Opinionen.se > Opinion

Saturday, 20 April, 19:38

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bussar tömmer toaletter i på gatan
Många av turistbussarna som kommer till Stockholm tömmer sina toaletter i gatubrunnar. Det på grund av att Stockholm saknar tömningsstationer för latriner på turistbussar.Förutom att avföringen riskerar även giftiga kemikalier som används för att förhindra dålig lukt på busstoaletterna att hamna i dagvattnet, uppger SR Stockholm..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Stockholm, SR Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bussar, tömmer, toaletteri på , gatan
BT - 25 jan 12 kl. 14:28

Allégatan bäst för bussarna

Det finns ingen täckning för påståendet att en bussgata i centrala Borås per definition skulle slå mot handeln, menar Lennart Andreasson och anser att Allégatan är ett långsiktigt alternativ som central hållplats. Svar till Leif Petzäll, BT 18/1. Leif Petzäll säger sig vara ytterst förvånad över att jag och flera andra uttalat oss om att vi anser att Allégatan är det bästa alternativet för en central hållplats för lokaltrafiken i staden.

Kristianstadsbladet - 20 jun 12 kl. 10:35

Thygessons Bussar slutar köra åt Skånetrafiken

Thygessons Bussar AB slutar att köra åt Skånetrafiken hösten 2013. Därmed förlorar man drygt 90 procent av sin nuvarande trafik. Brobyföretaget lämnade inte in något anbud i upphandlingen.

YA - 17 jan 14 kl. 06:30

Ågatan öppnas och enkelriktas

Foto: Sprisse Nilsson
Ågatan kan komma att smalnas av och enkelriktas. Dessutom försvinner ett antal parkeringsplatser om det nya förslag som nu presenterats går igenom.
Det har länge talats om att öka trafiksäkerheten för alla barn som tar sig till och från Färsinga lärcentrum.

Skånskan - 25 okt 18 kl. 15:00

Vill få bort bussar från centrum

Svalöv Etableringen på Lantlyckan i Svalöv dröjer och allt hänger på var den nya busstationen ska placeras när Pågatågen rullar in i Svalöv 2021.
Valet står mellan Persbo i centrum eller just ute på Lantlyckan.– Vi har diskussioner med Trafikverket.

Sydsvenskan - 04 maj 15 kl. 04:00

Därför väljer jag gatan när jag cykelpendlar mellan Malmö och Lund

Sedan det för fyra år sedan väcktes förslag om en futuristisk supercykelväg mellan Malmö och Lund har det har kommit en rad utspel om satsningar på cykelbanor. Som cykelpendlare Limhamn-Lund sedan 1981 är jag kluven till den politiska välviljan mot oss cyklister. Bilister och bussar tycks i motsvarande grad bli mer provocerade av att snabba cyklister ändå väljer gatan.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bussar attackerades med raketpjäser

Strax innan klockan nio på onsdagskvällen fick polisen ett larm om att cirka tjugo ungdomar attackerade bussar och bilister med ägg och fyrverkeripjäser, i Jönköping.De kastade även ägg på husfasader och mot privatpersoner på gatan. Till följd av detta ställdes flera bussturer till och från Öxnehaga in.

GT - 07 aug 13 kl. 11:17

Bussar ger skydd och värme efter branden

Bussar finns nu på plats på Keplers gatan för att ge skydd och värme till de evakuerade..

Sydsvenskan - 14 sep 15 kl. 19:51

Bussar var femte minut

På Fredsgatan i Lund får de boende stå ut med bussar var femte minut, eller oftare. Vägarbete vid Clemenstorget gör att bussarna tvingas välja annan väg. Flera bilar har blivit förstörda på den smala gatan..

BT - 21 dec 13 kl. 07:52

Bara bussar på Åsbogatan

Nästa år blir det stopp för biltrafik på Åsbogatan mellan Kungsleden och Allégatan i centrala Borås. Då byggs gatan om till en ren bussgata med tillhörande cykel- och gångstråk. BT har tidigare berättat om planerna på att bygga en cykel- och gångbana utmed Åsbogatan för att knyta samman cykelstråket från Brämhult med Södra torget och centrum.

Sydsvenskan - 02 apr 17 kl. 10:00

Bussar på Linnégatan skapar rödgrön spricka

Miljöpartiilska efter att Andreas Schönström (S) rivit upp beslut om bussfiler på Linnégatan i Malmö..

Expressen - 08 jul 17 kl. 07:13

Paris: Polis flyttar 2.000 flyktingar som lever på gatan

Polisen i Paris packade in över 2 000 flyktingar i bussar under fredagen och tog dem till tillfälliga härbärgen i skolbyggnader. Det är den 34:e förflyttningen av flyktingar som sover på gatan i Frankrike sedan 2015, rapporterar The Guardian..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.