DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 05:30

DI - 19 jul 11 kl. 11:21

Tre alternativ för grekiska fordringsägareEnligt ett dokument som nyhetsbyrån Reuters tagit del av ser beslutsfattarna i euroområdet tre alternativ för medverkan från den privata sektorn i det andra stödpaketet för Grekland..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Reuters, Grekland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, alternativför , grekiska, fordringsägare
SmålandsPosten - 07 jan 14 kl. 05:59

Brottsmisstänkt jurist jagas av flera fordringsägare

Under arbetet som likvidator i ett fastighetsbolag misstänks juristen ha lagt beslag på sex miljoner kronor.
Nu krävs han dessutom på mångmiljonbelopp av flera fordringsägare. Den medelålders mannen arbetar som jurist i Kronobergs län och har bland annat drivit en rad mål i Växjö tingsrätt.

BT - 10 dec 14 kl. 12:39

Fordringsägare säger nej till Nevs

En av Nevs fordringsägare säger nej till fortsatt rekonstruktion av företaget. Därmed har Vänersborgs tingsrätt, som beslutar om rekonstruktionen, fått lite extra att tänka på.Det är inkassoföretaget Svea Ekonomi, med 33 miljoner kronor att kräva, som går emot Nevs begäran.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nisses fordringsägare får en fjärdedel

Vid konkurser som Nisses, Västerås och Smedjebacken, blir underskott ofta stora.
Bouppteckningen är nu klar och den visar att icke prioriterade fordringsägare bara får ut ungefär en fjärdedel av sina krav..

Opinionen.se - 28 feb 13 kl. 17:20

Rekonstruktör träffar fordringsägare

På fredagen ska rekonstruktören advokat Lars Söderqvist träffa krisdrabbade gruvbolaget Northlands fordringsägare vid ett möte i Luleå. ? Jag kommer att lämna min bedömning av förutsättningarna för att genomföra rekonstruktionen, säger han.

SvD - 28 feb 13 kl. 17:17

Söderqvist träffar fordringsägare

I morgon ska rekonstruktören advokat Lars Söderqvist träffa krisdrabbade gruvbolaget Northlands fordringsägare vid ett möte i Luleå..

Sydsvenskan - 16 jan 14 kl. 06:30

Fordringsägare kan få AIK-pengar

De butiker som är fordringsägare i Panaxia Kontantservice AB har bara fått ut en fjärdedel av sina fordringar. Nu står hoppet om ytterligare pengar till AIK Fotboll..

DI - 10 dec 14 kl. 12:46

Fordringsägare nobbar Nevs

En av Nevs fordringsägare säger nej till fortsatt rekonstruktion av företaget. Därmed har Vänersborgs tingsrätt, som beslutar om rekonstruktionen, fått lite extra att tänka på..

UNT - 10 dec 14 kl. 12:39

Fordringsägare säger nej till Nevs

En av Nevs fordringsägare säger nej till fortsatt rekonstruktion av företaget..

SvD - 10 dec 14 kl. 12:39

Fordringsägare säger nej till Nevs

En av Nevs fordringsägare säger nej till fortsatt rekonstruktion av företaget..

GöteborgsPosten - 10 dec 14 kl. 13:37

Fordringsägare säger nej till Nevs

En av Nevs fordringsägare säger nej till fortsatt rekonstruktion av företaget. Därmed har Vänersborgs tingsrätt, som beslutar om rekonstruktionen, fått lite extra att tänka på..

DI - 09 jul 15 kl. 21:39

Första utdelningen till fordringsägare i Onoff

Konkursboet efter hemelektronikkedjan Onoff delar för första gången ut pengar till fordringsägare med oprioriterade fordringar. Totalt rör det sig om ungefär 100 miljoner kronor, motsvarande 20 procent av skulderna..

Fler nyheter från DI

DI - 13 timmar sedan

Gula västarna i ny protest i Paris – över 100 gripna

Över 100 personer har gripits av polis i Paris då proteströrelsen Gula västarna samlats för nya protester – för 23:e veckan i ordningen..

DI - 14 timmar sedan

Så fixar du din egen solenergi – utan att vänta på bidrag

Solceller är hett och blir i snabb takt billigare. Men det är kö till regeringens investeringsbidrag. För den som inte vill vänta på ett osäkert bidrag finns alternativ som minskar kostnaden betydligt.

DI - 15 timmar sedan

Efter utpressningshotet: ”Fullblodsgalningar har svårt att sy ihop sådana projekt”

För knappt två veckor sedan utsattes Findus för utpressningshot. Enligt Svensk handel är det dock svårt att nå framgång med den typen av brottsliga äventyr mot storbolag som i regel står väl rustade för säkerhetshot..

DI - 15 timmar sedan

Bolagen som ser potential i samhällsnytta: Det är en god affär för oss

Sudda bort likhetstecken mellan välgörenhet och ansträngningar för att få bukt med problem i socialt utsatta bostadsområden. För fastighetsbolaget Trianon är samhällsnyttiga insatser snarare en formel för gott affärsmannaskap. I ansträngningarna för att skapa uppåtgående spiraler på en haltande arbetsmarknad visar även tandhygienföretaget Tepe vägen med hälsofrämjande aktiviteter..

DI - 16 timmar sedan

Miljöpartiet kan byta namn – frågan ska utredas

Flera medlemmar vill att Miljöpartiet de gröna bara ska heta De gröna. Nu vill Miljöpartiets ledning utreda ett namnbyte för partiet, det rapporterar Sveriges Radio..

DI - 16 timmar sedan

Flottan fyller 70 år – Kina spänner sina militära muskler

Den kinesiska flottan fyller 70 år, då passar Kina på att spänna de militära musklerna. På tisdag ska man visa upp nya krigsfartyg, däribland atomubåtar och jagare..

DI - 16 timmar sedan

Expertens åtta knep: Maxa mobilens livslängd

Är din mobil frustrerande trög, eller har batterierna börjat kärva? Genom ett par enkla knep kan du förlänga mobilens livslängd rejält, enligt mobilexperten Mattias Hartmann. .

DI - 16 timmar sedan

Riskkapitalisten: ”Vi slog läger om natten och vaknade upp i en rondell”

Den bästa resa jag gjort. När jag bestämde mig för att resa till Nepal, köpte vandrarkängor samma kväll och åkte nästa dag. Åkte kanot genom djungeln i en vecka och bodde hemma hos människor.

DI - 17 timmar sedan

Petade L-profilen till attack mot nya toppkandidaten

Cecilia Wikström petades under uppmärksammade former från Liberalernas lista till Europaparlamentsvalet. Nu går hon till attack mot partiledningen och nya toppkandidaten Karin Karlsbro. ”Hon har haft en aktiv del i att det blev så här”, säger Cecilia Wikström till DN..

DI - 17 timmar sedan

Enorm prestanda i lyxbil med extra allt

BMW:s nya cabriolet kan kappköra med valfri Ferrari och är så maxat utrustad att vår testförare kommer på sig själv med att tänka ”herregud så bra jag kör” under provturen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.