DI > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 15:08

DI - 19 jul 11 kl. 10:05

Intrum Justitia: Nordea ökar riktkursenNordea Markets drar upp riktkursen för inkassobolaget Intrum Justitia till 115 kronor, från tidigare 110 kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Justitia, Markets, Intrum Justitia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intrum, Justitia, Nordea, ökar, riktkursen
DI - 27 okt 11 kl. 09:36

Intrum Justitia: Nordea höjer riktkursen

Nordea höjer riktkursen på kredithanteringsbolaget Intrum Justitia till 126 kronor, från 115 kronor, i en kommentar till Intrums kvartalsresultat..

DI - 29 jun 15 kl. 09:18

Intrum Justitia: Nordea tar in aktien i portföljen Global 30

Nordea tar in kredithanteringsföretaget Intrum Justitia i portföljen Global 30.Aktien ersätter United Rentals. Det framgår av en analys på måndagen..

Affärsvärlden - 05 dec 16 kl. 08:28

Nordea: Efter Lindorff-affären – köp Intrum Justitia

Nordea Markets återinför bevakning av Intrum Justitia efter Lindorff-affären med rekommendationen köp och riktkusen 350 kronor. Tidigare var rekommendationen köp och riktkursen 359 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev..

DI - 23 apr 15 kl. 16:25

Intrum Justitia får höjd riktkurs

Nordea har höjt riktkursen för kredithanteringsföretaget Intrum Justitia till 290 kronor, från tidigare 285 kronor. Rekommendationen är fortsatt köp, enligt en uppdatering från banken..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Starkt resultat från Intrum Justitia

Intrum Justitia ökar resultatet för både helåret och sista kvartalet 2016. Styrelsen ökar utdelningen..

Affärsvärlden - 19 maj 17 kl. 09:19

Sänkt riktkurs för Intrum Justitia

Nordea Markets sänker riktkursen för Intrum Justitia till 358 kronor från 383 kronor. Rekommendationen köp upprepas..

DI - 30 maj 14 kl. 09:50

Intrum Justitia: Danske Bank höjer riktkurs

Danske Bank höjer riktkursen på kredithanteringsföretaget Intrum Justitia från 210 till 225 kronor. Rekommendationen är kvar på köp. Det framgår av ett marknadsbrev på fredagen.

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 16 kl. 11:57

Stämma godkänner Intrum Justitia-affär

Inkassobolaget Intrum Justitias extra bolagsstämma har godkänt samgåendet med Lindorff, skriver Intrum Justitia i ett pressmeddelande. Affären måste även godkännas av berörda konkurrensmyndigheter för att kunna slutföras, vilket Intrum Justitia räknar m.

Blekinge Läns tidning - 14 dec 16 kl. 11:57

Stämma godkänner Intrum Justitia-affär

Inkassobolaget Intrum Justitias extra bolagsstämma har godkänt samgåendet med Lindorff, skriver Intrum Justitia i ett pressmeddelande. Affären måste även godkännas av berörda konkurrensmyndigheter för att kunna slutföras, vilket Intrum Justitia räknar med ska kunna ske under andra kvartalet 2017.(TT).

Trelleborgs Allehanda - 14 dec 16 kl. 11:57

Stämma godkänner Intrum Justitia-affär

Inkassobolaget Intrum Justitias extra bolagsstämma har godkänt samgåendet med Lindorff, skriver Intrum Justitia i ett pressmeddelande. Affären måste även godkännas av berörda konkurrensmyndigheter för att kunna slutföras, vilket Intrum Justitia räknar med ska kunna ske under andra kvartalet 2017.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

VBG gör sitt bästa kvatal någonsin – aktien stiger

Verkstadsbolaget VBG ökade sin omsättning med 21 procent i första kvartalet, enligt rapporten på onsdagen. Även rörelseresultat och rörelsemarginal ökade till 135,5 miljoner kronor respektive 13,7 procent..

DI - 10 minuter sedan

Delårsrapport januari-mars 2019: Fortsatt bra marknadsläge trots viss konjunkturavmattning

Sveaskogs operativa rörelseresultat för det första kvartalet 2019 ökade med 30 procent till 509 MSEK (393) jämfört med motsvarande period 2018. Marknadsläget anses fortsatt starkt med förhållandevis höga priser på såväl massa som för sågade trävaror..

DI - 15 minuter sedan

Wall Street går mot öppning svagt uppåt efter rekordstängning

USA-terminerna låg på oförändrade till lätt positiva nivåer inför handelsstarten på onsdagen, som är ännu en rapporttät dag på Wall Street. .

DI - 15 minuter sedan

Premiär för Di TV Motor - allt om bilindustrins framtid

Den svenska och internationella bilindustrin är under förändring och digitaliserings- och energifrågor blir allt viktigare i den tunga sektorn. I Di TV Motor skildrar Di:s profiler och tunga gäster den spännande utvecklingen..

DI - 30 minuter sedan

Kindreds Sverigechef om spelreklam: ”Ett förbud vore förhastat”

Kindred håller med civilminister Ardalan Shekarab om att spelbranschen måste ta ett större ansvar kring spelreklamen, men anser att ett förbud vore förhastat. Bolaget kräver samtidigt att Svenska Spel Sport & Casino ska byta namn..

DI - 30 minuter sedan

Norsk prispress sänker köpvärt Resurs

Nischbanken Resurs Holding pressas av ökad konkurrens i Norge. Men bolaget har goda utsikter att ta igen tappet och aktien är fortsatt köpvärd. .

DI - 1 timme sedan

Dansk dunderkrona jackpott för svenska pendlare

Kursvärdet på den svenska kronan är det lägsta sedan 2009. Och en strid ström danskar beger sig över sundet för att handla. Bland valutavinnarna finns även svenska jobbpendlare i Danmark, men de är färre jämfört med för tio år sedan..

DI - 1 timme sedan

ChromoGenics får utvecklingsbidrag från Vinnova på 500.000kr

ChromoGenics har fått ett bidrag på 500.000kr för att undersöka glas- och fönstertillverkares möjlighet att i sina tillverkningsprocesser integrera ConverLight® folien i sina produkter..

DI - 1 timme sedan

Storägare minskar i H&M – igen

Den amerikanska kapitalförvaltaren Harris Associates flaggar återigen ner sitt innehav i H&M, där man är näst största ägare. Innehavet uppgår nu till 4,84 procent av kapitalet, ner från 5,0 procent..

DI - 1 timme sedan

Svagare pund – nu byter May taktik

Det brittiska pundet har försvagats under den senaste månadens brexitkaos, där EU-utträdet har skjutits upp två gånger. Nästa vecka väntas premiärminister Theresa May göra ett fjärde försök att få igenom utträdesavtalet i parlamentet - genom att linda in det i en lag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.