DN > Ekonomi

Thursday, 18 April, 21:39

Liknande nyheter

Taggar: Bank, bomhotad, igen
NSD - 19 jul 11 kl. 13:07

Bank bomhotad - igen

För tredje gången på en månad har Sparbanken i Sölvesborg blivit bomhotad - senast klockan 12.08 i dag. Polisen har spärrat av ett stort område runt banken och undersöker platsen..

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 11 kl. 13:09

Bank bomhotad ? igen

För tredje gången på en månad har Sparbanken i Sölvesborg blivit bomhotad ? senast klockan 12.08 i dag.

Kristianstadsbladet - 19 jul 11 kl. 13:09

Bank bomhotades - igen

För tredje gången på en månad blev Sparbanken i Sölvesborg bomhotad - senast klockan 12.08 i dag.
Under cirka en timme var området runt banken avspärrat medan det undersöktes av polisen.

Dagens PS - 21 dec 18 kl. 08:24

Danske Bank vinstvarnar – igen

För andra gången på kort tid skriver Danske Bank ned nettovinstprognosen i år. Enligt Nyhetsbyrån Direkt skruvar Danske Bank ned den aktuella prognosen för till 15 miljarder danska kronor från tidigare 16-17 miljarder danska kronor. Danske Bank vinstvarnade även i september.

PrivataAffärer - 05 feb 16 kl. 06:10

Kommentar: SEB visar att bank kommer igen

En oväntat stor höjning av utdelningen plus bättre resultat än väntat blev mumma för SEB:s aktieägare under torsdagen. Nu ser bank i allmänhet och SEB i synnerhet ut att kunna gå mot ett bättre år än under 2015....

Affärsvärlden - 21 dec 18 kl. 07:07

Danske Bank vinstvarnar igen

Danske Bank justerar ned nettovinstprognosen för 2018 till 15 miljarder från tidigare 16-17 miljarder danska kronor..

Kristianstadsbladet - 19 jul 11 kl. 13:09

Bank bombhotades - igen

För tredje gången på en månad blev Sparbanken i Sölvesborg bombhotad - senast klockan 12.08 i dag.
Under cirka en timme var området runt banken avspärrat medan det undersöktes av polisen.

YLE - 14 jun 12 kl. 09:22

Finlands Bank: Svagare ekonomisk tillväxt

Den ekonomiska tillväxten i Finland kommer att bli svag under de närmaste åren. Den bedömningen gör Finlands Bank i sin färska prognos. Finlands Bank förutspår att totalproduktionen kommer att öka med 1,5 procent i år och 1,2 procent nästa år.

PrivataAffärer - 20 dec 18 kl. 07:01

Avanza är Årets Bank 2018

Läs också: Chefredaktören: Ett dystert år för bankerna Juryns motivering lyder: ”Banken som år efter år levererar snackisar som pressar priserna. Så även detta år.” Avanza är en pigg bank som ständigt sticker ut i positiv bemärkelse, enligt Privata Affärers chefredaktör Per Hammarlund.

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 16 kl. 13:00

Tur att jag inte är kund hos HIF-räddaren Resurs Bank

På HD-sporten den 20 januari kunde vi läsa att vårt kära gamla HIF är konkursmässigt - igen. Vi, läsare, fick en bra redogörelse av HIF:s affärer av HD-sportens redaktör Tomas Nilsson.Jag kan snart inte räkna hur många gånger de senaste fem åren som HIF har varit i behov av ekonomisk hjälp från bland annat externa sponsorer.

Fler nyheter från DN

DN - Igår: 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - I förrgår: 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..

DN - 15 apr 19 kl. 05:00

Kina planerar att skicka ut tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden

Kina planerar att skicka ut mer än tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden, enligt ett dokument från det styrande Kommunistpartiet. Studenter kommer att kallas för att resa i väg och bo i byar under sina sommarlov, men hur de ska övertalas att ställa upp frivilligt är oklart.  Metoden liknar den som folkrepublikens grundare Mao Zedong använde under kulturrevolutionen för 50 år sedan..

DN - 14 apr 19 kl. 14:00

Kundstorm mot Postnord: ”Paket tog 77 dagar”

Försenade leveranser, returnerade paket och oskäliga avgifter. Hos Konsumentverket och ARN ökade anmälningarna mot Postnord kraftigt i fjol. – Det är såklart inte en positiv trend, säger Emma Riblom, kommunikationschef för krisföretaget vars vd i veckan byttes ut..

DN - 14 apr 19 kl. 07:30

Rekordmånga kvinnor till byggbranschen

Stor ökning av antalet kvinnor som utbildar sig inom samhällsbyggnad och byggteknik..

DN - 13 apr 19 kl. 20:31

Vän till Indiens premiärminister pekas ut i korruptionshärva

En nära vän till Indiens premiärminister fick mer än en miljard i skattelättnader för sina företag i Frankrike i samband med en flygplansaffär länderna emellan. Det skriver franska Le Monde..

DN - 12 apr 19 kl. 08:33

Färre räntehöjningar håller bopriser uppe

Banken SBAB skruvar upp utsikterna för bostadspriserna framöver. Orsaken är att Riksbankens räntehöjningar bedöms bli färre än tidigare spådom..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.