DI > Ekonomi

Saturday, 20 April, 03:37

DI - 19 jul 11 kl. 10:09

Stora Enso: Credit Suisse sänker riktkursenCredit Suisse sänker riktkursen för skogsbolaget Stora Enso till 10,55 euro, från 11,05 euro..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Enso, Suisse, Stora Enso

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora Enso, Credit, Suisse, sänker, riktkursen
DI - 10 sep 14 kl. 08:44

Credit Suisse sänker Stora Enso

Credit Suisse sänker rekommendationen för skogsbolaget Stora Enso till underperform, från tidigare neutral..

DI - 03 jul 13 kl. 11:38

Credit Suisse sänker Sandvik och Atlas Copco

Credit Suisse sänker riktkurserna för Atlas Copco, Sandvik och finska Metso efter en genomgång av marknaden för gruvutrustning..

DI - 22 jul 13 kl. 11:15

Tieto: Credit Suisse sänker riktkursen

Credit Suisse sänker riktkursen för Tieto till 15,60 euro (134 kronor) från tidigare 16,40 euro. Rekommendationen neutral ligger kvar..

DI - 10 okt 13 kl. 14:01

Meda: Credit Suisse sänker till neutral

Credit Suisse sänker rekommendationen på läkemedelsbolaget Meda till neutral från tidigare outperform. Riktkursen reduceras från 91 till 80 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev på torsdagen..

DI - 17 okt 13 kl. 11:01

Swedish Match: Credit Suisse sänker riktkursen

Credit Suisse sänker riktkursen på tobaksbolaget Swedish Match från 220 till 214 kronor. Rekommendationen är kvar på underperform..

DI - 28 okt 13 kl. 09:55

Ericsson: Credit Suisse sänker riktkurs

Credit Suisse sänker estimaten för Ericssons vinst per aktie 2014 och 2015 med 7 procent respektive 6 procent, efter bolagets delårsrapport. Det framgår av en färsk analys..

DI - 06 nov 13 kl. 12:19

SKF: Credit Suisse sänker riktkurs

Credit Suisse sänker sin riktkurs för kullagerbolaget SKF till 150 från 155 kronor, och upprepar rekommendationen underperform. Det framgår av en dagsfärsk analys..

Affärsvärlden - 06 nov 13 kl. 12:34

Credit Suisse sänker riktkurs för kullagerbolag

Credit Suisse sänker sin riktkurs för kullagerbolaget SKF till 150 från 155 kronor, och upprepar rekommendationen underperform..

DI - 09 jan 14 kl. 07:10

Lundin Petroleum: Credit Suisse sänker rekommendation

Credit Suisse sänker sin rekommendation för oljebolaget Lundin Petroleum till neutral från outperform..

Affärsvärlden - 09 jan 14 kl. 11:06

Credit Suisse sänker Lupe-rekommendation

Credit Suisse sänker rekommendationen på oljebolaget Lundin Petroleum från outperform till neutral..

DI - 27 jan 14 kl. 10:02

Nokia: Credit Suisse sänker riktkursen

Credit Suisse sänker riktkursen för Nokia till 7,00 euro, motsvarande cirka 61,50 kronor, från tidigare 7,25 euro, motsvarande cirka 64,00 kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 12 timmar sedan

Välj rätt mobildeal till ditt barn – spara tusenlappar

Har du ett barn som gillar att streama tv-serier eller kolla Youtube-klipp? Då krävs ett mobilabonnemang på minst tio gigabyte surf för några timmars tittande i veckan – om du inte är uppkopplad via ett wifi-nät.  Men priserna skiljer sig – flera tusenlappar finns att spara per år om du väljer det billigaste alternativet..

DI - 13 timmar sedan

Storm om hyresrätter - varning för dubbel betalningssmocka

Regeringen vill ge fler hyresgäster möjligheter att påverka sitt boende. Reglerna ska börja gälla redan i höst. Men Hyresgästföreningen stormar mot de nya så kallade tillvalen.

DI - 14 timmar sedan

Hotellägaren lockar kunder med lyxskor – ”mustigt och sexigt”

TROSA. När Kristin Boman blev änka och förlorade energin som entreprenör kom funderingarna – var det läge att sälja hotellet? Svaret blev nej, och ur en nyfödd lust initierades satsningen att bli allt vad ett insomnat landsortshotell inte är..

DI - 15 timmar sedan

Anticimex konkurrent nära miljardaffär

Sveriges näst största skadedjursbekämpare efter Anticimex är på väg mot en försäljning uppger källor för Di. Det handlar om Nomor, som ägs av det norska riskkapitalbolaget Norvestor och som räknar med att omsätta en halv miljard kronor i år..

DI - 16 timmar sedan

Nystart för Bukowskis - säljer mäkleriet

Efter alla förlustår visar Bukowski Auktioner för andra året positiva resultat. En trend som man hoppas håller i sig efter årets rivstart, där en höjning av utropspriser och en avyttring av fastighetsdelen redan genomförts. .

DI - 17 timmar sedan

Italiens konsumentförtroende minskar

Italiens konsumentförtroende minskade mer än väntat i april..

DI - 17 timmar sedan

Udda säljstart: Skåneproducerat jakkött

Gustaf Jerenäs har valt ett udda djur för sin nystartade köttproduktion. I en vidsträckt hage utanför Svedala betar 23 jakar. Målet är att börja sälja lokalproducerat jakkött till hösten, rapporterar lantbrukets affärssajt atl.

DI - 18 timmar sedan

Toyota storsatsar i Uber

Den amerikanska taxitjänsten Uber får ett tillskott på 1 miljard dollar (cirka 9,3 miljarder kronor) till utvecklingen av en förarlös tjänst. Bakom investeringen står japanska telekom- och it-bolaget Softbank tillsammans med fordonstillverkaren Toyota och bildelstillverkaren Denso..

DI - 18 timmar sedan

Nintendo fick Japan att jubla

Tokyobörsen steg på fredagen. De nya jobbsiffror som på torsdagen stärkte Wall Street gav eko även i Tokyo. Börsen gladdes även åt Nintendo, vars aktie steg med 14 procent efter beskedet att företagets spelkonsol Switch ska börja säljas i Kina..

DI - 18 timmar sedan

Tre experter: Så räddar du dig från en pensionskatastrof

Med en hotande höjning av pensionsåldern blir det privata pensionssparandet helt avgörande för vad du får att röra dig med efter arbetslivet. ”Man behöver vara väldigt vaksam”, säger en pensionsspecialist till Di. Di har pratat med tre proffs om hur du räddar ålderdomen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.