Opinionen.se > Opinion

Sunday, 21 April, 07:27

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bank utrymd efter bombhot
Personalen på en bank på Södergatan i Sölvesborg mottog ett bombhot vid lunchtid på tisdagen.Polis kallades till platsen vid 12.08 och bankpersonalen hade då själva utrymt lokalen. Området utanför banken är nu avspärrat, uppger polisen i Blekinge.Det är oklart på vilket sätt banken tog emot bombhotet, som är det tredje mot samma bank i sommar..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Södergatan, Sölvesborg, Blekinge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bank, utrymdefter , bombhot
Expressen - 28 sep 12 kl. 18:07

Tysk bank utrymd efter pulverfyndet

Ett bankkontor i östra Tyskland utrymdes på fredagen sedan ett kuvert med vitt pulver hittats i byggnaden. Deutsche Bank-kontoret ligger i Schkeuditz nära Leipzig. 40 anställda evakuerades och skulle enligt polisen läkarundersökas..

BT - 14 dec 11 kl. 17:39

Bank utrymd efter misstänkt paket

Delar av den schweiziska storbanken Credit Suisses byggnad i New York har utrymts eftersom ett misstänkt paket har hittats, uppger poliskällor.
.

UNT - 28 sep 12 kl. 17:54

Tysk bank utrymd efter pulverfynd

Ett av Deutsche Banks kontor i östra Tyskland utrymdes i dag sedan ett kuvert med vitt pulver hittats i byggnaden. Det framgår inte av de första beskeden om någon kommit till skada eller vad pulvret bestod av.(TT).

SvD - 21 aug 15 kl. 11:36

Bank utrymd i Göteborg

Handelsbankens lokaler i centrala Göteborg har utrymts, skriver Expressen..

UNT - 21 aug 15 kl. 11:52

Bank utrymd efter väskfynd

Ett bankkontor på Östra Hamngatan i centrala Göteborg har utrymts sedan en kvarglömd resväska upptäcks i lokalerna, skriver GT/Expressen på nätet..

Sydsvenskan - 21 aug 15 kl. 11:53

Bank utrymd efter väskfynd

Ett bankkontor på Östra Hamngatan i centrala Göteborg har utrymts sedan en kvarglömd resväska upptäcks i lokalerna, skriver GT/Expressen på nätet.Polisen finns på plats..

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 15 kl. 11:53

Bank utrymd efter väskfynd

Ett bankkontor på Östra Hamngatan i centrala Göteborg har utrymts sedan en kvarglömd resväska upptäcks i lokalerna, skriver GT/Expressen på nätet.Polisen finns på plats..

Sydsvenskan - 19 nov 18 kl. 15:49

Bank utrymd efter hotsamtal

En banklokal i Malmö har utrymts efter ett inringt hot mot ett företag på adressen. Utrymningen skedde innan polisen hunnit komma dit. – Bedömningen är att det inte är något farligt i lokalen, men det görs en kontroll ändå, samtidigt som vi försöker ta.

GöteborgsPosten - 19 nov 18 kl. 15:50

Bank utrymd efter hotsamtal

BT - 19 nov 18 kl. 15:49

Bank utrymd efter hotsamtal

En banklokal i Malmö har utrymts efter ett inringt hot mot ett företag på adressen. Utrymningen skedde innan polisen hunnit komma dit.(TT).

SmålandsPosten - 19 nov 18 kl. 15:49

Bank utrymd efter hotsamtal

En banklokal i Malmö har utrymts efter ett inringt hot mot ett företag på adressen. Utrymningen skedde innan polisen hunnit komma dit.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.