DI > Ekonomi

Thursday, 18 April, 19:51

Liknande nyheter

Taggar: AnalytikerDärför , sjunker, Electrolux
PrivataAffärer - 18 jul 18 kl. 14:57

Analytiker om Electrolux: Låg värdering inget skäl för köp

Morgan Stanley lyfter i en analys fram två tolkningar att se rapporten på. De som vill tolka rapporten negativt ser på ett svagt kassaflöde och en mer dämpad prognos för affärsområdena Nordamerika, Latinamerika och Australien på grund av högre priser orsakat av högre råmaterialkostnader och tullar. Dessutom var kostnadsbesparingarna mindre än väntat.

BT - 19 jul 11 kl. 09:34

Electrolux rasade på börsen

Vitvarutillverkaren Electrolux rasade på börsen under morgonen. En vinst före skatt på 696 miljoner kronor för andra kvartalet gjorde marknaden besviken.
696 miljoner kan jämföras med vinsten på 1 269 miljoner kronor motsvarande period förra året.

Opinionen.se - 31 jan 14 kl. 09:12

Electrolux dyker på börsen


Electrolux spår ökad efterfrågan på vitvaror det kommande året. Men för fjärde kvartalet redovisar bolaget en värre förlust än väntat och aktien stack snabbt nedåt. Vitvarutillverkaren Electrolux redovisar en förlust före skatt på 1 322 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2013.

BT - 31 jan 14 kl. 09:07

Electrolux dyker på börsen

Electrolux spår ökad efterfrågan på vitvaror det kommande året. Men för fjärde kvartalet redovisar bolaget en värre förlust än väntat och aktien stack snabbt nedåt.Vitvarutillverkaren Electrolux redovisar en förlust före skatt på 1 322 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2013.

Sydsvenskan - 02 feb 11 kl. 08:02

Sämre än väntat för Electrolux

Electrolux redovisar en vinst före skatt på 1 687 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2010, ned från 2 019 miljoner motsvarande period 2009. Analytiker hade räknat med 1,8 miljarder. Ändå höjs utdelningen.

VA - 19 jul 11 kl. 10:33

Electrolux rasar på Stockholmsbörsen

19 juli Förstora Vitvarutillverkaren Electrolux rasade på börsen i dag. En vinst före skatt på 696 miljoner kronor för andra kvartalet gjorde marknaden besviken. ?

PrivataAffärer - 26 okt 18 kl. 08:20

Sjunkande resultat för Electrolux

Förväntningar för rörelseresultatet låg på 1.752 miljoner kronor, enligt sammanställning med 11 bidragande analytiker av Infront Data. Rörelsemarginalen uppgick till 5,8 procent, jämfört med väntade 5,7 procent.

HBL - 25 okt 13 kl. 15:01

2 000 anställda bort från Electrolux

Vitvarujätten Electrolux ska minska sina kostnader, och planerar personalnedskärningar i spåren av svagare efterfrågan i Europa. Samtidigt flyttas allt mer av tillverkningen till lågkostnadsländer.
?

Kristianstadsbladet - 20 okt 14 kl. 09:41

Electrolux klår förväntningar

Vitvarutillverkaren Electrolux redovisar en vinst före skatt på 1 250 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 884 miljoner kronor motsvarande period i fjol.
Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 1 006 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Trelleborgs Allehanda - 20 okt 14 kl. 09:47

Electrolux klår förväntningar

Vitvarutillverkaren Electrolux redovisar en vinst före skatt på 1 250 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 884 miljoner kronor motsvarande period i fjol.
Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 1 006 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Förslag i USA: Höj åldern på tobaksköp

Majoritetsledaren i Senaten, republikanen Mitch McConnell, vill att kongressen höjer minimiåldern för köp av tobaksprodukter, inklusive e-cigaretter, till 21 från 18 i hela landet. Detta för att begränsa tonåringars tobaksanvändande som beskrivits som en epidemi..

DI - 30 minuter sedan

Pinterest rusar på USA-börsen

Hypade sociala medie-bolaget Pinterest rusar på New York-börsen efter att bolaget introducerats på torsdagen.  Drygt tre timmar in i handeln är aktien upp 28 procent..

DI - 45 minuter sedan

En pakt i förhandling

LEDARE. Vi lever längre och friskare än någonsin. Det bör därför finnas tid både för familjelycka och kunskaper, makt och rikedom för båda föräldrarna..

DI - 1 timme sedan

Resejätten storsatsar på ”hållbar semester” – klimatkompenserar mer

Den ökade klimatmedvetenheten får Tui att investera mer i hållbar semester.  ”Det har blivit en större diskussion om det är okej eller inte att resa”, säger Alexander Huber, vd på Tui i Norden..

DI - 1 timme sedan

Så bygger vi Sveriges fossilfria infrastruktur

Nyligen lämnade Bergmaterialindustrin över sin färdplan för fossilfri konkurrens- kraft till regeringen. Men för att branschen ska kunna ta ansvar måste staten skapa förutsättningar för elektrifiering, cirkulära flöden samt rättssäkra och effektiva tillståndsprocesser, skriver Mårten Sohlman och Svante Axelsson..

DI - 1 timme sedan

Socialistiska Bernie Sanders är miljonär

Den självutnämnde socialisten Bernie Sanders, som är en av dem som aspirerar på att bli demokraternas presidentkandidat i nästa års val, har miljoninkomster i dollar..

DI - 1 timme sedan

Positiv skärtorsdag i Europa

Europeiska börser var generellt upp med några få undantag på skärtorsdagen. .

DI - 1 timme sedan

Finland uppåt när Oslo och Köpenhamn höll stängt

Den finska börsen steg på skärtorsdagen med verkstadsbolagen Valmet och Wärtsilä i topp. .

DI - 2 timmar sedan

Svenskar gör whisky med hjälp av AI

Mjuk och ”vaniljig”. Så smakar världens första AI-producerade whisky, från svenska Mackmyra, som lagras på ekfat och lanseras till hösten..

DI - 2 timmar sedan

Det finns bara nedsida för Trump

När nu Rysslandsutredningen offentliggörs kommer fler kunna bedöma huruvida Robert Mueller verkligen ”frikänt” Donald Trump, vilket han har hävdat.  På så sätt finns bara nedsida för Trump. Men det lär krävas något stort för att förändra bilden av att han har gått segrande ur striden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.