Nyhetskanalen > Nyheter

Friday, 26 April, 03:08

Nyhetskanalen - 19 jul 11 kl. 10:50

"Vi kommer att stoppa blockaden"Israeliska fartyg har omringat den franska bten Dignit som r p vg mot Gazaremsan, rapporterar Ship to Gaza-projektets administratrer.

.
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi kommer att stoppa, blockaden
BT - 15 sep 14 kl. 10:34

Häv blockaden mot Gaza

Bomber faller inte längre över Gazaremsan. Livet för civilbefolkningen förblir dock lika miserabelt. Det var flera veckor sedan parterna enades om en vapenvila men vi ser fortfarande inga lättnader i blockaden som ligger över Gaza.

YA - 28 jun 11 kl. 06:30

Upphäv blockaden av Gaza

I veckan avseglar åter­igen den så kallade solidaritetskonvojen Ship to Gaza mot Gaza. Även denna gå?
Även denna gång deltar svenskar och även denna gång är debatten lika hopplöst polariserad som förra året.

BT - 14 aug 12 kl. 09:11

Blockaden måste hävas

Mycket riktigt, SSU var med och anordnade en stödkonsert för Ship to Gaza. Men det är också det enda som stämmer, skriver Anna Klaar och Mohammed Kossir i en replik till Marcus Nilsens debattinlägg. Som Marcus Nilsen från LUF skriver i sitt debattinlägg stämmer det att vi i SSU var med och anordnade en stödkonsert för Ship to Gaza den 11 juli, men det är också det enda som stämmer.

Kristianstadsbladet - 06 dec 13 kl. 08:59

Blockaden mot Gaza måste brytas

Replik till ”En stat har alltid rätt att försvara sig” av Jonathan Persson 26 november
Det är mycket FN-rätts- name-droppande i Perssons inlägg. Faktum kvartstår, en stat har aldrig rätt att ockupera ett annat land och fördriva dess befolkning. I egenskap av ockupationsmakt har Israel dessutom en rad skyldigheter.

Supermiljöbloggen - 20 nov 18 kl. 13:01

Extinction Rebellion tar till civil olydnad för att stoppa den ekologiska krisen

Under lördagen gjorde det nystartade nätverket Extinction Rebellion direktaktioner i flera länder. Nätverket vill få folk att vakna och sätta stopp för naturförstörelsen, klimatkrisen och utrotningen av arter. I London blockerades flera broar av cirka 6000 personer med Extinction Rebellions banderoller.

Sydsvenskan - 11 apr 11 kl. 20:09

"Bryt blockaden"


REPLIK I en artikel i Sydsvenskan (Aktuella frågor 7.4) kritiserar Israels ambassadör i Sverige Benny Dagan bland annat Broderskapsrörelsen. Artikeln inleds med att Dagan konstaterar att domaren Richard Goldstone tagit del av den israeliska undersökningen av civila offer i Israels attack mot Gaza under vintern 2008-2009, den attack som bär det militära namnet Operation Cast Led.

NSD - 26 maj 11 kl. 08:15

GMO-blockaden: Aktivisterna fastkedjade igen

Greenpeace manifestation mot den omstridda GMO-potatisen fortsätter. Ett tiotal aktivister återupptog på torsdagsmorgonen blockaden av potatislagret i Nedre Vajakkala..

Newsmill - 20 sep 12 kl. 11:37

Smaktlöst att blunda för vad Gaza-blockaden leder till

http://www.newsmill.se/trackback/46873Ung Vänsters ordförande svarar KDU:s Aron Modig: Att kritisera brott mot mänskliga rättigheter och verka för att blockaden ska hävas, innebär knappast att man försvarar eller legitimerar Hamas..

Newsmill - 20 sep 12 kl. 11:37

Smaklöst att blunda för vad Gaza-blockaden leder till

http://www.newsmill.se/trackback/46873Ung Vänsters ordförande svarar KDU:s Aron Modig: Att kritisera brott mot mänskliga rättigheter och verka för att blockaden ska hävas, innebär knappast att man försvarar eller legitimerar Hamas..

DN - 31 jul 14 kl. 00:05

”Varje lösning måste utgå från att blockaden hävs”

Fyra principer för varaktig fred: Blockaden av Gaza måste hävas, Israels legitima säkerhetsintressen måste tas till vara, Gaza måste klart och tydligt bli del av den palestinska administrationen och Gaza måste tillåtas bli en kommande palestinsk stats port mot världen, skriver utrikesminister Carl Bildt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.