DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 19:08

DI - 19 jul 11 kl. 12:15

Råvaror: Guldet vänder nedEfter inledande uppgångar har guldpriset sjunkit tillbaka svagt under tisdag förmiddag i ett generellt bättre riskklimat med spekulationer om att torsdagens extrainsatta toppmöte för euroområdets ledare kommer att leda till konkreta framsteg för att lösa skuldkrisen..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Råvaror, Guldet, vänder, ned
DI - 12 dec 13 kl. 11:57

Råvaror: Guldet vänder nedåt

Priserna på råvaror pekade generellt något lägre på torsdagen, med ädelmetallerna i spetsen..

DI - 16 jun 14 kl. 18:59

Råvaror: Guldet vänder nedåt

Oljepriset gröptes ur en del på måndagseftermiddagen, medan guldet bytte riktning helt. Basmetallerna handlades dock fortsatt uppåt..

DI - 22 jan 18 kl. 08:37

Råvaror: Guldet vänder ned på USA-besked

Oljepriset steg något på måndagen efter de senaste dagarnas nedåtrörelser från drygt 70 dollar för Nordsjöoljan för en vecka sedan..

DI - 19 aug 14 kl. 18:35

Råvaror: Guldet vänder ned

Priserna på råolja och guld tappade under tisdagens handel, medan utvecklingen på basmetallmarknaden överlag var positiv..

DI - 06 feb 18 kl. 17:23

Guldet vänder nedåt

Guldpriset inledde uppåt på måndagen men vänder nedåt under eftermiddagen samtidigt som USA-börserna stabiliseras..

DI - 17 jun 14 kl. 13:38

Råvaror: Oljepriset vänder ned

Basmetaller drar överlag uppåt på tisdagen medan guldet noteras lägre inför att Fed inleder ett policymöte. Även olja drar nedåt efter att WTI lyft till niomånadershögsta i spåren av oroligheterna i Irak..

Affärsvärlden - 11 dec 13 kl. 09:11

Råvaror: Guldet något ned

Såväl oljan som basmetallerna visar små förändringar på onsdagen, medan guldet är något ned..

DI - 24 jan 14 kl. 18:27

Råvaror: Guldet vände ned

Priserna på råvaror uppvisade breda, om än inte alltför kraftiga, rörelser nedåt under fredagens handel. Risksentimentet var svagt generellt under dagen, med stora tapp på världens börser och på tillväxtekonomiernas valutamarknader..

DI - 25 jun 12 kl. 12:10

Råvaror: Oljan vänder ned

Priserna på råolja vände lägre när den europeiska handeln satte igång på måndagen, medan kopparn klamrade sig fast vid måttliga uppgångar. Även guldet noterades något lägre..

DI - 30 jan 14 kl. 07:49

Råvaror: Guldet fortsätter ned

Såväl oljan som basmetallerna visar en blandad utveckling på torsdagen, medan guldet har sjunkit cirka 0,3 procent..

DI - 29 apr 14 kl. 13:51

Råvaror: Guldet fortsätter nedåt

Oljan handlas på högre nivåer på tisdagen, medan basmetallerna visar en mer blandad utveckling, med övervägande nedgångar men där nickel återigen går emot strömmen och stiger 0,5 procent. Guldet har sjunkit tillbaka ytterligare..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 4 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 4 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 5 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 6 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 6 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 7 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 7 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 8 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 8 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.