Nyhetskanalen > Nyheter

Thursday, 18 April, 15:47

Nyhetskanalen - 19 jul 11 kl. 11:28

"Underbarnet" med blueskänsla i jazzLeo Lindberg är blott 17 år gammal och redan en etablerad jazzmusiker som spelat både i Sverige och USA med legendarer inom genren..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Lindberg, Sverige, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Underbarnetmed , blueskänslai , jazz
IDG - 07 aug 14 kl. 14:09

Blueskänsla i nya kuber från Roland

Roland visar två nya modeller i Blues Cube-serien. Det är digitala elgitarrförstärkare som ska låta som rörförstärkare..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Bagge får blueskänsla

Det blir inget raggartema på nästa veckas Idolaudition i Åmål. I stället kommer Anders Bagge att få ett litet smakprov på bluesfesten.– Vi får hoppas och tro att besöket leder till någonting positivt, säger kommunens kontaktperson Håkan Jarnryd..

Barometern - 27 feb 19 kl. 20:27

Invigning med blueskänsla

Nyinvigning av stadsbiblioteket och premiär för årets Blues Café drog massor av folk på onsdagskvällen. – Jätteroligt att så många hittat hit ikväll, tyckte kulturchef Peter O Ekberg..

YLE - 02 apr 17 kl. 12:24

Svenska underbarnet krossade världsrekordet i stav: ”Chockad”

Armand Duplantis kan bli Sveriges följande superstjärna i friidrott. Den 17-åriga stavhopparen håller de facto redan världsklass på herrnivå – efter ännu ett fantastiskt juniorvärldsrekord. Duplantis är jämförelsevis okänd även för många i hemlandet Sverige.

Sydsvenskan - 18 jan 13 kl. 06:30

Bland de sista stora

Skandinavien har en hel drös grymt skickliga jazzmusiker, alla vet det. Och tiden är förbi när svenskar stirrade storögt beundrande på allt transatlantiskt, från musik till blåa byxor.Men det kan inte hjälpas, ibland kommer det hit äldre amerikanska jazzprofiler och spelar på ett sätt som bara inte finns här.

SmålandsPosten - 19 jun 13 kl. 08:17

Skivor 2013-06-19

Ingen fick full pott i veckans skivor men ett par lyckades få fyra av fem i betyg, bland dessa är Keith Jarretts Somewhere. Black Sabbath
13
(Vertigo)
3/5 Det är hela 35 år sedan det senast kom ett nytt Black Sabbath-album med Ozzy Osbourne vid mikrofonen. Det har varit nära vid några tillfällen, både på 1990- och 2000-talet, men av olika anledningar har planerna alltid strandat i slutändan.

Trelleborgs Allehanda - 09 maj 14 kl. 14:53

Ökenblues från Sahara i Umeå

Ökenblues kallas deras musik. Men frågan om Tinariwens amerikanska influenser besvaras med djup förvåning. Inspirationen kommer från Sahara.

Kristianstadsbladet - 09 maj 14 kl. 14:53

Ökenblues från Sahara i Umeå

Ökenblues kallas deras musik. Men frågan om Tinariwens amerikanska influenser besvaras med djup förvåning. Inspirationen kommer från Sahara.

Sydsvenskan - 21 nov 12 kl. 06:30

Angles 8

Idérike Martin Küchen, Lundabo sedan några år, har många klaffar på sin saxofon och släpper sällan ifrån sig något ljummet. Vissa Küchenprojekt är rejält vildvuxna och friformade. Angles 8 spelar rakare puckar, mer av regelrätta låtar med jämn puls.

Sydsvenskan - 22 maj 13 kl. 06:30

Mimi Terris

Flera av våra många nya unga jazzsångerskor låter som andra artister eller som vemsomhelst. Men svensk-amerikanskan Mimi Terris, uppvuxen på Tjörn, har Det: ett naturligt, ostajlat sätt att sjunga på som känns personligt, friskt och intressant.Hos Mimi Terris finns lättheten och drivet framåt, men också svärta och melankoli nog för att hantera en ballad som ?

BT - 04 apr 14 kl. 21:54

Marie Fredriksson på Åhaga

Marie Fredrikssons hemlighet ligger i att låta så tunt att man tror att all luft är slut, och så plötsligt fyller hennes röst hela rummet. Läser att festivalen Putte i parken i Karlstad bestämt sig för att släppa in publiken gratis i sommar. De som köpt biljetter får pengarna tillbaka.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.