DalaDemokraten > Nyheter

Sunday, 21 April, 07:28

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Fler använder rot och rutAllt fler använder sig av rot- och rutavdrag i Sverige och även i Hedemora kommun..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Sverige, Hedemora

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, använder, rotoch , rut
YLE - 08 okt 15 kl. 15:57

Fler använder cannabis i Jakobstad

Fler använder cannabis i Jakobstadstrakten. Även laestadianska ungdomar har hittat drogen, säger kriminalkonstapel Kaj Nyman i Kyrkpressen. Det är under det senaste året kriminalkonstapel Kaj Nyman märkt en ökning av cannabisanvändning bland laestadianska ungdomar.

Barometern - 29 jul 16 kl. 07:21

Fler använder Rut trots lägre bidrag

Lars Löfquist på Virserums Golvservice gillar Rot och använder sig av Rut. ”Fast här på jobbet skulle vi ha lika mycket att göra även om Rot försvann”, förklarar han..

DI - 17 aug 16 kl. 11:53

Lika mycket rut – men färre använder rot

Användningen av rut-avdraget låg kvar på samma nivå som ifjol under den första halvan av 2016. Antalet rot-användare har dock sjunkit efter att subventionsgraden minskat..

Västerbottens Folkblad - 11 dec 16 kl. 09:00

Allt fler använder RUT – så ser det ut i din kommun

Det pratades om ett dråpslag för branschen när RUT-avdraget halverades. I stället är det allt fler som använder sig av tjänsterna. Folkbladet har siffror för hur det ser ut i Västerbottens län.

Dagensanalys.se - 07 sep 16 kl. 11:40

Allt fler använder mobilen när de handlar online

Allt fler invånare i de Nordiska länderna använder mobilen för att handla online, och de som shoppar online tenderar att växla mellan olika enheter. Dessa är några av huvuddragen från Audience Projects nya studie om e-handel. E-handel i Norden har nått en hög och stadig nivå med 89 procent av shopping online.

NSD - 27 jan 16 kl. 09:35

Så många fler använder Rut

I Luleå kommun har antalet personer som använder rutavdraget ökat..

YLE - 17 feb 17 kl. 09:11

När fler använder cannabis är fler för en legalisering

Antalet cannabisanvändare har fördubblats på tio år. Det här visar en undersökning vid Institutet för hälsa och välfärd, THL. Enligt resultatet i en enkät hade 240 000 finländare använt cannabis under år 2014, vilket är dubbelt fler än år 2004.

YLE - 06 aug 15 kl. 07:27

Nästan dubbelt fler använder Kutsuplus

Efter att minibussarna har trafikerat runt i staden i tre år har Helsingforsarna hittat till Kutsuplus, men nu räcker bilarna snart inte till längre. - Passagerare har ringt och klagat då bilen inte har dykt upp. På så sätt ha vi även förlorat en del kunder, det är ett problem, berättar Kari Rissanen, projektchef vid HRT.

Sydsvenskan - 03 feb 16 kl. 06:46

Fler använder bälte i bussen

Nära fyra av fem resenärer uppger att de alltid använder bälte när de åker expressbuss, visar en undersökning som Swebus gjort bland sina resenärer.Då undersökningen genomfördes för ett år sedan uppgav två tredjedelar av de tillfrågade att de använder bälte i bussen.Trots ökningen av bältesanvändningen i bussarna är det långt kvar till hur det är när samma personer åker bil, 97 procent uppger att de alltid använder bältet i bilen.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 16 kl. 06:46

Fler använder bälte i bussen

Nära fyra av fem resenärer uppger att de alltid använder bälte när de åker expressbuss, visar en undersökning som Swebus gjort bland sina resenärer.Då undersökningen genomfördes för ett år sedan uppgav två tredjedelar av de tillfrågade att de använder bälte i bussen.Trots ökningen av bältesanvändningen i bussarna är det långt kvar till hur det är när samma personer åker bil, 97 procent uppger att de alltid använder bältet i bilen.

DalaDemokraten - 10 feb 17 kl. 07:43

Allt fler använder bälte på expressbussar – "Målet är att det ska bli självklart"

Antalet resenärer som använder bältet på expressbussen blir fler och fler.
Det har på två år blivit en ökning från 66 till 83 procent..

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.