SvD > Ekonomi

Thursday, 18 April, 15:46

Liknande nyheter

Taggar: Hackare, startar, socialt, nätverk
IDG - 03 jul 12 kl. 12:55

Googlechef: "Google+ är inte ett socialt nätverk"

Ett år efter att Google lanserade Google+ hävdar en av företagets chefer nu att det inte är ett socialt nätverk..

Datormagazin - 07 jan 13 kl. 14:06

Adobe köper kreativt socialt nätverk

Adobe har förvärvat Behance, ett socialt nätverk för kreativa med över en miljon medlemmar, och planerar att integrera de många funktionerna från Behance i sitt egna Creative Cloud..

YLE - 08 mar 14 kl. 18:54

Socialt nätverk för fyllkajor

I vår kommer ett socialt nätverk riktat till berusade ut på marknaden, skriver Talouselämä. Besökarna på nätverket Livr måste vara onyktra för att ens kunna logga in. Man ska blåsa på en alkometer som kopplas till smarttelefonen.

YLE - 02 nov 15 kl. 14:07

Reko-ringar blev socialt nätverk

När man säljer produkten direkt, säljer man en annan produkt än den man hittar i butiken, säger en av de drygt 2000 producenter som säljer via Reko-ringarna. - Reko-ringarna kom som på beställning för vår verksamhet, säger Anders Norrback som är fårproducent i Närpes.
Anders Norrback Anders Norrback står bland fåren Bild: YLE/Ann-Sofie Långvik
Han höll just på att bygga upp produktionen och ville sälja sina produkter direkt till konsumenterna.

Dagensanalys.se - 03 mar 17 kl. 12:31

Socialt nätverk för forskning får miljonbelopp

I tisdags blev det offentligt att ResearchGate, ett socialt nätverk för forskare, fått 52,6 miljoner dollar i donationer. Målet är att göra forskning mer öppen och tillgänglig. ReserachGate har beskrivits som ett Facebook för forskare, där idag över 1,3 miljoner forskare från hela världen kan dela och diskutera sin forskning med likasinnade.

GöteborgsPosten - 22 jan 19 kl. 20:30

Han startar kafénätverk för HBTQ-personer

Ett socialt tillfälle att träffa likasinnade. Det är tanken med Regnbågscafé Trollhättan, ett kafénätverk för HBTQ-personer.
– Förhoppningen är att vi blir ett gäng engagerade personer som vill dra igång en liten folkrörelse, säger initiativtagaren Said Osman..

IDG - 26 aug 17 kl. 12:30

Nytt socialt nätverk visar emoji från ditt verkliga ansiktsuttryck


Polygram är ett nytt företag som försöker slå sig in på marknaden för sociala nätverk med hjälp av ny teknik – din verkliga reaktion på något fångas i en emoji..

SmålandsPosten - 17 nov 17 kl. 18:43

Hon startar kvinnligt nätverk i IT-branschen

Hur ska man kunna locka fler kvinnor till IT-branschen? Den frågan ställde sig Natasha Asimiadis. Nu startar hon ett nytt kvinnligt nätverk inom IT..

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 13 kl. 08:49

Lydinge startar företagsnätverk

Ett nystartat nätverk ska koppla samman Helsingborgsföretag med företagare utanför kommungränsen. Navet i nätverket är Lydinge Golf Resort..

SR - 27 aug 13 kl. 05:14

Piloter på Ryanair startar anonymt nätverk ? är rädda att förlora jobbet

Ryanairs piloter har tröttnat. Nu bildar de ett anonymt nätverk där man driver fackliga frågor. Ett anonymt medlemskap eftersom den som engagerar sig riskerar att bli av med sitt uppdrag..

UNT - 01 dec 13 kl. 21:15

Miljöpartiet startar hbtq-nätverk

Miljöpartiet har inrättat ett nätverk för homo-, bi-, trans- och queerpolitiskt aktiva. Nätverket ska främst driva på kommun- och landstingspolitiker.(TT).

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i TurkcellOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.