DI > Ekonomi

Friday, 26 April, 11:08

DI - 19 jul 11 kl. 12:01

Millicom ökar vinstenTeleoperatören Millicoms rörelseresultat före avskrivningar, ebitda, blev 513 miljoner dollar för det andra kvartalet 2011 (464)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Millicoms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Millicom, ökar, vinsten
BT - 05 feb 14 kl. 10:56

Alfa Laval ökar vinsten

Alfa Laval hamnar i linje med förväntningarna och ökar vinsten under fjärde kvartalet. Vd pekar på rekordartad orderingång och styrelsen föreslår höjd utdelning. Industrikoncernen redovisar en vinst före skatt på 1 201 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2013.

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 17 kl. 07:23

Mer lönsamt Volvo ökar vinsten

Fordonstillverkaren AB Volvo ökar vinsten mer än väntat i fjärde kvartalet, och lönsamheten stiger. – Vi är mer flexibla, säger vd Martin Lundstedt. Volvos lönsamhet ökar och det finns flera förklaringar till det, enligt Martin Lundstedt.

GöteborgsPosten - 27 apr 18 kl. 08:34

Hygienbolaget Essity ökar vinsten

Essity ökar vinsten före skatt till 2,3 miljarder kronor för första kvartalet mot 2,2 miljarder för samma period i fjol. Omsättningen ökar också..

IDG - 14 jan 13 kl. 16:00

TCS ökar vinsten

Indiska konsultbolaget Tata Consultancy Services ökar vinsten med 14,8 procent under sitt senaste kvartal..

IDG - 13 feb 13 kl. 13:10

Telenor ökar vinsten

Mobiloperatören Telenor ökar vinsten i Sverige med nästan 50 procent..

Affärsvärlden - 15 mar 13 kl. 13:44

Börsbolagen som ökar vinsten mest

Vilka bolag ökar vinsten mest i år och nästa år? Och hur värderas de? Affärsvärlden har listan..

IT24 - 26 apr 13 kl. 08:23

Telenor ökar vinsten

Telenor ökar vinsten, men sänker prognosen under årets första kvartal..

Sydsvenskan - 08 aug 13 kl. 14:36

Securitas sparnit ökar vinsten

Säkerhetsföretaget Securitas ökar vinsten rejält vilket fick aktien att ta ett skutt uppåt. Men ökningen beror inte på fler bevakningsuppdrag utan på ett globalt besparingsprogram..

DI - 15 apr 15 kl. 10:46

Persbrandt ökar vinsten

Stjärnskådespelaren Mikael Persbrandt ökar vinsten rejält i sitt företag Cambo Production, skriver Expressen. Rörelsevinsten blev ifjol fyra gånger så stor och landade på 3,1 miljoner kronor..

GöteborgsPosten - 25 jun 15 kl. 08:06

H&M ökar vinsten

Klädjätten Hennes&Mauritz ökar vinsten och redovisar ett resultat ungefär i linje med förväntningarna för vårmånaderna. Expansionen fortsätter för bolaget..

SVT - 25 jun 15 kl. 10:26

H&M ökar vinsten – aktien faller

Klädjätten Hennes&Mauritz ökar vinsten och redovisar ett resultat ungefär i linje med förväntningarna för vårmånaderna. Men aktien faller ändå över två procent..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Därför vänder bjässen ned på börsen

Vid första anblick kommer läkemedelsjätten Astra Zeneca med en stark rapport för årets första kvartal som slår analytikernas förväntningar. Men allt är knappast frid och fröjd, aktien pressas och flera svagare punkter oroar placerare och analytiker..

DI - 10 minuter sedan

SolTechs dotterbolag Swede Energy vinner två affärer för 8,1 MSEK

Swede Energy har fått en order på 4.7 MSEK för etapp två till Karlskrona Solpark som ska bli Sveriges största. Bolaget har även vunnit upphandlingen av solcellsinstallation på nybyggnationen av Örebro Universitetssjukhus värd 3,4 MSEK.

DI - 15 minuter sedan

Flygbolaget varslar – över 350 anställda ska bort

Flygbolaget BRA har varslat 363 anställda om uppsägning. Anledningen är minskad efterfrågan på inrikesflygningar..

DI - 15 minuter sedan

SBB får investment grade-betyg av S&P Global Ratings

SBB har fått investment grade-kreditbetyg från Standard & Poor's (S&P)..

DI - 15 minuter sedan

Indutrade köper holländskt bolag med 30 Meur i omsättnig

Industrigrossisten Indutrade köper holländska QbiQ Group som har cirka 80 anställda och en årlig omsättning på 30 miljoner euro..

DI - 30 minuter sedan

Räntor & valutor: Räntespreaden ökar mellan Italien och Tyskland

Spreaden mellan tyska och italienska räntor stiger på fredagen samtidigt som rörelserna generellt är dämpade på valutamarknader och europabörserna handlas något lägre..

DI - 30 minuter sedan

Fagerhult offentliggör emission på 2,2 miljarder kronor

Styrelsen för Fagerhult har beslutat att genomföra en företrädesemission på cirka 2.213 miljoner kronor för att återbetala brygglånet som upptogs i samband med förvärvet av det italienska belysningsföretaget iGuzzini illuminazione..

DI - 45 minuter sedan

Sony kapar helårsprognosen – drar tillbaka vinstmål

Det japanska teknikkonglomeratet Sony kapar helårsprognosen i samband med rapporten för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2018/2019. Samtidigt drar bolaget tillbaka vinstmålen för elektronik- och underhållningsverksamheten efter mindre än ett år..

DI - 45 minuter sedan

Guldåren är förbi

JM redovisar en stabil rapport för det första kvartalet utan större överraskningar. Försäljningen av lägenheter ligger på en bra nivå men prissänkningar i Stockholm tynger marginalerna. Något aktiemarknaden tog fasta på och sänkte JM-aktien runt 5 procent i den inledande handeln..

DI - 45 minuter sedan

Röda siffror på börsen – marknaden sågar byggrapporter

Stockholmsbörsen låg på lätt minus efter en timmes handel på fredagen. Bland enskilda bolag syntes markanta kursrörelser åt olika håll efter ännu en morgon med en strid ström av delårsrapporter. På nedsidan stack byggbolagen Skanska och JM ut efter sämre siffror än väntat medan bland annat Electrolux, Saab och Cloetta handlades upp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.