SR > Nyheter

Thursday, 25 April, 07:23

SR - 19 jul 11 kl. 12:10

Ekonomisk och politisk tumult i TunisienTunisien har skakats av en vg av demonstrationer de senaste dagarna som har mynnat ut i vldsamheter. En 14-rig pojke har till och med ddats i tumult som uppsttt mellan polis och demonstranter. Bakom det oroliga lgget finns svl politiska som ekonomiska orsaker..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ekonomiskoch , politisk, tumulti , Tunisien
Nyhetsverket - 20 mar 11 kl. 13:44

Damberg blir ekonomisk-politisk talesperson

Riksdagsledamoten Mikael Damberg blir ny ekonomisk-politisk talesperson för Socialdemokraterna, erfar SVT:s Aktuellt. Damberg efterträder Thomas Östros som tvingas bort från Socialdemokraternas högsta ledning, det verkställande utskottet, VU. Mikael Damberg var tidigare en av kandidaterna till partiledarposten..

Nyhetskanalen - 29 mar 11 kl. 16:03

S: Ny ekonomisk-politisk talesperson

Direkt från presskonferensen kl. 16:30: Socialdemokraterna presenterar ny ekonomisk-politisk talesperson.
.

Nyhetskanalen - 29 mar 11 kl. 16:03

Waidelich: S nya ekonomisk-politisk talesperson

Direkt från presskonferensen kl. 16:30: Socialdemokraterna presenterade ny ekonomisk-politisk talesperson.
.

Affärsvärlden - 22 nov 12 kl. 11:34

SD utser ny ekonomisk-politisk talesman

Riksdagsledamoten Sven-Olof Sällström blir ny ekonomisk-politisk talesman för Sverigedemokraterna..

DI - 03 okt 17 kl. 13:42

Moderaterna presenterar ny ekonomisk-politisk talesperson

Moderaterna håller presskonferens där partiet bland annat väntas presentera en ny ekonomisk-politisk talesperson..

DI - 02 sep 11 kl. 13:22

Miljöpartiet får ny ekonomisk-politisk talesman

Per Bolund valdes på fredagen till Miljöpartiets nya ekonomisk-politiska talesperson. Samtidigt valdes Gunvor G Ericson till ny gruppledare i riksdagen, enligt ett pressmeddelande från Miljöpartiet..

Dagen - 20 mar 11 kl. 14:47

Damberg ersätter Östros som ekonomisk talesman

Riksdagsledamoten Mikael Damberg ersätter Thomas Östros som ekonomisk-politisk talesman för Socialdemokraterna, uppger SVT Rapport. Damberg är ett oprövat kort när det gäller ekonomisk politik, men anses vara en duktig debattör.

Den tillträdande Håkan Juholt sätter nu ihop sitt lag inför valet 2014.

Sydsvenskan - 05 feb 16 kl. 14:48

”Domstolen visade att processen inte var politisk”

Sverigedemokraternas ledning påstod att rättegången mot SD-riksdagsmannen Martin Kinnunen var "en politisk process". På fredagen friade Södertörns tingsrätt honom från skattebrott. Därmed bevisade domstolen att SD-topparna hade fel när de beskyllde rättsväsendet för att särbehandla partiet.

SR - 07 feb 19 kl. 17:20

Liberalernas ekonomisk-politiska talesperson lämnar

Under torsdagen kom beskedet att Liberalernas ekonomisk-politiska talesperson, riksdagsledamoten Mats Persson hoppar av sitt uppdrag som ekonomisk-politisk talesperson..

Kristianstadsbladet - 19 nov 12 kl. 07:54

Ny ekonomisk talesperson för SD


Riksdagsmannen Johnny Skalin tar tillfälligt över som ekonomisk-politisk talesperson för Sverigedemokraterna, skriver Svenska Dagbladet. Skalin har tidigare petats från just den posten. Efter förra veckans skandaler kan fler skiften vänta.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Självständighet stor fråga när Spanien går till val

Under valrörelsen har frågan om självständighet för Katalonien tagit stor plats. Allt för stor plats, anser många katalaner som inte känner igen sig i beskrivningarna, och som inte litar på det som politikerna säger..

SR - 1 timme sedan

Fler skippar plastkassen i butiken

Svenskarna köper färre plastkassar än tidigare. Antalet plastkassar inom handeln har minskat med 10 procent på ett år, visar nya siffror..

SR - 1 timme sedan

Dåligt stöd till dem som överlevt barncancer

Den som överlevt en cancersjukdom som barn får sämre vård för komplikationer som kan uppstå efteråt, skriver Barncancerfonden i en ny rapport..

SR - 1 timme sedan

Putin framme i Vladivostok

Den ryske presidenten Vladimir Putin har anlänt till Vladivostok för sitt första toppmöte med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un, uppger Kreml..

SR - 1 timme sedan

Många bävar inför framtiden

Fyra dagar efter terrorattackerna i Sri Lanka så begravs nu offren och många är rädda för vad som kommer att hända i framtiden. Attentaten på påskdagen har så här långt krävt nära 360 människors liv och nära femhundra är skadade..

SR - 3 timmar sedan

Regeringen föreslår skärpt straff för mord

Regeringen vill skärpa straffet för mord. Avsikten är att betydligt fler än i dag ska dömas till livstids fängelse..

SR - 6 timmar sedan

Fortsatt många bränder i Sverige

Det brinner fortfarande på flera håll i Sverige. På vissa håll fortsätter bekämpningen med stora resurser medan andra brandhärdar har lugnat ner sig..

SR - 7 timmar sedan

Ryssland lockar ukrainare i öst med medborgarskap

Rysslands president Putin beslöt i dag att invånarna i de separatistkontrollerade områdena i östra Ukraina ska ges möjlighet att på ett enkelt sätt få ryskt medborgarskap..

SR - 10 timmar sedan

Advokaten: Rollén nekar till insiderbrott

Den norska åklagaren vill att svenska storbolaget Hexagons vd Ola Rollén döms för insiderbrott – olaglig aktiehandel. I tingsrätten friades han, men domen överklagades och i dag inleddes den nya rättegången i norska hovrätten..

SR - 10 timmar sedan

Uppgifter: S går med på försvarssatsning

I går kom uppgifter om att försvarsberedningen håller på att spricka. Men idag går socialdemokraterna med på de borgerliga partiernas krav, på att det svenska försvaret kan få kosta 84 miljarder år 2025, det uppger SVT. Uppgifterna bekräftas av en källa till ekot.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.