DN > Kultur

Thursday, 25 April, 23:19

DN - 19 jul 11 kl. 10:06

Madeleine Sjöstedt: Helhetsgrepp. Utbyggnad ska ske i samklang med stadens silhuettNär Johan Johansson skriver i DN att stadsbyggnadsdebatter tenderar att komma igång först i ett alldeles för sent skede och fokuserar på enskilda märkesbyggnader slår han huvudet på spiken..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sjöstedt, Johan Johansson, DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Madeleine, Sjöstedt, Helhetsgrepp, Utbyggnadska , skei , samklangmed , stadens silhuett
Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Madeleine Sjöstedt tar över SI

Svenska institutet (SI) har fått en ny generaldirektör. Madeleine Sjöstedt, tidigare bland annat borgarråd i Stockholms stad, tar över på posten under de närmaste sex åren. Sjöstedt har representerat dåvarande Folkpartiet och är utbildad jurist med inri.

Helsingborgs Dagblad - 10 timmar sedan

Madeleine Sjöstedt tar över SI

Svenska institutet (SI) har fått en ny generaldirektör. Madeleine Sjöstedt, tidigare bland annat borgarråd i Stockholms stad, tar över på posten under de närmaste sex åren. Sjöstedt har representerat dåvarande Folkpartiet och är utbildad jurist med inri.

DN - 6 timmar sedan

Madeleine Sjöstedt tar över Svenska institutet

Svenska institutet (SI) har fått en ny generaldirektör. Madeleine Sjöstedt, tidigare bland annat borgarråd i Stockholms stad, tar över på posten under de närmaste sex åren..

Expressen - 12 dec 13 kl. 09:18

Kravet på Madeleine Sjöstedt: Ta timeout

En av budgivarna hade klagomål på hur Stockholms stad skötte upphandlingen gällande driften av Globenarenorna - och misstänkte dessutom att någon läckte affärshemligheter i processen. Expressen kan i dag publicera två brev från Live Nation till Stockholms stad - ett av dem till Madeleine Sjöstedt. Oppositionsborgarrådet Karin Wanngård (S) uppmanar nu FP-politikern att ta en timeout.

Expressen - 13 dec 13 kl. 23:12

Kommunen granskar Madeleine Sjöstedt

Efter Expressens avslöjanden att nöjesbolaget AEG fått värdefulla kontrakt med Stockholms stad efter att de bjudit borgarrådet Madeleine Sjöstedt, FP, på flera evenemang inleder kommunens revisorer nu en utredning. Sjöstedt själv välkomnar utredningen. – Jag vill att utredningen sker skyndsamt, säger hon i en kommentar till Expressen.

Resume - 17 aug 15 kl. 12:54

Prime värvar Madeleine Sjöstedt

Pr-byrån Prime rekryterar folkpartisten Madeleine Sjöstedt som ny seniorkonsult..

Alliansfritt Sverige - 11 dec 13 kl. 13:17

Hur kan Sjöstedt få så billiga resor undrar nog alla – inklusive åklagare

Expressen har under två dagar skrivit om borgarrådet Madeleine Sjöstedt och hennes olika bjudresor. Avslöjandet har lett till att kammaråklagaren vid riksenheten mot korruption funderar på att starta en förundersökning i ämnet. Idag kan Expressen dessutom avslöja att Sjöstedt vid ett flertal tillfället brutit mot stadens interna riktlinjer om mutor och representation.

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Madeleine Sjöstedt tar över SI

Svenska institutet (SI) har fått en ny generaldirektör..

Alliansfritt Sverige - 10 dec 13 kl. 13:26

Sjöstedt & Bjud – världens bästa resebyrå

Fler bjudbiljetter Igår kunde Expressen avslöja att Folkpartiets kulturborgarråd Madeleine Sjöstedt låtit sig bjudas på nöjesbiljetter under en USA resa arrangerat av nöjesbolaget AEG. Idag kan samma tidning avslöja att det inte var första gången som Sjöstedt blivit bjuden av AEG. En tid efter varje bjudning har företaget fått ansvar för driften av någon av Stockholms alla arenor och idag driver AEG Globen, Tele 2 Arena, Söderstadion och Hovet.

Alliansfritt Sverige - 13 dec 13 kl. 12:40

Sjöstedt festade med Hollywoodstjärnorna på skattebetalarnas bekostnad

Kultur- och fastighetsborgarråd Madeleine Sjöstedt har haft en jobbig vecka och det har knappt gått en dag utan att Expressen avslöjat omständigheter kring hennes bjudresor. Idag är inget undantag då Expressen återigen kan avslöja ytterligare en resa som borgarrårdet tagit med nöjesbolaget AEG. Det var i april i år som Sjöstedt reste med AEG till den amerikanska grammisgalan i Los Angeles.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Skivrecension: Bruce Hornsbys aviga harmonier kräver en helt ny publik

Efter mycket om och men har Bruce Hornsby landat i ett samarbete som passar honom väl. Men de kantiga rytmerna blir inte lätta att ta till sig för de som mest hört hans gamla åttiotalshit..

DN - 8 timmar sedan

David Dencik spelar skurk i nya Bond-filmen

Skådespelaren, just nu aktuell i Netflix-serien ”Störst av allt” och kommande HBO-serien ”Chernobyl”, kommer spela skurk i kommande filmen om agent 007, ”Bond 25”..

DN - 22 apr 16 kl. 17:39

Quiz: Vad kan du om succéserien?

Testa dig – Vad kan du om en av världens mest omtalade tv-serier?.

DN - 15 timmar sedan

Per M: Jag står över ordning och reda

Kåseri. Jag hittar alltid något oväntat att lyssna på, se, eller läsa, eftersom ju slumpen styr vad jag finner. .

DN - Igår: 20:00

Podcastskolan – det här är vad som krävs för att lyckas

Du lyssnar på en podcast och så tänker du att du kan starta en egen. DN:s Augustin Erba, som varit med och skapat flera framgångsrika radio- och poddformat, ger dig sina bästa råd för att bli hemmasnickrad radiostjärna..

DN - Igår: 06:21

Filmrecension: ”Avengers: Endgame” bjuder på känslostormar av kosmiska mått

Få som bryr sig lär bli besvikna av ”Avengers: Endgame”. Det är en mäktigt underhållande och böljande final med känslostormar av kosmiska mått men också intima stunder, skriver Helena Lindblad..

DN - I förrgår: 21:00

Skivrecension: Fat White Family angriper dagens popmusik på ett slugt sätt

Nya medlemmar, nytt skivbolag, nytt sound. Men Fat White Family fortsätter konfrontera den polerade samtiden. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.