BT > Nyheter

Thursday, 25 April, 07:28

BT - 19 jul 11 kl. 09:47

Gazabåt bordadIsraeliska flottan har bordat Dignité som är på väg till Gazaremsan, enligt militäruppgifter uppger AFP.
Dignité stoppades av fyra militära israeliska skepp som omringade fartyget, enligt Nahla Chahal, talesperson för de franska aktivisterna till TT.
? Militären uppmanade dem att ändra kurs och sade att det är förbjudet att åka till Gaza, säger hon i telefon från Paris.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Dignité, Gazaremsan, AFP, Nahla Chahal, TT, Gaza, Paris, Chahal, UD, Ashdod, Israel, Israels, Julien Rivoire, jazira, Dror Feiler, Danny Ayalon, Reuters, karame, Israeliska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gazabåt, bordad

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

CSN-härvan: Hotar stoppa studielån för läkarstudenter

CSN hotar att strypa möjligheten till studiemedel för alla svenska studenter vid det omskrivna Medical University i Sofia. Orsaken är att universitetet vägrar att svara på frågor om vilka som faktiskt pluggar där..

BT - 30 minuter sedan

JUST NU: Larm om trafikolycka i Sjuhärad

En trafikolycka ska ha inträffat på Hultaforsvägen i Bollebygds kommun under torsdags förmiddagen..

BT - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

I Borås har en man gripits för misshandel. Runt om i landet brinner det fortsatt och räddningstjänsterna hoppas på gynnsammare väder framöver..

BT - 2 timmar sedan

Natur i akryl och keramik på Galleri Jeanette Ölund

Två konstnärer som är inspirerade av naturen, men som jobbar med helt olika medel. Det visas på Galleri Jeanette Ölunds nya utställning med Katarina Fornell och Eva Åberg. .

BT - 2 timmar sedan

Skogen – en oreglerad utmaning för framtiden

Priset på skog når år efter år rekordnivåer, och inom många branscher lutar man sig mot skogsindustrin som ett hållbart alternativ för framtiden. Men utmaningarna blir allt fler. BT åkte ut för att träffa aktörer inom skogsnäringen för att ställa frågan: Hur ska skogen stå pall för framtiden?.

BT - 2 timmar sedan

Elin Kullander: ”Det är framtida generationer som får ta smällen”

Att jorden inte är något som vi äger utan något som vi lånar av våra barn har aldrig känts mer sant än när man pratar med en skogsbrukare. För i det ganska slitna ordspråket gömmer sig nog en sanning om framtidens skogsnäring..

BT - 2 timmar sedan

Bollebygdselever får författartips

Hur skriver man en bok? Under onsdagen och torsdagen får femteklassare i Bollebygd, Töllsjö och Olsfors besök av författaren Malin Stehn som ger flera tips till blivande författare..

BT - 2 timmar sedan

Dags för en konstrik runda

41 utställare på 13 orter tar ett tag att besöka. Fredag kväll inleds årets konstrunda i Ulricehamnstrakten och den varar till söndag..

BT - 3 timmar sedan

Familjekaos spelas med humor och allvar

En alkoholiserad mamma, komplicerade syskonrelationer och familjeproblem som bottnar i flera generationer. Kulturskolans teaterelever förenar allvar och humor i en mörk komedi. Den 20 maj har deras pjäs premiär på Teaterbiografen..

BT - 3 timmar sedan

Trump och Ericson i samma klimatklubb

Svar till Jan Ericson, BT 18/4..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.