DI > Ekonomi

Thursday, 18 April, 21:39

Liknande nyheter

Taggar: PA Resourceshar , hittat, gasi , Danmark
SVT - 10 aug 17 kl. 20:03

Äggskandalen växer i Europa – fipronil hittat i Danmark

Äggskandalen växer i Europa. Nu kommer uppgifter om att 20 ton ägg som innehåller det förbjudna insektsmedlet fipronil har sålts i Danmark. Halterna ska dock inte vara hälsofarliga..

Affärsvärlden - 08 jul 11 kl. 10:23

Svenskt bolag hittar gas i Barents hav

Lundin Petroleum har genom sitt dotterbolag hittat gas i tre separata zoner i Barents hav..

DN - 12 jul 11 kl. 11:47

Lundin hittar gas i Malaysia

Lundin Petroleum har vid en borrning i fyndigheten Tarap i Malaysia hittat gas, skriver olje- och gasbolaget i ett pressmeddelande..

DI - 06 feb 15 kl. 08:51

Lundin hittar gas i Norge

Olje- och gasföretaget Lundin Petroleum har hittat gas i Zulustrukturen 100 kilometer väst om Stavanger på den norska västkusten..

DI - 24 feb 12 kl. 10:09

Statoil har hittat gas i Tanzania

Statoil har tillsammans med partnern Exxon Mobil gjort ett gasfynd i Tanzania i den första prospekteringsbrunnen i Block 2. Fyndet beskrivs som stort..

DI - 17 okt 11 kl. 09:05

PA Resources har hittat olja utanför Danmark

PA Resources har gjort ett oljefynd i ett sandstenslager från Miocenperioden på Lille John-prospektet i Licens 12/06 utanför Danmark..

BT - 17 okt 11 kl. 08:53

PA Resources har hittat olja

Oljebolaget PA Resources har gjort ett oljefynd i ett sandstenslager på det så kallade Lille John-prospektet utanför Danmark.
"Som operatör är vi mycket nöjda med att ha gjort detta fynd av högkvalitativ olja, speciellt eftersom reservoaren ligger så pass ytligt", säger bolagets vd Bo Askvik i ett pressmeddelande.
Han beskriver resultaten från borrningen som "mycket uppmuntrande".

DI - 11 jan 11 kl. 18:08

PA Resources närmare utbyggnad i Tunisien

Oljebolaget Sonde Resources har borrat klart en så kallad värderingsbrunn med stora mängder gas och kondensat på "7:e november-licensen", som ligger granne med oljeprospekteringsbolaget PA Resources licens Zarat offshore Tunisien..

DI - 20 mar 17 kl. 07:08

Copperstone Resources har hittat guld-mineralisering

Copperstone Resources har upptäckt en koppar-guld-mineralisering av porfyrkaraktär på Svartliden/Eva. Det framgår av ett pressmeddelande på fredagskvällen..

DI - 14 nov 18 kl. 09:32

Africa Resources har hittat stora diamanter – kursen stiger

Africa Resources har utvunnit bolagets första diamanter större än 6 carat i projektet i Demokratiska Republiken Kongo. .

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Andersson om tillväxtsmockan mot Sverige: ”Det bromsar ju in globalt”

WASHINGTON. Magdalena Andersson försvarar IMF:s kraftiga nedrevidering av Sverige som en effekt av den globala inbromsningen.  Hon ser samtidigt det generella budskapet från Trump-administrationen som ”mycket bekymmersamt”.

DI - 1 timme sedan

Zuckerberg till Di: ”I've got this”

Samma riskkapitalister som tjänade miljarder på Google och Facebook gör nya superklipp när en ny våg av bolag går till börsen. Vad sägs till exempel om en avkastning på 76.000 procent på Uber?

DI - 2 timmar sedan

Förslag i USA: Höj åldern på tobaksköp

Majoritetsledaren i Senaten, republikanen Mitch McConnell, vill att kongressen höjer minimiåldern för köp av tobaksprodukter, inklusive e-cigaretter, till 21 från 18 i hela landet. Detta för att begränsa tonåringars tobaksanvändande som beskrivits som en epidemi..

DI - 2 timmar sedan

Pinterest rusar på USA-börsen

Hypade sociala medie-bolaget Pinterest rusar på New York-börsen efter att bolaget introducerats på torsdagen.  Drygt tre timmar in i handeln är aktien upp 28 procent..

DI - 2 timmar sedan

En pakt i förhandling

LEDARE. Vi lever längre och friskare än någonsin. Det bör därför finnas tid både för familjelycka och kunskaper, makt och rikedom för båda föräldrarna..

DI - 2 timmar sedan

Resejätten storsatsar på ”hållbar semester” – klimatkompenserar mer

Den ökade klimatmedvetenheten får Tui att investera mer i hållbar semester.  ”Det har blivit en större diskussion om det är okej eller inte att resa”, säger Alexander Huber, vd på Tui i Norden..

DI - 3 timmar sedan

Så bygger vi Sveriges fossilfria infrastruktur

Nyligen lämnade Bergmaterialindustrin över sin färdplan för fossilfri konkurrens- kraft till regeringen. Men för att branschen ska kunna ta ansvar måste staten skapa förutsättningar för elektrifiering, cirkulära flöden samt rättssäkra och effektiva tillståndsprocesser, skriver Mårten Sohlman och Svante Axelsson..

DI - 3 timmar sedan

Socialistiska Bernie Sanders är miljonär

Den självutnämnde socialisten Bernie Sanders, som är en av dem som aspirerar på att bli demokraternas presidentkandidat i nästa års val, har miljoninkomster i dollar..

DI - 3 timmar sedan

Positiv skärtorsdag i Europa

Europeiska börser var generellt upp med några få undantag på skärtorsdagen. .

DI - 3 timmar sedan

Finland uppåt när Oslo och Köpenhamn höll stängt

Den finska börsen steg på skärtorsdagen med verkstadsbolagen Valmet och Wärtsilä i topp. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.