Expressen > Sport

Wednesday, 24 April, 21:31

Expressen - 19 jul 11 kl. 12:17

Ranégies mål kom efter mindre träningI Göteborg tvingades han träna tills kroppen sade ifrån. I Häcken fick Mathias Ranégie ta det lugnare. Då kom målen. Nu är 27-åringen skyttekung och proffsaktuell. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Göteborg, Häcken, Mathias Ranégie

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ranégiesmål , komefter mindre , träning
Skånskan - 18 dec 18 kl. 01:00

Handla håll­bart, kom­muner!

Valet är bak­om oss, och i Skåne har ny­valda po­li­ti­ker in­lett ar­be­tet med att leda sina kom­muner un­der fyra år. Jäm­fört med lä­get ef­ter för­ra valet syns en dra­ma­tisk skill­nad: En ny med­ve­ten­het om att vi måste tackla stora hot mot vår mil­jö och vårt kli­mat – och att vi måste agera nu.
Det in­ne­bär bland an­nat att vi måste sluta tära på jordens änd­liga re­surser.

Skånskan - 20 mar 18 kl. 01:00

Tid för om­ställ­ning be­hövs

ERWP.fif(1)Ledande fö­re­trä­da­re för Mil­jö­par­ti­et vill för­bjuda die­sel­bilar i vissa städer re­dan år 2020. Mo­de­raterna vill ge kom­muner verk­tyg för att upp­nå en bättre luft­kva­li­tet, men vi är inte be­redda att med­verka till att göra en av de största in­ves­te­ringarna för många fa­miljer vär­de­lös.

Skånskan - 03 aug 18 kl. 14:00

k. Mot­vil­lig hem­vän­da­re blev bygdens ord­fö­ran­de

Åter­komst. Som sjuk­skö­ters­ke­stu­dent i Lund ville Ellna Fride Andersson verk­li­gen inte åter­vända till barn­domens Lillaröd. Men fa­milje­gården var ju en oas som­mar­tid.

Skånskan - 01 dec 15 kl. 04:00

Ran­so­nera flyk­ting­strömmen?

Opinion Svaret på frå­gan om det var rätt att ran­so­nera flyk­ting­strömmen be­står av fyra delar: Of­fent­liga fi­nanser, till­gång på per­so­nal, ar­bets­mark­nadens ka­pa­ci­tet samt väl­ja­rnas stöd. Här visar jag vad som krävs om inte det sker en ran­so­nering av an­talet flyk­tingar till Sve­ri­ge. 1.

Skånskan - 21 nov 18 kl. 05:00

Upp­följ­ningen blir av­gö­ran­de

Med en so­li­di­tet på mi­nus 70 pro­cent (för ett fö­re­tag är lika myc­ket i plus önsk­värt) är det svårt att kri­ti­sera det nya al­li­ans­sty­ret i Re­gi­on Skåne för att vilja av­sätta en del av skat­te­höj­ningen till att minska det un­der mån­ga år upp­ar­betade un­der­skottet. Möj­li­gen blir det svårare att mo­ti­vera per­so­nalen att göra nöd­vän­diga ef­fek­ti­vi­se­ringar och ned­skär­ningar ge­nom att ha en mil­jard i bud­ge­terat över­skott.
Ändå görs sats­ningar ock­så i bud­geten.

Skånskan - 24 jan 19 kl. 05:00

Sam­ver­kan är kom­mun­mo­dellen

Kommer kom­munerna att klara fram­tiden? Inte minst kom­munernas egen or­ga­ni­sa­tion SKL oroas över att kost­naderna ökar snabbare än skat­te­in­täkterna.
Kom­munernas fram­tid tas upp av SNS Kon­junk­tur­råd i sin års­rap­port.

Skånskan - 07 jan 16 kl. 01:00

Li­be­ra­lis­mens ut­ma­ning­ar

Opinion För­ra året änd­ra­de Folk­par­ti­et li­be­ra­ler­na namn till bara Li­be­ra­ler­na. Det var ett sätt för par­ti­et att muta in be­grep­pet li­be­ra­ler i en tid när många par­ti­er allt tyd­li­ga­re mar­ke­rar att de är li­be­ra­la. I själ­va ver­ket är i stort sett alla riks­dags­par­ti­er­na nu­me­ra, utom SD, li­be­ra­la i or­dets klas­sis­ka me­ning och står för ytt­ran­de- och tryck­fri­het, fria val och re­li­gi­ons­fri­het, ett själv­stän­digt rätts­vä­sen­de och skydd av ägan­de­rät­ten.

YLE - 26 mar 17 kl. 08:04

Bilfabriken fick Göran att flytta till Nystad 1971 – där trivs han fortfarande

Biltillverkaren Valmet Automotive i Nystad rekryterar som bäst nya arbetstagare i hundratal. Men hur är det att bo i Nystad? Det vet Göran Härmälä som jobbade 37 år på bilfabriken Nystad och fortfarande bor kvar.

Skånskan - 28 jun 18 kl. 04:00

Stärk grund­lagens ställ­ning

Nästa år kan vi fira att det är 100 år se­dan de­mo­kra­ti som om­fattar alla in­fördes i Sverige. 1919 be­slutade riks­dagen att kvin­nor skulle ha röst­rätt på sam­ma vill­kor som män.
Åt­min­sto­ne de senaste 70 åren, se­dan na­zismen slagits till­ba­ka i andra världs­kriget, har upp­slut­ningen bak­om de­mo­kra­tin känts oho­tad i Väst­eu­ro­pa.

Skånskan - 15 dec 15 kl. 01:00

Upp­fin­ning­ar­nas mo­der

Opinion Kri­ser krä­ver kre­a­ti­vi­tet. Där­för är det inte alls omöj­ligt att det i da­gens tur­bu­lens for­mas för­slag som vi­sar sig lång­sik­tigt klo­ka.
Miss­för­stå mig inte.

Skånskan - 20 okt 18 kl. 01:00

Kom­pe­tens­bristen kan lösas

Kom­pe­tens­bristen i Sverige är re­kord­hög. Hela fyra av tio fö­re­tag har i dag svårt att hitta rätt kom­pe­tens. Ut­veck­lingen ris­kerar att skada både fö­re­tagens till­växt och landets kon­kur­rens­kraft.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

En monumental makt- demonstration av MFF

Hammarby gjorde allt rätt i 45 minuter.Sedan?En monumental maktdemonstration av Malmö FF..

Expressen - 15 minuter sedan

United och City slåss om jagade mittfältaren

Sportings lagkapten Bruno Fernandes har gjort 28 mål under säsongen.Och jagas av Manchester United.Nu får Premier League-klubben konkurrens av stadsrivalen City, skriver A Bola.

Expressen - 45 minuter sedan

Malmös uppvisning: ”Det är en käftsmäll”

Underläge 0-1 i paus.Då växlade Malmö FF upp – och körde över Hammarby med förkrossande 4-1.– Det är en ordentlig käftsmäll för Hammarby, säger kommentatorn Åke Unger i C More..

Expressen - 45 minuter sedan

Islamovic hjälte för ÖFK borta mot AFC

ESKILSTUNA. Östersund lyckades besegra Afc Eskilstuna på bortaplan. Man gjorde det efter en hållen nolla och ett fint mål av anfallaren Dino Islamovic som blev stor matchhjälte.

Expressen - 30 minuter sedan

Här frälser Sundgren mästarna: ”Vilket mål”

Det satt hårt inne.Men till slut tog svenska mästarna säsongens andra seger.Daniel Sundgren avgjorde sent för AIK hemma mot Häcken.

Expressen - 1 timme sedan

Kärleksflytten från Lugi: ”Det blir lättare för oss”

Här är kärleksflytten som lämnar stora hål i Lugi.Stjärnmålvakten Josip Cavar, 25, är klar för Sønderjyske.Toppskytten Melissa Petrén, 24, har skrivit på för Horsens Håndbold.

Expressen - 1 timme sedan

Nytt självmål för Bajen: ”Oturligt”

Gianluca Curci stod för ett självmål borta mot Helsingborg senast.I dag var olyckan framme för Hammarby igen.Jeppe Andersen styrde olyckligt in 2-1 i egen kasse borta mot Malmö.

Expressen - 1 timme sedan

TV: Här brinner det 16 våningar höga huset

Kraftiga lågor precis intill den allsvenska matchen.

Expressen - 2 timmar sedan

Storvärvningen avslöjad – av video på Instagram

Anton Rödin är klar för Brynäs, enligt Instagram-karaktären Leif ”Sanken” Sandkvist.Värvningen bekräftas också av SportExpressens källor.”Jag kan tyvärr bara kommentera spelare som är kontrakterade av Brynäs IF”, skriver klubbens kommunikationschef Kevin Johansson i ett sms..

Expressen - 2 timmar sedan

Hemvändare är klar för spel i Rögle BK

Har skrivit på för två år i klubben.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.