SvD > Ekonomi

Friday, 19 April, 17:38

SvD - 19 jul 11 kl. 02:05

Så blev Sverige ett könsorganMåste vi rita om Sverige?.
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: blev , Sverigeett , könsorgan
SmålandsPosten - 18 mar 14 kl. 07:53

Så här ser Sverige ut

När Johan Jönson för två år sedan från Dramatens scen läste en dikt där han fantiserade om att han under ett besök hos en nyrik familj i en av Stockholms villaförorter torkar av sitt könsorgan på barnens handdukar, utlöste kritikern Jens Liljestrand, som satt i publiken, en kultursidesdebatt om det nya klasshat för vilket Jönson framställdes som den främsta, skrämmande företrädaren. Jag undrar om någon av debattörerna hade läst mer än några sidor av Johan Jönsons poesi.
Det är i och för sig inte så konstigt om de inte gjort det, den diktsamling Jönson publicerade för två år sedan, hans sjunde bok, var på 1?

BT - 10 okt 17 kl. 07:37

Sverige: Man onanerade framför kvinnor – döms

En man döms för sexuellt ofredande sedan han visat sitt könsorgan och onanerat framför kvinnor vid upprepade tillfällen, skriver Örnsköldsviks Allehanda..

Cornucopia - 04 jun 15 kl. 07:47

Fortfarande Stockholmsfokus bland sommarpratarna

Igår presenterades sommarpratarna i Public Service/SR:s så kallade program "Sommar". Efter kritik förra året, där endast 19% bodde utanför Stockholm har Public Service i år tagit ett kolonialt grepp och inkluderar sk norrlänningar i programmet, men struntar i resten av Sverige utanför storstadslänen.
Var i Sverige bor sommarpratarna 2015?

Cornucopia - 28 jul 14 kl. 19:21

Omslutande sex

Dags att avrunda dagens liggatema. En av mina kommentatorer blev förvirrade i sin oskuldsfullhet över Katerina Janouchs bruk av ordet "omslutande sex", vilket därmed tarvar en förklaring.

Omslutande är det nya penetration.

Barometern - 10 jun 13 kl. 07:18

Könen och friheten

På gymnasiets vård- och omsorgsprogram är 82 procent av eleverna flickor, på teknikprogrammet är 84 procent pojkar. På högskolorna är 94 procent av förskollärarstudenterna och 86 procent av sjuksköterskestudenterna kvinnor. På civilingenjörs- och högskoleingenjörsutbildningarna är 71 respektive 75 procent av studenterna män.

SVT Debatt - 15 aug 13 kl. 16:40

Regeringen är skyldig att ge skadestånd till transsexuella

TRANSRÄTTIGHETER DN:s ledarsida kritiserade i veckan begreppet ?tvångssteriliseringar? av transpersoner.

Cornucopia - 12 jul 18 kl. 18:08

Borgerligheten bör ej sänka sig till vänsterns tramsnivå

"Argumentera aldrig med överutmanade. De drar dig ner till deras nivå och vinner på erfarenhet."Sedan några dagar har jag tröttnat på borgerliga sympatisörers låga nivå, då man sänkt sig till vänsterns tramsnivåer.

Kristianstadsbladet - 11 mar 14 kl. 09:31

Livlig debatt om dansk tv

Foto: Simon Fals
Det uppmärksammade danska tv-programmet ”Blachman” gav upphov till en häftig debatt. Kan det också komma att förändra public service i Danmark? Författare och skribent C-J Charpentier blickar ut över vårt grannlands medielandskap.

YA - 23 aug 14 kl. 03:55

Det är inte synd om mig

Foto: Hasse Holmberg
I boken ”Lycka”, i vilken Dalai Lama intervjuas, beskrivs hur Buddha en dag fick besök av en kvinna som gråtande bad om hjälp med att återuppliva sin döde son.
Buddha sa åt henne att visst kunde han hjälpa – om hon bara knackade dörr för att få tag i senapsfrön från en familj som aldrig förlorat någon. Men det visade sig vara ett svårt uppdrag, för ingen kunde säga att de besparats döden.

BT - 03 jan 15 kl. 13:00

Fler könsstympade ska upptäckas

Tiotusentals kvinnor i Sverige är sannolikt könsstympade. Den exakta omfattningen är dock inte känd, men nästa år införs könsstympning som egen diagnos för att få bättre statistik på hur många som utsatts. Den nya diagnoskoden införs i januari, vilket Socialstyrelsen välkomnar.

YA - 21 jun 13 kl. 04:00

Midsommarmagi

I dag är det dags att fira årets svenskaste högtid. In Sweden we call it ?midsommar?.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i TurkcellOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.