DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 23:39

DI - 19 jul 11 kl. 12:05

Stark försäljning av BolidenGruvbolaget Bolidens resultat före skatt blev 1.082 miljoner kronor för det andra kvartalet 2011 (996)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Boliden, Bolidens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stark, försäljningav , Boliden
DI - 03 sep 18 kl. 10:09

Stark sommarförsäljning för Indiska

Indiska uppvisar en stark sommarförsäljning. Tillväxten för perioden maj-juli blev 14 procent, och särskilt stark var juli med en rekordökning på 30 procent..

DN - 09 nov 16 kl. 08:38

Stark försäljning i Östeuropa lyfter Carlsberg

Den danska bryggerijätten Carlsberg höjer utsikterna för helåret 2016 tack vare en stark försäljning i Östeuropa, dominerat av Ryssland..

TA - 01 maj 13 kl. 15:42

Stark försäljning för Chrysler


Chrysler, USA:s fjärde största fordonstillverkare, ökade under april sin bilförsäljning i USA med elva procent, visar statistik som koncernen presenterade på onsdagen.Chryslers försäljning på närmare 157 000 fordon var något fler än analytikerna hade räknat med, och kan tolkas som att bilindustrins återhämtning fortsätter.Ökningen berodde till stor del på en större efterfrågan på pickups, vilket i sin tur tros bero på en starkare husmarknad och sjunkande bensinpriser..

PrivataAffärer - 16 sep 13 kl. 08:10

Stark försäljning för H&M

Klädjättens försäljning i augusti steg snabbare än vad analytikerna hade räknat med. Både vad gäller totala försäljningen och försäljning i jämförbara butiker....

DI - 09 jun 16 kl. 16:55

Stark försäljning i Europa för Audi

Tyska Audi ökade sin globala försäljning med 6,7 procent i maj jämfört med samma månad ifjol, med en total försäljning på 164.150 fordon..

IDG - 11 sep 12 kl. 13:37

Fortsatt stark Macförsäljning väntas

Apple väntas öka sin datorförsäljning med fem procent under nuvarande kvartal. .

PrivataAffärer - 15 nov 13 kl. 08:25

Stark försäljning för H&M

Klädjätten H&M:s försäljning i oktober var högre än vad analytikerna hade räknat med....

PrivataAffärer - 15 jan 14 kl. 08:08

Stark försäljning för H&M

Klädbolaget H&M:s totala försäljning i december steg mer än vad analytikerna hade räknat med....

Affärsvärlden - 30 jan 14 kl. 13:14

Stark försäljning för Eli Lilly

Läkemedelsbolaget redovisar en försäljning som slog analytikernas prognoser..

DI - 01 apr 14 kl. 19:25

New York: Ford stiger efter stark försäljning

På Wall Street fortsätter handlarna att köpa mer än att sälja. Dagens statistik har gått igenom matsmältningen, och en rad månadssiffror för bilförsäljning har hunnit passera..

DI - 09 apr 14 kl. 13:46

H&M: Stark försäljning i mars

Informationsvärdet i H&M:s marsförsäljning blir av naturliga skäl något begränsat då klädkedjan redan i samband med rapporten för det första kvartalet presenterade försäljningssiffror avseende perioden 1 till 25 mars..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Välj rätt mobildeal till ditt barn – spara tusenlappar

Har du ett barn som gillar att streama tv-serier eller kolla Youtube-klipp? Då krävs ett mobilabonnemang på minst tio gigabyte surf för några timmars tittande i veckan – om du inte är uppkopplad via ett wifi-nät.  Men priserna skiljer sig – flera tusenlappar finns att spara per år om du väljer det billigaste alternativet..

DI - 9 timmar sedan

Storm om hyresrätter - varning för dubbel betalningssmocka

Regeringen vill ge fler hyresgäster möjligheter att påverka sitt boende. Reglerna ska börja gälla redan i höst. Men Hyresgästföreningen stormar mot de nya så kallade tillvalen.

DI - 10 timmar sedan

Hotellägaren lockar kunder med lyxskor – ”mustigt och sexigt”

TROSA. När Kristin Boman blev änka och förlorade energin som entreprenör kom funderingarna – var det läge att sälja hotellet? Svaret blev nej, och ur en nyfödd lust initierades satsningen att bli allt vad ett insomnat landsortshotell inte är..

DI - 11 timmar sedan

Anticimex konkurrent nära miljardaffär

Sveriges näst största skadedjursbekämpare efter Anticimex är på väg mot en försäljning uppger källor för Di. Det handlar om Nomor, som ägs av det norska riskkapitalbolaget Norvestor och som räknar med att omsätta en halv miljard kronor i år..

DI - 12 timmar sedan

Nystart för Bukowskis - säljer mäkleriet

Efter alla förlustår visar Bukowski Auktioner för andra året positiva resultat. En trend som man hoppas håller i sig efter årets rivstart, där en höjning av utropspriser och en avyttring av fastighetsdelen redan genomförts. .

DI - 13 timmar sedan

Italiens konsumentförtroende minskar

Italiens konsumentförtroende minskade mer än väntat i april..

DI - 13 timmar sedan

Udda säljstart: Skåneproducerat jakkött

Gustaf Jerenäs har valt ett udda djur för sin nystartade köttproduktion. I en vidsträckt hage utanför Svedala betar 23 jakar. Målet är att börja sälja lokalproducerat jakkött till hösten, rapporterar lantbrukets affärssajt atl.

DI - 14 timmar sedan

Toyota storsatsar i Uber

Den amerikanska taxitjänsten Uber får ett tillskott på 1 miljard dollar (cirka 9,3 miljarder kronor) till utvecklingen av en förarlös tjänst. Bakom investeringen står japanska telekom- och it-bolaget Softbank tillsammans med fordonstillverkaren Toyota och bildelstillverkaren Denso..

DI - 14 timmar sedan

Nintendo fick Japan att jubla

Tokyobörsen steg på fredagen. De nya jobbsiffror som på torsdagen stärkte Wall Street gav eko även i Tokyo. Börsen gladdes även åt Nintendo, vars aktie steg med 14 procent efter beskedet att företagets spelkonsol Switch ska börja säljas i Kina..

DI - 14 timmar sedan

Tre experter: Så räddar du dig från en pensionskatastrof

Med en hotande höjning av pensionsåldern blir det privata pensionssparandet helt avgörande för vad du får att röra dig med efter arbetslivet. ”Man behöver vara väldigt vaksam”, säger en pensionsspecialist till Di. Di har pratat med tre proffs om hur du räddar ålderdomen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.