SN > Nyheter

Friday, 19 April, 15:54

SN - 19 jul 11 kl. 11:27

Felaktiga fakturor även i OxelösundDet är inte bara Nyköpings kommun som har problem med felaktiga fakturor för hemtjänst och bistånd den här månaden. Även i Oxelösund har felaktiga fakturor skickats ut..
Läs mer på SN
Läs mer om:
Oxelösund, Nyköpings

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Felaktiga, fakturor, äveni , Oxelösund
SN - 27 nov 12 kl. 08:26

Även Oxelösund kan få arbetstidsavtal

I går gick fackklubben Metall med på ett nytt arbetstidsavtal med sänkt lön på SSAB i Luleå. Nu ska medlemmarna Oxelösund och Borlänge få samma fråga..

SN - 24 aug 16 kl. 09:45

"Himlen exploderade" över Oxelösund

Under natten kunde norrsken skådas på flera platser i landet .Även Oxelösund fick uppleva fenomenet..

Kristianstadsbladet - 10 dec 12 kl. 15:27

Ja till SSAB-avtal i Oxelösund


Det blev ja till SSAB:s avtal om arbetstidsförkortning med löneavdrag även i Oxelösund, skriver SSAB i ett pressmeddelande.Runt 70 procent av metallarbetarna i Oxelösund har tackat ja till erbjudandet som gick ut förra veckan. Avtalet innebär minskad arbetstid till 80 procent med 90-procentig lön under ett halvår och börjar gälla den 17 december.

SN - 03 jan 15 kl. 06:32

Ny fraktlinje från England via Holland till Oxelösund

En ny fraktlinje kommer att börja trafikera hamnen i Oxelösund från februari 2015. Linjen kommer att utgå från Hull i England och via Eemshaven i norra Holland ha Oxelösund som vändpunkt. Huvudgodset från England till Oxelösund blir balat avfall..

SN - 07 mar 16 kl. 05:00

Tåg från Skavsta till Oxelösund?

Ostlänken Ja, nog ser det ut som en möjlighet när man tittar på det material som nu finns publicerat på nätet vad gäller järnvägsprojektet Ostlänken. Det känns otroligt positivt att olika trafikslag kring projektet Ostlänken, orter utmed banan och Skavsta flygplats ska knytas ihop. För Sörmlands del kommer det här att betyda mycket för olika former av resande och transporter.

SN - 25 sep 13 kl. 18:33

De vill att Oxelösund ska bli Fairtrade City

Satsa på rättvis handel och etisk konsumtion genom att göra Oxelösund till Fairtrade City. Förslaget kommer från Oxelösunds församlings internationella grupp och ska presenteras i kväll, onsdag, som ett medborgarförslag för kommunfullmäktige i Oxelösund..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen i Oxelösund hade visst riktigt roligt på Valborg

Polisen i Oxelösund skriver på sin Facebook-sida att Valborgsnatten var så pass lugn att de faktiskt inte behövde rycka ut en enda gång. I stället passade de på att ha lite kul. Dessutom bjöd de på en trevlig dansvideo, kvällen till ära.

SN - 17 sep 12 kl. 10:24

Webb-tv: Oxelösund ett Mecka för kolonister

Iris och Birger Skoglund spenderar mesta möjliga tid under sommarhalvåret på sin kolonilott på Jogersö i Oxelösund, som är något av ett Mecka för kolonister. Oxelösund har näst störst koloniträdgårdsyta per invånare av alla svenska kommuner, med noteringen 9,4 kvadratmeter..

Kristianstadsbladet - 28 nov 12 kl. 18:09

Nej i Oxelösund till krisavtal


IF Metalls fackklubb på SSAB i Oxelösund följde inte exemplet som de senaste dagarna satts av klubbarna i Borlänge och Luleå. Efter möten på onsdagen sade Oxelösund nej till att gå med på minskad arbetstid och sänkt lön, rapporterar lokala medier.Avtalet skulle ha inneburit att stålarbetarna går med på att minska sin arbetstid med 20 procent och sänka lönen med tio procent.

NSD - 28 nov 12 kl. 18:29

Nobben av Metall i Oxelösund

IF?Metalls fackklubb på SSAB i Oxelösund följde inte exemplet som de senaste dagarna satts av klubbarna i Borlänge och Luleå. Efter möten på onsdagen sade Oxelösund nej till att gå med på minskad arbetstid och sänkt lön, rapporterar lokala medier..

SN - 05 okt 13 kl. 17:43

Hjälp till Världens barn anordnades i Oxelösund

Världens barn stod i fokus i Oxelösund på lördagen. Förutom möjligheten att skänka pengar till insamlingen kunde besökarna även gå på tipspromenad, få häftiga ansiktsmålningar eller lyssna på musikskolans elever..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.