Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 19 April, 15:50

Västerbottens Folkblad - 19 jul 11 kl. 10:33

Moderattoppar besöker konferens i Umeå i höstUMEÅ Moderaternas Norrlandskonferens får storfrämmande. Flera tunga namn väntas dyka upp. Bland dessa justitieminister Beatrice Ask. Konferensen hålls den 1-2 oktober. JUSTITIEMINISTER.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Umeå, UMEÅ Moderaternas Norrlandskonferens, Beatrice Ask, Justitieminister, Ask, Norrlandskonferensen, FOTO, KENNET SANDELIN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderattoppar, besöker, konferensi , Umeåi , höst
Västerbottens Folkblad - 14 feb 18 kl. 11:10

[PLUS] Kungen besöker universitetet

I dag besöker Kungen Umeå för att medverka på ett klimatseminarium på universitetet..

Regeringen - 31 aug 17 kl. 13:28

Åsa Regnér besöker Linköping och konferens om den sociala barn- och ungdomsvården

Fredag den 1 september besöker barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér Linköping. På plats besöker hon bland annat en konferens om förbättringsarbete i den sociala barn- och ungdomsvården vid Konsert och Kongress och senare under dagen Barnahus Linköping. Media är välkomna att delta under delar av dagen..

Regeringen - 06 mar 15 kl. 16:49

Stefan Löfven besöker Umeå på Internationella kvinnodagen

På Internationella kvinnodagen, söndag den 8 mars, besöker statsminister Stefan Löfven Umeå. Under dagen kommer statsministern bland annat att delta i RFSU:s barnvagnsmarsch som anordnas för att uppmärksamma mödradödlighet. Han kommer också att hålla tal på Umeås kvinnohistoriska museum i ett arrangemang i samarbete med Socialdemokraterna i Västerbotten.

Regeringen - 08 mar 17 kl. 10:01

Alice Bah Kuhnke besöker Umeå

Kultur- och demokratiministern Alice Bah Kuhnke besöker Umeå den 10 mars. Ministern kommer bland annat att besöka utställningen Rock Art in Sápmi på Västerbottens museum och Umeå universitet..

Regeringen - 20 apr 17 kl. 11:06

Miljöminister Karolina Skog besöker Norrköping

Fredagen den 21 april besöker miljöminister Karolina Skog Norrköping. Där håller hon ett rundabordssamtal om transporter och mobilitet i städer samt deltar i en konferens med initiativet Fossilfritt Sverige. Miljöministern besöker även utställningen Urban Vision med fokus på höghastighetståg..

Regeringen - 16 jan 18 kl. 08:25

Socialminister Strandhäll besöker Umeå och Nordmaling

Onsdagen den 17 januari besöker socialminister Annika Strandhäll Nordmaling och Umeå för att bland annat träffa pensionärer och prata sänkt pensionärsskatt, delta vid Försäkringskassans forskarseminarium och besöka Nordmalings hälsocentral. Ministern finns tillgänglig för media i samband med besöken..

Västerbottens Folkblad - 17 nov 16 kl. 11:41

Statsministern besöker Umeå

Statsminister Stefan Löfven besöker Umeå i morgon, fredag, för att ta del av regeringens satsningar på cancervården. Stefan Löfven ska besöka Norrlands universitetssjukhus och träffa sjukvårdspersonal och patienter. Planen är att han ska prata med dem om satsningar för att förbättra tillgängligheten inom cancervården, öka patienternas delaktighet och korta väntetiderna..

Regeringen - 27 jan 17 kl. 15:16

Magdalena Andersson och Per Bolund besöker Umeå och Örnsköldsvik

Måndagen den 30 januari besöker finansminister Magdalena Andersson och finansmarknadsminister Per Bolund Umeå och Örnsköldsvik. De håller bland annat en gemensam pressträff och en föreläsning på Umeå Universitet..

Regeringen - 24 mar 17 kl. 15:37

Alice Bah Kuhnke besöker Örebro

Kultur- och demokratiministern Alice Bah Kuhnke besöker Örebro den 29 mars. Ministern kommer bland annat att inleda Folkets hus och parkers konferens ”Den nya mötesplatsen” och besöka kulturskoleverksamheten Kullagret..

Regeringen - 08 sep 17 kl. 09:24

Ann Linde besöker EU-konferens i Trollhättan

EU- och handelsminister Ann Linde besöker idag Västsvenska EU-konferensen i Trollhättan. Ann Linde kommer att tala på konferensen som arrangeras på temat digitalisering. Linde kommer även att besöka företaget NEVS i Trollhättan som bland annat deltog på Team Sweden-resan till Kina..

Regeringen - 04 okt 17 kl. 07:00

Ylva Johansson besöker Helsingborg och Svalöv

Idag onsdagen den 4 oktober besöker arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson Helsingborg och Svalöv. Ylva Johansson kommer bland annat tala på en konferens om arbetsmarknaden för personer med funktionsnedsättning i Helsingborg, besöka Svalöv för ett studiebesök och hålla öppet möte för allmänheten..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Uppgifter: Henrik Lundqvist spelar VM

Henrik Lundqvist är klar för spel i ishockey-VM i Slovakien i maj, enligt SVT. Den 37-årige stjärnmålvakten kommer från sin tyngsta NHL-säsong i karriären och missade Stanley Cup-slutspelet med sitt New York Rangers. Lundqvist spelade 52 av 84 grundseriematcher och noterades för totalt 90,7 i räddningsprocent, hans sämsta siffra på 14 säsonger i Nordamerika.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Polisjakt på rånare i Umeå

En byggnad i centrala Umeå har spärrats av efter att två män rånat en bingohall. Larmet om händelsen inkom klockan 12.38.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Larm om brinnande skoter

Räddningstjänsten har larmats om en snöskoter som fattat eld. Händelsen har inträffat vid Granberg nära Jörn norr om Skellefteå. Enligt uppgift från SOS Alarm har ingen ambulans skickats till platsen, vilket kan tyda på att inga personskador uppstått..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Åtalas för stulna mopeder

En 30-årig man åtalas misstänkt för att ha köpt eller bytt till sig två stulna mopeder. Mopederna stals i september förra året från en stuga i en by inom Vindelns kommun. När mopederna senare dök upp både i sin helhet och som delar väcktes misstankar om att 30-åringen haft vetskap om att de var stulna.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Två bötfälls för trafikbrott

Två bilförare i länet får öppna plånboken efter att på fredag förmiddag ertappats för trafikbrott. Den ene, en förare av en lätt lastbil, stoppades på E12 i Strömsund utanför Storuman. Orsaken var att föraren inte anpassat avståndet till framförvarande fordon.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Stal mat i Umeåbutik

Polis larmades på fredag förmiddag till en matbutik i centrala Umeå. Anledningen var att personalen stoppat en man efter att denne stulit mat. Polispatrullen som ryckte ut har hållit förhör med mannen och även upprättat en anmälan gällande ringa stöld..

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Anställd tog själv bonuspoängen

En anställd i en butik satte i system att registrera vissa kunders medlemspoäng på sig själv. Den anställde, en man i 50-årsåldern, arbetade i en butik i en av Umeås kranskommuner. I de fall kunderna inte hade något medlemskort, eller ville ha information om vad en vara kostade med rabatt, slog han in sitt eget […].

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

Han blir ny kundansvarig på Umeåföretaget

Ett Umeåföretag har nu anställt en kundansvarig. Det är Digipartner AB, med bas på Renmarkstorget i Umeå, som anställt Adam Lundqvist som kundansvarig med fokus på hela Västerbotten. – Det är ett uppdrag jag är mer än redo för, säger Lundqvist.

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

Så blir resten av påskvädret

Mulet och till och med några regnstänk. Men hur blir resten av påskvädret? Fredagsmorgonen bjöd på ett avbrott i den senaste tidens högtrycksväder.

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

Så många sälar får skjutas

Naturvårdsverket har beslutat om skyddsjakt på gråsäl i Västerbotten. Det handlar om totalt 60 gråsälar som får skjutas från och med 20 april. Utöver det har Naturvårdsverket även beslutat om skyddsjakt på 30 vikaresälar i länet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.