DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 07:45

DI - 19 jul 11 kl. 13:05

Analytiker: Positiv rapport från SaabFörsvarskoncernen Saab kom med en rapport idag som togs väl emot av marknaden. Aktien stiger med 0,9 procent till 137,30 kronor ungefär en kvart i tolv på tisdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Saab

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, Positiv, rapportfrån , Saab
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Positiv rapport från DIF

SNART PREMIÄR. Seriestarten närmar sig för Degerfors IF.– Vi har börjat lätta på träningen, säger Patrik Werner.

DI - 25 jan 11 kl. 08:36

Analytiker om Ericsson: "Marginellt positiv" rapport

En blandad rapport som tyder på ökad tillväxt men sämre bruttomarginaler gör att Greger Johansson sammanfattade bild hamnar på "marginellt positiv"..

DI - 16 maj 11 kl. 14:52

Kinesiska analytiker skeptiska till Saab-affären

John Zeng, analytiker på JD Power i Shanghai, är skeptisk till Saabs avtal med Pang Da."Pang Da har gott om pengar i fickorna, men jag undrar om de vill använda dem för att täppa till hålen hos Saab. Jag har svårt att se någon win-win-situation i det här", säger han..

Nyhetskanalen - 25 jan 11 kl. 10:06

Analytiker: Blandad rapport från Ericsson

- Det är en lite blandad rapport, med både positivt och negativt i sig. Det är bättre på försäljningen och lite sämre marginaler. Sammantaget är det rätt så balanserat, säger Martin Nilsson, analytiker på Handelsbanken..

E24 - 15 jul 11 kl. 09:09

Analytiker: Bra rapport från SKF

SKF levererade en bra rapport för det andra kvartalet på fredagsmorgonen. Kassaflöde och utsikterna för det tredje kvartalet nämns av analytiker som ljuspunkter, medan rörelsemarginalen för främst industridivisionen grumlar bilden något..

Affärsvärlden - 21 jul 11 kl. 09:33

Analytiker: Ok rapport med lite rensning

Ericssons rapport var i linje med förväntningarna om man rensar bort för de större omstruktureringskostnader som bolaget tar under andra kvartalet, uppger analytiker..

Sydsvenskan - 31 aug 11 kl. 19:46

Rapport: Saab kan inte starta produktionen

Saabs ägarföretag, Swedish Automobile, har ännu inte säkrat medel för att åter kunna starta produktionen. Det framgår av delårsrapporten som publicerades på onsdagskvällen.
Idag utlöstes varslet hos Lear Corporation i Trollhättan och 99 kollektivanställda sades upp, rapporterar TTELA på nätet.

DN - 20 okt 11 kl. 09:15

Analytiker: Stark rapport från Ericsson

Ericssons försäljning och resultat för tredje kvartalet i år var bättre än väntat, menar analytiker..

Affärsvärlden - 05 maj 15 kl. 11:45

Analytiker: Bolidens rapport var odramatisk

Bolidens aktie faller tungt på Stockholmsbörsen efter rapportpresentationen. En analytiker anser dock att den var ganska odramatisk..

E24 - 27 jan 16 kl. 09:15

Analytiker: Nordeas rapport en liten besvikelse

Nordeas siffror för det fjärde kvartalet var något sämre än förväntat, undantaget tradingen som inte värderas lika högt av aktiemarknaden. Det säger Exane BNP Paribas analytiker Andreas Håkansson till Nyhetsbyrån Direkt..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Skånefonder på frammarsch - “Här finns kapital och kompetens”

Det har vuxit fram ett kluster av fonder i Malmö och Lund, flera nischade inom ett smalt område. Lönenivån, tillgång till personal och tekniken gör att fondbolag inte som tidigare måste finnas i Stockholm..

DI - 9 timmar sedan

Undersökning: Så spenderar svenskarna skatteåterbäringen

Skatteåterbäringen börjar trilla in och många ser fram emot att få tillbaka en extra slant. En undersökning från Novus på uppdrag av Svea ekonomi visar hur svenskarna spenderar pengarna de får tillbaka. .

DI - 9 timmar sedan

USA-börsen avslutade i dur

En USA-börs i dur fick avsluta veckan innan påskledighet. Breda S&P 500 slutade upp 0,16 procent. Även Dow Jones stängde upp 0,42 procent och Nasdaq var upp 0,02 procent.

DI - 9 timmar sedan

Tencent får godkännande för Kina-försäljning

Tencent har fått ett godkännande som öppnar för att få börja sälja Nintendo Switch i Kina. .

DI - 10 timmar sedan

104 före detta politiker försörjs av riksdagen

104 före detta politiker försörjs fortfarande helt eller delvis av riksdagen.  En av dem är Socialdemokraternas Veronica Palm som hoppade av politiken för snart fyra år sedan och har levt på inkomstgarantin på nästan 47.000 kronor i månaden sedan dess, skriver DN..

DI - 10 timmar sedan

Andersson om tillväxtsmockan mot Sverige: ”Det bromsar ju in globalt”

WASHINGTON. Magdalena Andersson försvarar IMF:s kraftiga nedrevidering av Sverige som en effekt av den globala inbromsningen.  Hon ser samtidigt det generella budskapet från Trump-administrationen som ”mycket bekymmersamt”.

DI - 11 timmar sedan

Zuckerberg till Di: ”I've got this”

Samma riskkapitalister som tjänade miljarder på Google och Facebook gör nya superklipp när en ny våg av bolag går till börsen. Vad sägs till exempel om en avkastning på 76.000 procent på Uber?

DI - 12 timmar sedan

Förslag i USA: Höj åldern på tobaksköp

Majoritetsledaren i Senaten, republikanen Mitch McConnell, vill att kongressen höjer minimiåldern för köp av tobaksprodukter, inklusive e-cigaretter, till 21 från 18 i hela landet. Detta för att begränsa tonåringars tobaksanvändande som beskrivits som en epidemi..

DI - 12 timmar sedan

Pinterest rusar på USA-börsen

Hypade sociala medie-bolaget Pinterest rusar på New York-börsen efter att bolaget introducerats på torsdagen.  Drygt tre timmar in i handeln är aktien upp 28 procent..

DI - 12 timmar sedan

En pakt i förhandling

LEDARE. Vi lever längre och friskare än någonsin. Det bör därför finnas tid både för familjelycka och kunskaper, makt och rikedom för båda föräldrarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.