DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 15:37

DI - 19 jul 11 kl. 12:12

Boliden: Aitikgruvan går för fullt



Installationen av den tredje malmkrossen i Aitik-gruvan har varit framgångsrik och alla tre krossarna fungerar fullt ut sedan i juni..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Aitik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boliden, Aitikgruvan, gårför , fullt
Västerbottens Folkblad - 20 nov 16 kl. 19:26

Husvagn brinner för fullt

En husvagn står i lågor på en campingplats i Boliden, Hötjärnsmagasinet. Vad har hänt? – Det är en husvagn som brinner för fullt.

Västerbottens Folkblad - 19 nov 15 kl. 21:17

Säpo-insats i Boliden

En stor polisinsats pågår för fullt i Boliden. Enligt norran.se pågår just nu en omfattande polisinsats i Boliden utanför Skellefteå.

SvD - 13 jan 11 kl. 02:00

Boliden gynnas av silverrallyt

Silverprisets uppgång gynnar svenska Boliden. Och sedan en vecka är bolaget fullt exponerat mot det rörliga silverpriset på den sekretessbelagda ädel­metallmarknaden. ?

Affärsvärlden - 13 jan 11 kl. 10:12

Boliden tar rygg på silverboomen

Gruv- och metalljätten Boliden missade förra året prisrally på silver. Det tänker man ta igen nu genom att ligga fullt exponerad mot det rörliga silverpriset..

NSD - 11 okt 15 kl. 15:58

"Vi vet att Boliden vill tömma byarna"

Medan bostadsbristen eskalerar i Gällivare kommun rivs fullt beboeliga hus av Boliden i byn Sakajärvi..

SvD - 12 jan 11 kl. 14:28

Svenska Boliden gynnas av silverprisrallyt

Hemliga kunder. Bolaget fullt exponerat mot rörligt silverpris på sekretessbelagd ädelmetallmarknad..

DI - 04 maj 15 kl. 17:50

Börsen: Boliden steg inför morgondagen

Stockholmsbörsen steg på måndagen, men inte fullt så kraftigt som några av de ledande Europabörserna..

VA - 08 apr 11 kl. 07:00

Här är börsens skräck

8 april Förstora Tuff start. SSAB:s nye vd Martin Lindqvist har börsens mest ratade aktie just nu. Foto: Maja Suslin/Scanpix   Raden av revolutioner i Mellanöstern, dollarfall, stigande pris på oljan och råvaror och inte minst jordskalv, tsunami och omfattande kärnkraftshaveri i Japan.

PrivataAffärer - 12 feb 19 kl. 13:12

Intensiv rapportonsdag väntas

Rapporter onsdag 13/2: Ambea (kl 7.00)
Tele2 (kl 7.00)
Sweco (kl 7.

VA - 11 mar 11 kl. 07:00

Oljepriset slår mot börsen ?

11 mars Förstora Vad händer? Nerverna dallrar på golvhandlarna på New Yorkbörsen när oroligheterna i Nordafrika påverkar oljepriset. CHRIS HONDROS/scanpix   När oljan sköt i höjden sommaren 2008 gick det så fort att världsekonomin knappt hann reagera, och bedömare världen över häpnade över vilken liten inverkan en prisdubbling av världens viktigaste råvara hade på ekonomin.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Lista: Fly nollräntan – här är kontot som ger dig mest tillbaka

Trots den fortsatt låga räntemiljön fortsätter svenskarna att pumpa in miljarder på bankkontot. Di har gått igenom vilka sparkonton som har högst ränta just nu. .

DI - 1 timme sedan

Oljepriset lyfter på uppgifter om amerikanska sanktioner

Oljepriserna klättrar ordentligt på måndagen. Enligt källor till flera medier ska USA under dagen annonsera att undantagen för importörer av iransk olja slopas, varpå det globala utbudet kommer att minska..

DI - 2 timmar sedan

Hårdare rättsliga tag mot biluthyrare

Efter en hel del rättsliga turer har biluthyrare uttryckligen förbjudits att skriva in i hyresavtalet att kunden ska stå för kostnaden när fordonet skadats eller stulits även om kunden varit aktsam. Det är Patent- och marknadsöverdomstolen som slår fast Patent- och marknadsdomstolens tidigare beslut sedan Konsumentombudsmannen (KO) drivit ärendet..

DI - 2 timmar sedan

Pinterest rusade i debuten

Amerikanska börser steg på torsdagen efter starka bolagsrapporter och solida makrodata.  .

DI - 2 timmar sedan

Bud hägrar – köp en trygg aktie som krossar börsen

En trygg it-konsult som förbättrat och bevisat sig – och som dessutom utklassat börsen. Köp aktien som rider på digitaliseringstrenden.  .

DI - 3 timmar sedan

Jättar tar över Årets kock

Med bryggerijätten i ryggen hoppas Årets kock kunna vända den nedåtgående trenden och åter växa. Färre tävlande och minskad omsättning har inneburit att tävlingen krympt, samtidigt som uppmärksamheten riktats mot tv:s kocktävlingar..

DI - 3 timmar sedan

Analytiker: EQT ”logisk” budgivare på Vings ägare

Thomas Cook, ett av Storbritanniens äldsta resebolag, attraherar tänkbara budgivare, rapporterar Sky News. Ett bolag som uppges vara intresserat är svenska EQT..

DI - 4 timmar sedan

Danska miljardären förlorade tre barn i dåden

Danmarks rikaste man, Anders Holch Povlsen, förlorade tre av sina fyra barn i attackerna på Sri Lanka. Det rapporterar Ekstrabladet. Anders Holch Povlsens bolag bekräftar uppgifterna..

DI - 4 timmar sedan

Ekonomitest: Klår du högstadieeleverna?

Klarar du att på några sekunder räkna ut procent eller ränta-på-ränta, och har koll på när en räkning ska vara betald? Då har du goda möjligheter att kunna kalla dig lika smart som en högstadieelev..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.