VA > Ekonomi

Thursday, 18 April, 19:51

VA - 19 jul 11 kl. 12:04

Ericsson får order från Telefonica19 juli

Ericsson har fått en tjänsteorder från Telefonica i Brasilien. Ordern är en utökning av ett tidigare avtal.
Det framgår av ett pressmeddelande.
Ordern gäller Telefonicas fasta nät i flera områden i São Paulo.
Direkt
 
Publicerad 12:04 av:  Länka hit Kommentera .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Telefonica, Brasilien, Telefonicas, São Paulo,  kommentera

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ericssonfår , orderfrån , Telefonica
Opinionen.se - 25 feb 13 kl. 09:57

Ericsson får brittisk 4G-order

Ericsson har fått en order på 4G-utrustning av brittiska O 2. Enligt vd Hans Vestberg kommer fler att surfa via handhållna enheter än med fast lina i slutet av året. Ordern omfattar LTE-utrustning (4G) för hela O 2:s nätverk och basstationer av modellen RBS 6000, skriver den svenska telekomtillverkaren i ett pressmeddelande.

BT - 25 feb 13 kl. 09:55

Ericsson får brittisk 4G-order

Ericsson har fått en order på 4G-utrustning av brittiska O 2. Enligt vd Hans Vestberg kommer fler att surfa via handhållna enheter än med fast lina i slutet av året.
Ordern omfattar LTE-utrustning (4G) för hela O 2:s nätverk och basstationer av modellen RBS 6000, skriver den svenska telekomtillverkaren i ett pressmeddelande.

DN - 10 okt 12 kl. 21:13

Ericsson bygger nätverk i Brasilien

Ericsson ska leverera ett 4G/LTE-nätverk i Brasilien till Vivo, ett dotterföretag till Telefonica, som är landets största mobiltelefonoperatör med 75,7 miljoner kunder..

DI - 18 dec 14 kl. 17:22

Ericsson levererar 4G till Peru

Mobildatatäckningen ska byggas ut i den peruanska delen av Amazonerna. Ericsson kommer att leverera teknik baserat på 4G/lte-standard till operatören Telefonica Peru, enligt ett pressmeddelande från det svenska bolaget..

Helsingborgs Dagblad - 12 mar 12 kl. 11:22

Ericsson får italiensk order

Ericsson har fått en order av mobiloperatören 3 Italia enligt vilken Ericsson uppgraderar bolagets 3 G-nät, skriver telekomtillverkaren i ett pressmeddelande. Ericsson-aktien stiger något på Stockholmsbörsen efter beskedet..

BT - 12 mar 12 kl. 11:21

Ericsson får italiensk order

Ericsson har fått en order av mobiloperatören 3 Italia enligt vilken Ericsson uppgraderar bolagets 3 G-nät, skriver telekomtillverkaren i ett pressmeddelande.
Ericsson-aktien stiger något på Stockholmsbörsen efter beskedet.
.

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 14 kl. 12:42

Ericsson får nät-order i Costa Rica

Telekomtillverkaren Ericsson har fått en order på bygga så kallat LTE-nätverk från mobiloperatören Claro i Costa Rica. I ordern ingår utrustning, installation, konsultation och framtida underhåll, skriver Ericsson i ett pressmeddelande. Något ordervärde anges inte av Ericsson..

TA - 22 jul 14 kl. 12:39

Ericsson får nät-order i Costa Rica


Telekomtillverkaren Ericsson har fått en order på bygga så kallat LTE-nätverk från mobiloperatören Claro i Costa Rica. I ordern ingår utrustning, installation, konsultation och framtida underhåll, skriver Ericsson i ett pressmeddelande.Något ordervärde anges inte av Ericsson.

Kristianstadsbladet - 22 jul 14 kl. 12:39

Ericsson får nät-order i Costa Rica


Telekomtillverkaren Ericsson har fått en order på bygga så kallat LTE-nätverk från mobiloperatören Claro i Costa Rica. I ordern ingår utrustning, installation, konsultation och framtida underhåll, skriver Ericsson i ett pressmeddelande.Något ordervärde anges inte av Ericsson.

BT - 22 jul 14 kl. 12:39

Ericsson får nät-order i Costa Rica

Telekomtillverkaren Ericsson har fått en order på bygga så kallat LTE-nätverk från mobiloperatören Claro i Costa Rica. I ordern ingår utrustning, installation, konsultation och framtida underhåll, skriver Ericsson i ett pressmeddelande. Något ordervärde anges inte av Ericsson.

Fler nyheter från VA

VA - 7 timmar sedan

Amazon flyr Kina – klarar inte konkurrensen från Alibaba och JD.com

Lägger ned kinesiska sajten från och med juli i år. .

VA - 9 timmar sedan

Greta spränger drömgräns, skrotat BNP-mått och världens viktigaste affärsidéer – har du koll på vad som hänt i VA:s värld?

Veckans Affärers uppskattade quiz är tillbaka! Testa dina kunskaper med 10 frågor. .

VA - 9 timmar sedan

Svenskt lyxluftskepp till Nordpolen – de blåser liv i gammal teknik som skonar klimatet

Carl-Oscar och Carl-Franz Lawaczeck är i färd att ta fram ett luftskepp för lyxresor till Nordpolen. Första avgång sker 2023. I nästa steg ser de luftskeppen som nyckeln till flygets gröna omställning, såväl för transporter som för passagerare.

VA - 10 timmar sedan

Påskbörsen öppnar nedåt – här är vad som ligger bakom

Verkstadsbolaget Sandviks rapport är huvudnumret i torsdagens handel innan börsen stänger för påsk. .

VA - 10 timmar sedan

Tesla-storägaren har i tysthet dumpat nästan alla sina aktier

Fondjätten T Row Price har stordumpat Tesla-aktier, visar nya siffror. .

VA - 11 timmar sedan

Facebooks nya blunder: Laddade av misstag upp 1,5 miljoner mejladresser

Berörda användare ska ha kontaktats av sociala medier-jätten. .

VA - Igår: 16:33

”Du blir en bättre människa på berget” – möt entreprenörerna som kombinerar jobb med äventyr

Ingenjören, fotografen och pr-konsulten. Här är tre kvinnor som lyckas förena sin passion för äventyr och upptäckande med en entreprenörslivsstil. .

VA - Igår: 15:52

Skönhetsjätten säger hejdå till över 1 miljon följare på sociala medier - vill slippa ”algoritmernas tyranni”

Brittiska skönhetsjätten Lush - med 202 000 följare på Twitter, 569 000 följare Instagram och 423 000 likes på Facebook - stänger ned sina konton på sociala medier. Experter varnar för att Lush begår ett stort misstag, men redan förra året beslutade sig pubkedjan JD Weatherspoon för att göra samma sak. .

VA - Igår: 15:22

10 globala problem som snart är ett minne blott – tack vare teknikutveckling

Bota demens och förutspå jordbävningar? Snart kan lösningarna till flertalet globala problem vara här, åtminstone om vi ska tro ansedda tidskriften MIT Technology Review. .

VA - Igår: 14:16

Googles innovationschef: Snart kan du koppla upp din hjärna mot molnet och nå oändlig intelligens

Smarta mobiler i alla ära, men snart blir vi människor ännu smartare. Genom att koppla upp våra hjärnor direkt mot molnet kan vår intelligens fortsätta att accelerera i all oändlighet, spår en av världens främsta tänkare, Googles innovationschef och superfuturisten Ray Kurzweil. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.