DN > Ekonomi

Sunday, 21 April, 07:25

DN - 19 jul 11 kl. 10:11

Gyllene tider för guldägareGuldpriset är uppe på rekordnivåer. Men jämför olika alternativ innan du säljer guldarmbanden i byrålådan - priset kan skilja rejält..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gyllene, tiderför , guldägare
Kristianstadsbladet - 30 okt 14 kl. 06:30

Ägare storsatsar på LB-Hus i Bromölla

Foto: Peter Åklundh
Svensk Husproduktion, som äger varumärket LB-Hus, får ett tillskott på 25 miljoner kronor. På två år siktar företaget på att fördubbla antalet tillverkade hus.
– Det är en väldigt positiv signal från ägarna till oss, säger Stefan Holmberg, vd på Svensk Husproduktion.

Cornucopia - Igår: 12:47

Prepping: "Värt sin vikt i guld" - hygienprepping

"Det enda som är värt sin viktig i guld, är guld." - FerfalSå vad är det som kommer skilja armageddon från civilisationen, när den där totala samhällskollapsen (som aldrig) inträffar slår till. Är det alla vapenägare, som står i vartenda gatuhörn och försöker växla till sig något av värde mot sina tonvis med ammunition de preppat?

HBL - 11 jan 14 kl. 10:02

Industrin går mot bättre tider

Det finns undantag, men för de medelstora industrierna i Västnyland ser åtminstone första halvan av 2014 ut att bli mager. Sedan börjar det svänga, hoppas man.– Det här året har börjat trögare än 2012.

HBL - 06 nov 13 kl. 13:41

Ryssarna vill inte bli majoritetsägare i Fennovoima

Det ryska bolag som eventuellt levererar Fennovoimas planerade kärnkraftverk vill inte bli majoritetsägare i kraftverksbolaget. Biträdande koncernchefen för Rosatoms dotterbolag Rusatom Overseas säger att kärnkraftsprojektet måste förbli finländskt. – För oss är det viktigast att förbli minoritetsägare.

HBL - 06 nov 13 kl. 13:28

Rosatom vill inte bli majoritetsägare i Fennovoima

Det ryska bolag som eventuellt levererar Fennovoimas planerade kärnkraftverk vill inte bli majoritetsägare i kraftverksbolaget. Biträdande koncernchefen för Rosatoms dotterbolag Rusatom Overseas säger att kärnkraftsprojektet måste förbli finländskt.  – För oss är det viktigast att förbli minoritetsägare.

Cornucopia - 02 nov 14 kl. 19:01

"Man kan inte äta guld"

"Man kan inte äta guld" brukar det påstås från guldskeptiker när man för fram guld som hedge mot finansiell kris eller i survivalismscenarion. Men kan kan inte heller äta VISA-kort, kontoutdrag eller kontobalanser på en skärm.
Eller jo, man kan ju äta sitt VISA-kort när strömmen gått och betalningssystemen är nere.

BT - 28 nov 14 kl. 13:57

Ljusare tider för skogsbruket

Mer än hälften av landets skogsägare tycker lönsamheten är bra och tror på stigande timmerpriser, visar Skogsbarometern 2014. Skogsmaskintillverkaren Malwa i Skene har dubblat omsättningen och nyanställer. – Det finns en försiktig optimism när det gäller priser och så.

SmålandsPosten - 22 jul 13 kl. 06:03

Sorello byter ägare

Restaurang Sorellos ägare Josef Bakircioglu och Can Can meddelar att de tar en paus. Efter mer än 20 år vid rodret lämnar de nu ifrån sig ansvaret för restaurangen. ?

YLE - 30 jul 15 kl. 16:39

Mager kassa trots nya EIF-ägare

Emissionen för aktier i bolaget Ekenäs Idrottsförening är klar. Bolaget har 44 nya aktieägare. De här har köpt aktier för 8 710 euro.

YA - 13 jun 16 kl. 08:40

Tuffa tider för jättelokan

Tuffa tider väntar jättelokan. Många kommuner har skaffat sig bekämpningsplaner för att mota bort den dominanta växten, vars saft kan orsaka eksem och blåsor på huden. I Skåne har länsstyrelsen tagit initiativet till en ny strategi, där grundtanken är samarbete mellan olika markägare, rapporterar P4 Malmö.

BT - 13 jun 16 kl. 08:40

Tuffa tider för jättelokan

Tuffa tider väntar jättelokan. Många kommuner har skaffat sig bekämpningsplaner för att mota bort den dominanta växten, vars saft kan orsaka eksem och blåsor på huden. I Skåne har länsstyrelsen tagit initiativet till en ny strategi, där grundtanken är samarbete mellan olika markägare, rapporterar P4 Malmö.

Fler nyheter från DN

DN - Igår: 18:23

Nya rökförbudet delar krogbranschen

I december förra året tog riksdagen ett beslut som har väckt starka känslor i restaurangvärlden. En ny tobakslag träder i kraft vilket innebär att det blir förbjudet att röka på flera allmänna platser. Bland annat idrottsplatser, lekplatser, perronger samt uteserveringar.

DN - Igår: 11:33

Polisen tar till ”full styrka” för att hindra klimatprotest på Heathrow

Klimataktivister planerar att blockera flygtrafiken på Londons jätteflygplats Heathrow på långfredagen. Inrikesministern fördömer alla demonstranter som ”går utanför lagen” och ger polisen rätt att använda sin ”fulla styrka”..

DN - 17 apr 19 kl. 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - 16 apr 19 kl. 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..

DN - 15 apr 19 kl. 05:00

Kina planerar att skicka ut tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden

Kina planerar att skicka ut mer än tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden, enligt ett dokument från det styrande Kommunistpartiet. Studenter kommer att kallas för att resa i väg och bo i byar under sina sommarlov, men hur de ska övertalas att ställa upp frivilligt är oklart.  Metoden liknar den som folkrepublikens grundare Mao Zedong använde under kulturrevolutionen för 50 år sedan..

DN - 14 apr 19 kl. 14:00

Kundstorm mot Postnord: ”Paket tog 77 dagar”

Försenade leveranser, returnerade paket och oskäliga avgifter. Hos Konsumentverket och ARN ökade anmälningarna mot Postnord kraftigt i fjol. – Det är såklart inte en positiv trend, säger Emma Riblom, kommunikationschef för krisföretaget vars vd i veckan byttes ut..

DN - 14 apr 19 kl. 07:30

Rekordmånga kvinnor till byggbranschen

Stor ökning av antalet kvinnor som utbildar sig inom samhällsbyggnad och byggteknik..

DN - 13 apr 19 kl. 20:31

Vän till Indiens premiärminister pekas ut i korruptionshärva

En nära vän till Indiens premiärminister fick mer än en miljard i skattelättnader för sina företag i Frankrike i samband med en flygplansaffär länderna emellan. Det skriver franska Le Monde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.