SvD > Nyheter

Friday, 19 April, 15:54

SvD - 19 jul 11 kl. 12:33

?M ser inte det känsliga skedet?Hultqvist (S): Passiva när det gäller försvarsindustrin..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M serinte det , känsliga, skedet
YLE - 27 jan 16 kl. 13:51

Ny hall för känsliga varor i Hangö

Företaget Victor Ek bygger en 2000 kvadratmeter stor hall invid Västra hamnen i Hangö och framöver siktar företaget på att utvidga i Koverhar. Hallen ska förvara varor som är ömtåliga mot köld och fukt som kommer till Hangö hamn. 2000 kvadratmeter låter mycket men vi ser den nästan som för liten.

PrivataAffärer - Igår: 12:38

Sandviks vd: Ser inget av lågkonjunkturen det talas om

Läs även: Sandvik höjde resultatet Angående de tre affärsområdena noterar han att gruvmarknaden, i fokus för affärsområdet SMRT, utvecklas väldigt starkt. ”Det drivs av starka mineralpriser i marknaden. Det är kul”, sade Sandvik-chefen.

DalaDemokraten - 28 jul 16 kl. 06:00

Marianne Ketti: "Alltför många elöverkänsliga ser självmord som enda utvägen"

"Många, alltför många elöverkänsliga ser självmord som enda utvägen" säger Marianne Ketti vice ordförande i elöverkänsligas riksförbund och själv elöverkänslig..

Skånskan - 30 apr 18 kl. 13:13

Blåser 23 meter i sekunden på Öresundsbron

MALMÖ Trafikledningen för Öresundsbron varnar vindkänsliga fordon för att försöka korsa sundet.Vinden tilltar i takt med att ett regnområde drar in söderifrån. Nu varnar Öresundsbrons trafikledning för att försöka korsa bron med vindkänsliga fordon.

Sydsvenskan - 09 okt 12 kl. 13:10

Bron avråder vindkänsliga fordon

Just nu blåser det kraftiga vindar över Skåne och nu avråder Öresundsbron vindkänsliga fordon att åka över sundet. Hastigheten är också sänkt till 70 km/h..

Barometern - 14 feb 14 kl. 08:35

Känsliga tv-tittare varnas för rejält avgrundsskrik

Här kommer en varning till känsliga tv-tittare.
För jag vill inte att ni sätter kaffet i halsen nu på lördag.
Den här veckans deltävling börjar nämligen med – ett avgrundsvrål.

Barometern - 14 feb 14 kl. 08:35

Känsliga tv-tittare varnas

Här kommer en varning till känsliga tv-tittare.
För jag vill inte att ni sätter kaffet i halsen nu på lördag.
Den här veckans deltävling börjar nämligen med – ett avgrundsvrål.

BT - 15 sep 14 kl. 15:01

Med ögon känsliga för grönt

Ulla Zimmerman är svuren realist, ända sen hon gick Konsthögskolan på tidigt 60-tal. Oftast har hon nog sökt upp människan i alla gestalter: för henne helig, antingen som sjuk eller frisk, utsatt eller lycklig (som en av hennes förståndshandikappade i lek med ett snöre, som vi såg på paradutställningen på Konstmuseet förra hösten). Arbetaren är också alltid stolt i hennes värld, inte utnyttjad.

YLE - 06 sep 16 kl. 20:54

Allt längre från NHL-spelare i nästa OS: ”Ser dåligt ut”

Det är fortfarande oklart vem som ska betala rese- och försäkringskostnaderna för NHL-spelarna i OS i Pyeongchang 2018. Allt mer talar för att ishockeyturnerningen genomförs utan världens bästa spelare. Det internationella ishockeyförbundet IIHF:s vice ordförande Kalervo Kummola bekräftar för Yle att ett avtal mellan NHL och IOK är långt borta.

YLE - 08 mar 17 kl. 17:58

Helsingforspolisen ser allvarligt på planerad "rensning" av asylsökande

Polisen ser allvarligt på hoten mot asylsökande med anledning av evenemanget "Rensning" på lördagseftermiddagen på Järnvägstorget i Helsingfors. En motdemonstration i form av en stödkonsert ordnas samtidigt. En gruppering som kallar sig "Finlands nationalister" står som arrangör för evenemanget men också nynazistiska Nordiska motståndsrörelsen marknadsför evenemanget på sin webbplats.

Dagensanalys.se - 11 sep 17 kl. 12:31

Här betalar du med känsliga personuppgifter

I en kampanj för att uppmärksamma hur mycket personuppgifter vi ger bort alldeles gratis varje dag har Kaspersky Labs skapat en pop-up store som bara tar betalt med dina känsliga uppgifter. Butiken heter ”The Data Dollar Store” och är som många andra pop-up butiken ett ställe där du kan köpa tröjor, muggar med mera med exklusiva tryck från konstnären Ben Eine. Men den stora skillnaden är valutan som butiken tar emot.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.