Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 22 April, 17:55

Affärsvärlden - 19 jul 11 kl. 12:21

Millicom ökade antalet abonnenterMillicoms rörelseresultat före avskrivningar, ebitda, blev 513 miljoner dollar (464) för det andra kvartalet 2011..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Millicom, ökadeantalet , abonnenter
Sydsvenskan - 05 jun 15 kl. 09:50

Millicom köper Zanzibar Telecom

Stenbecksfärens mobilföretag Millicom, med inriktning på tillväxtmarknader, köper 85 procent av aktierna i Zanzibar Telecom, skriver Millicom i ett pressmeddelande.Köpeskillingen är 1 dollar, fast med förvärvet följer en skuld på 74 miljoner dollar (cirka 615 miljoner kronor).Säljare av bolaget, med ett 15-procentigt statligt ägande som kvartstår, är konkurrenten Etisalat.

Helsingborgs Dagblad - 05 jun 15 kl. 09:50

Millicom köper Zanzibar Telecom

Stenbecksfärens mobilföretag Millicom, med inriktning på tillväxtmarknader, köper 85 procent av aktierna i Zanzibar Telecom, skriver Millicom i ett pressmeddelande.Köpeskillingen är 1 dollar, fast med förvärvet följer en skuld på 74 miljoner dollar (cirka 615 miljoner kronor).Säljare av bolaget, med ett 15-procentigt statligt ägande som kvartstår, är konkurrenten Etisalat.

VA - 19 apr 11 kl. 14:12

Millicom ökar vinsten

19 april STOCKHOLM (Direkt) Millicoms rörelseresultat före avskrivningar, ebitda, blev 509 miljoner dollar (451) för det första kvartalet. Det framgår av bolagets delårsrapport. Det väntade ebitda-resultatet var 488 miljoner dollar enligt SME Direkt, detta på divisionsnivå, det vill säga före koncerngemensamma kostnader.

Computer Sweden - 26 jul 18 kl. 14:39

Spotify ökar starkt på betalande abonnenter


Spotify ökade antalet premiumabonnenter under senaste kvartalet – mer än förväntat. Nu har företaget 83 miljoner betalande abonnenter. Förlusten för andra kvartalet landade på 90 miljoner euro..

IDG - 26 jul 18 kl. 14:39

Spotify ökar starkt på betalande abonnenter


Spotify ökade antalet premiumabonnenter under senaste kvartalet – mer än förväntat. Nu har företaget 83 miljoner betalande abonnenter. Förlusten för andra kvartalet landade på 90 miljoner euro..

DI - 8 timmar sedan

Turkiets konsumentförtroende ökade i april

Turkiets konsumentförtroende ökade i april..

DI - 6 timmar sedan

Sydkoreas producentpriser ökade i mars

Sydkoreas producentpriser ökade i årstakt under mars..

Dagens PS - 23 okt 17 kl. 11:43

Nordea Fonder ser rejäl uppsida i Millicom

Förväntningarna på teleoperatören Millicom är körda i botten vilket gör aktien högintressant. Det menar John Hernander som är förvaltningschef på Nordea Fonder. Nordea Fonder har varit en av de större institutionella ägarna i Millicom sedan 2014.

Dagens PS - 15 jan 19 kl. 06:37

Millicom bekräftar buddiskussioner

Teleoperatören Millicom bekräftar mediarapporter om att det pågår buddiskussioner. Bolaget har erhållit ett preliminärt och högst villkorat och icke-bindande förslag från Liberty Latin America avseende alla aktier i bolaget. Det finns inga garantier för att en transaktion kommer att materialiseras eller till vilka villkor och timing, uppger Millicom.

PrivataAffärer - 22 mar 19 kl. 07:08

”Millicom en attraktivt värderad uppköpskandidat”

Kabel- och mobiloperatören Millicom fokuserar på tillväxtmarknader, bland annat i Latinamerika. Med 32 miljoner mobilkunder omsatte bolaget 6 miljarder dollar i fjol samtidigt som rörelseresultatet landade på 2,2 miljarder dollar. Millicom har under de senaste åren konsoliderat och koncentrerat tillgångarna till Latinamerika och successivt sålt av tillgångar i Afrika, skriver Carnegie som spår fortsatt tillväxt i omsättning och rörelseresultat från fortsatt nätutbyggnad kombinerat med gynnsamma demografiska trender i Latinamerika.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Millicom köper tv-bolag i Paraguay

Mobiloperatören Millicom, som ingår i Stenbecksfären, köper kabel-tv-operatören Cablevisión Paraguay för 150 miljoner dollar, motsvarande cirka 1,1 miljarder kronor, räknat på skuldfri basis. Cablevisión Paraguay kontrolleras av börsbolaget Grupo Clarín. Vid förra årsskiftet täckte bolaget 470 000 hushåll och hade 116 000 kabel-tv-kunder.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 15:17

Analytiker om Evolution Gamings kommande rapport

En svagare svensk marknad efter omregleringen väntas inte påverka Evolution Gaming negativt. Det framgår av analyser som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av inför rapporten för det första kvartalet..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 15:05

Små indexrörelser väntas på Wall Street

USA-terminerna visade små rörelser på torsdagen och hölls tillbaka av svag ekonomisk statistik från andra sidan av Atlanten, i form av PMI-data för april som gav en dyster bild av tysk tillverkningsindustri..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 11:00

Danska bolag på kapitaljakt i Sverige

Danska investerare skyr småbolag. Det har lett till att danska bolag som sammanlagt är värda mer än 13 miljarder kronor är börsnoterade i Sverige där riskviljan finns..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 11:04

Sandvik ser ingen lågkonjunktur

Lägre vinst, men starkare orderingång än väntat. Sandviks vd Björn Rosengren ser inga tecken på någon kommande lågkonjunktur. Aktien föll först men vände sedan upp..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:47

Affärsvärldens påskägg - veckans mest lästa artiklar

Kronkursen, aktieråd och hyllade 72-timmarsveckor. Här är de artiklar som lästes mest i veckan..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:38

Sveriges mest klickade bostadsobjekt

Bostadssajten Hemnet listar varje vecka vilka objekt som får flest klick. Det objekt som är sajtens mest klickade någonsin är en kändis lägenhet på Södermalm i Stockholm..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:06

Tummen upp för Sandvik efter rapport

Stockholmsbörsen inledde skärtorsdagen lätt nedåt, men tog sig efter ett par timmars handel en bra bit över nollstrecket..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 14:02

Acando ansöker om avnotering

Styrelsen i Acando har, på begäran av CGI Nordic som äger över 90 procent av aktierna, beslut ansöka om avnotering av Acandos B-aktier från Nasdaq Stockholm..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 12:35

Kronan faller efter arbetslöshetsstatistik

Den svenska kronan föll markant när data från SCB samtidigt visade en oväntat hög arbetslöshet i mars..

Affärsvärlden - 18 apr 19 kl. 12:09

Bästa första kvartal för hedgefonder sedan 2006

Hedgefonder har haft en bra start på året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.