre experter: Så räddar du dig från en pensionskatastrof

Med en hotande höjning av pensionsåldern blir det privata pensionssparandet helt avgörande för vad du får att röra dig med efter arbetslivet. ”Man behöver vara väldigt vaksam”, säger en pensionsspecialist till Di. Di har pratat med tre proffs om hur du räddar ålderdomen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.