DI > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 13:16

DI - 19 jul 11 kl. 11:26

Deppigare i TysklandTyska institutionella investerare och analytiker blev mer pessimistiska i sin bedmning av de ekonomiska utsikterna i Tyskland i juli jmfrt med mnaden fre..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Deppigarei , Tyskland
DI - 26 sep 11 kl. 10:13

Deppigare i tyskt näringsliv

IFO-index över klimatet inom näringslivet i Tyskland sjönk till 107,5 i september, jämfört med 108,7 föregående månad, rapporterar Bloomberg News..

DN - 14 aug 12 kl. 14:17

Deppigare på tyska marknaden

Stämningen bland tyska analytiker och investerare har hittills i augusti försämrats för fjärde månaden i rad, visar ett index från tankesmedjan ZEW i Mannheim, Tyskland..

DN - 17 nov 11 kl. 15:12

Exportchefer allt deppigare

Skuldkrisen i Europa gör att exportföretagens syn på framtiden blir allt deppigare..

BT - 18 jan 13 kl. 16:06

Deppigare amerikanska konsumenter

Konsumenterna i USA har blivit lite deppigare den senaste månaden, enligt Michiganuniversitetets index som mäter stämningen bland de amerikanska konsumenterna. Index sjönk till 71,3 i januari från 72,9 i december, enligt preliminära siffror.
Ekonomer hade väntat sig ett indextal på 75,0.

TA - 18 jan 13 kl. 16:01

Deppigare amerikanska konsumenter


Konsumenterna i USA har blivit lite deppigare den senaste månaden, enligt Michiganuniversitetets index som mäter stämningen bland de amerikanska konsumenterna. Index sjönk till 71,3 i januari från 72,9 i december, enligt preliminära siffror.Ekonomer hade väntat sig ett indextal på 75,0.

DI - 16 jan 17 kl. 08:33

Svenska chefer allt deppigare

Optimismen bland svenska företagsledare har dämpats avsevärt. Bara knappt var femte chef tror på tillväxt det närmaste året, en nedgång med 15 procentenheter från i fjol. Därmed är de svenska cheferna betydligt deppigare än det globala snittet, visar en färsk rapport inför Världsekonomiskt forum i Davos..

YLE - 04 jul 14 kl. 18:57

Tyskland till semifinal - se höjdpunkterna

Tyskland är klart för semifinal i VM i fotboll. I kvartsfinalen besegrade Tyskland Frankrike med 1-0. Mats Hummels gjorde matchens enda mål.

YLE - 12 jun 16 kl. 11:44

Ukraina utmanar: Hittar Tyskland tillbaka till VM-formen?

Lika mycket som det tyska landslaget imponerade i VM 2014, lika lite har det övertygat under de två senaste åren. Kan Tyskland naturligt sätta i ett par extraväxlar när det är dags för nästa storturnering? Tyskland-Ukraina Grupp C, kl.

YLE - 29 jul 17 kl. 12:55

På tv i kväll: Skall Danmark klara av att stoppa Tyskland?

Tyskland och Danmark möts i kvällens TV-match från EM i fotboll i Holland. Historien talar för en tysk seger i kvartsfinalen, men Danmark besitter trots allt en del skrällpotential i Rotterdam. När Tyskland senast blev utan medalj vid ett EM-slutspel regerade Culture Beat och "Mr Vain" på poplistorna.

YLE - 29 jul 17 kl. 12:55

På tv i kväll: Ska Danmark klara av att stoppa Tyskland?

Tyskland och Danmark möts i kvällens tv-match från EM i fotboll i Holland. Historien talar för en tysk seger i kvartsfinalen, men Danmark besitter trots allt en del skrällpotential i Rotterdam. När Tyskland senast blev utan medalj vid ett EM-slutspel regerade Culture Beat och "Mr Vain" på poplistorna.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Twitter stiger efter stark användartillväxt i kvartalet

Sociala mediebolaget Twitter avancerar i förhandel efter att bolaget rapporterat högre intäkter än väntat för det första kvartalet. Bolaget slog även prognoserna för antalet dagliga ”monetiserbara användare”..

DI - 10 minuter sedan

AAK:s värdering för fet för rally

Fettillverkaren AAK har inlett året bra och infriade bolagets vinstökningsmål genom att redovisa ett vinstlyft på 11 procent efter skatt. Vinsten var större än väntat, men en hög värdering av aktien gjorde att det stora kurslyftet uteblev..

DI - 10 minuter sedan

Getinge rapportvinnare på svag Stockholmsbörs

Stockholmsbörsen inledde den första handelsdagen efter påskuppehållet på minus. Index parkerade på negativ mark hela vägen fram till lunch med press från en majoritet av storbolagen. Det stora undantaget var Getinge som avancerade rejält efter sin delårsrapport..

DI - 15 minuter sedan

Knowit bjuder in till analytiker- och pressträff

Med anledning av offentliggörandet av Knowits delårsrapport för januari - mars 2019 bjuder företaget in till analytiker- och pressträff fredagen den 26 april 2019 kl. 10.00 på företagets kontor, Klarabergsgatan 60, 4tr, Stockholm.

DI - 15 minuter sedan

Coca Cola står fast vid försäljningsprognos för 2019

Dryckesjätten Coca Cola redovisar ett justerat resultat på 48 cent per aktie i första kvartalet, något över förväntade 46 cent och 2 procent högre än samma period i fjol. .

DI - 15 minuter sedan

United Tech resultat bättre än väntat i första kvartalet

Den amerikanska flyg- och försvarsgruppen United Technologies redovisar ett justerat resultat per aktie på 1,91 dollar för det första kvartalet 2019..

DI - 15 minuter sedan

Schneider Electric ska utbilda en miljon solkraftstekniker

En miljon solkraftstekniker till år 2025 och el till de mest utsatta. Det löftet gerenergikoncernen Schneider Electric..

DI - 30 minuter sedan

Efter petningarna: Extrainsatt möte om M-toppens framtid

Valberedningen håller på onsdagen ett extrainsatt möte för att avgöra om Erik Bengtzboe ska få fortsätta som ordförande för Moderaterna i Sörmland efter avslöjanden om hans bidrag gällande dubbla boenden, rapporterar SVT. .

DI - 30 minuter sedan

Netmores vd går till dotterbolag

First North-bolaget Netmore Group meddelar att Erik Hallberg blir tillförordnad vd och koncernchef. Nuvarande vd Rikard Slunga blir vd för dotterbolaget Netmore AB med oförändrade arbetsuppgifter..

DI - 45 minuter sedan

M: Nej till penningtvättsmyndighet

Moderaterna är positiva till att utreda penningtvätt, men partiet säger blankt nej till en ny specialiserad penningtvättsmyndighet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.