DalaDemokraten > Nyheter

Thursday, 18 April, 21:41

Liknande nyheter

Taggar: Klädstöld, hos, Primo, igen
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tusentals adresser saknas hos SOS alarm

Riksrevisionen har gjort en granskning av SOS Alarm och resultatet visar att de har mycket att ta itu med. LÄS MER: Emma ringde 112 och blev misstrodd – hittade sin mamma död Deras arbete brister så pass mycket att det kan riskera människor i nöd, enligt SVT. Bland annat saknas adresser till hela 80 000 bostäder och andra typer av byggnader.

Skånskan - 11 nov 13 kl. 15:59

Anklagar granne för trädstöld

En Löberödsbo har grubblat över det där trädet inne hos grannen, och nu äntligen – efter drygt sex år – lämnat in en polisanmälan om misstänkt trädstöld..

YA - 03 dec 13 kl. 21:30

Sex män greps för klädstöld

Polisen har under tisdagskvällen gripit sex män i 20-årsåldern för misstänkt klädstöld.
Männen färdades i två bilar, där den ena bilen bogserade den andra. När de körde längs Dag Hammarskölds väg så stoppades de av en polispatrull.

BT - 11 okt 14 kl. 18:11

Nödställd i kanal med rep om foten

En man var nära att drunkna då han på lördagseftermiddagen föll av sin båt i en av Malmös kanaler och fastnade med foten i ett rep och bara hade huvudet över vattnet. En förbipasserande kastade åt honom en frälsarkrans vilket troligen räddade hans liv, enligt Jon Wegendal, styrkeledare hos räddningstjänstens vattendykare som till slut lösgjorde den nödställde.- Han hade inte klarat sig länge till, säger Wegendal till Sydsvenskans nätupplaga.

Kristianstadsbladet - 11 okt 14 kl. 18:11

Nödställd i kanal med rep om foten


En man var nära att drunkna då han på lördagseftermiddagen föll av sin båt i en av Malmös kanaler och fastnade med foten i ett rep och bara hade huvudet över vattnet.En förbipasserande kastade åt honom en frälsarkrans vilket troligen räddade hans liv, enligt Jon Wegendal, styrkeledare hos räddningstjänstens vattendykare som till slut lösgjorde den nödställde. - Han hade inte klarat sig länge till, säger Wegendal till Sydsvenskans nätupplaga.

Helsingborgs Dagblad - 11 okt 14 kl. 18:13

Nödställd i kanal med rep om foten

En man var nära att drunkna då han på lördagseftermiddagen föll av sin båt i en av Malmös kanaler och fastnade med foten i ett rep och bara hade huvudet över vattnet. En förbipasserande kastade åt honom en frälsarkrans vilket troligen räddade hans liv, enligt Jon Wegendal, styrkeledare hos räddningstjänstens vattendykare som till slut lösgjorde den nödställde..

YLE - 28 sep 16 kl. 08:49

Simonsen: World Cup kan nu bli en dödstöt för NHL-deltagandet i OS – eller den totala motsatsen

Det står nu klart att NHL kommer att fortsätta organisera en internationell toppturnering. Hur den kommer att se ut är fortfarande helt öppet, skriver Yle Sportens Mattias Simonsen. Gary Bettman meddelade natten till onsdag finsk tid att ”succéturneringen” World Cup of Hockey definitivt kommer att organiseras i framtiden också – dessutom med regelbundna mellanrum.

Nyan - 02 okt 15 kl. 09:27

”Bollen ligger hos Åland”

Försvarsminister Jussi Niinistö (Sannf) vill att Åland tar mer ansvar i flyktingfrågor.

I sin blogg skriver han att Åland har ekonomin för det och även har erfarenhet av att framgångsrikt driva minoritetsfrågor.
Flyktingmottagandet i Finland väcker debatt.

Trelleborgs Allehanda - 25 nov 13 kl. 06:30

Allt fler söker hjälp hos kyrkan

Foto: Tomas Nyberg
Ensamstående föräldrar har allt svårare att få ekonomin att gå ihop. Antalet personer som ber om bistånd från Trelleborgs församling har ökat under åren. Till jul är trycket rekordstort.

NT - 08 dec 13 kl. 23:45

Nödställda gav sig ut igen

Under söndagen fick sjöräddarna i Vadstena-Motala och Karlsborg rycka ut för att hjälpa två personer i nöd på Vättern. Senare på kvällen gav de sig ut igen, för att hjälpa samma personer. - Egentligen är det sämsta tänkbara förhållanden, säger Erik Molander på SSRS Motala-Vadstena..

Corren - 08 dec 13 kl. 23:45

Nödställda gav sig ut igen

Under söndagen fick sjöräddarna i Vadstena-Motala och Karlsborg rycka ut för att hjälpa två personer i nöd på Vättern. Senare på kvällen gav de sig ut igen, för att hjälpa samma personer. - Egentligen är det sämsta tänkbara förhållanden, säger Erik Molander på SSRS Motala-Vadstena..

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.