SN > Nyheter

Thursday, 18 April, 19:51

SN - 19 jul 11 kl. 13:02

Polis varnar för falska SMSPolisen varnar för att falska SMS har skickats ut till mängder av mobilnummer i bland annat Sörmland. I SMS:et påstås det att mottagaren har vunnit en miljon..
Läs mer på SN
Läs mer om:
SMS, Sörmland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polis, varnarför , falska, SMS
GöteborgsPosten - 26 apr 17 kl. 16:18

Polisen varnar: Falska sms från "polisen"

Sedan en tid tillbaka sprids sms som uppges komma från polisen - men så är inte fallet. Personer som utger sig för att arbeta på myndigheten har skickat sms till privatpersoner där de uppmanas att trycka på en länk. Nu varnar polisen för de falska sms:en..

BT - 26 jun 11 kl. 16:21

Skatteverket varnar för falska sms

Skatteverket varnar för falska sms som uppmanar mottagaren att kontakta verket då man lämnat felaktiga deklarationsuppgifter. Skatteverket vet inte hur många sms som cirkulerar, men varnar på sin hemsida för att svara på dem eller lämna ut några personuppgifter.
- Ett par privatpersoner har hört av sig och varit oroliga.

Sydsvenskan - 26 jun 11 kl. 17:05

Falska sms från Skatteverket

Skatteverket varnar för falska sms som uppmanar mottagaren att kontakta Skatteverket.
Skatteverket vet inte hur många sms som cirkulerar, men varnar på sin hemsida för att svara på dem eller lämna ut några personuppgifter. ?

Kristianstadsbladet - 23 okt 14 kl. 21:00

Varning för falska sms

Under de senaste veckorna har det dykt upp sms som säger sig komma från Coop och Ica. Tävlingsvinster på flera tusen kronor utlovas.Nu varnar Konsumentverket för de falska sms:en - i själva verket ett sätt att få ut personuppgifter till reklam.

TA - 23 okt 14 kl. 21:00

Varning för falska sms

Under de senaste veckorna har det dykt upp sms som säger sig komma från Coop och Ica. Tävlingsvinster på flera tusen kronor utlovas.Nu varnar Konsumentverket för de falska sms:en - i själva verket ett sätt att få ut personuppgifter till reklam.

BT - 23 okt 14 kl. 21:00

Varning för falska sms

Under de senaste veckorna har det dykt upp sms som säger sig komma från Coop och Ica. Tävlingsvinster på flera tusen kronor utlovas. Nu varnar Konsumentverket för de falska sms:en - i själva verket ett sätt att få ut personuppgifter till reklam.

BT - 23 okt 14 kl. 22:21

Slår larm efter falska sms

Under de senaste veckorna har det dykt upp sms som säger sig komma från Coop och Ica. Tävlingsvinster på flera tusen kronor utlovas. Nu varnar Konsumentverket för de falska sms:en – i själva verket ett sätt att få ut personuppgifter till reklam.

Expressen - 26 apr 17 kl. 13:49

Polisens varning för falska sms:en

Falska sms sprids nu – med polisen som avsändare. Någon eller några som utger sig för att vara från myndigheten har skickat meddelanden, där mottagaren uppmanas att klicka på en länk eller på en bifogad fil. "Polisen skickar aldrig sådana sms, radera sms:et utan att klicka dig vidare", varnar polisen..

DI - 26 jun 11 kl. 17:26

Skatteverket varnar för falska sms

Skatteverket varnar för falska sms som uppmanar mottagaren att kontakta verket då man lämnat felaktiga deklarationsuppgifter..

Expressen - 26 jun 11 kl. 16:50

Falska sms från Skatteverket

Skatteverket varnar för falska sms som cirkulerar. I sms:en står det att mottagaren inte har betalat skatt och måste ta kontakt med skatteverket. - Lämna inte ut några personuppgifter, uppmanar pressekreteraren John Zanchi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.