DI > Ekonomi

Saturday, 20 April, 19:39

DI - 19 jul 11 kl. 10:13

Holmen: Credit Suisse sänker riktkursenCredit Suisse sänker riktkursen för pappersbolaget Holmen till 197 kronor, från tidigare 205 kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Suisse, Holmen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Holmen, Credit, Suisse, sänker, riktkursen
DI - 03 jul 13 kl. 11:38

Credit Suisse sänker Sandvik och Atlas Copco

Credit Suisse sänker riktkurserna för Atlas Copco, Sandvik och finska Metso efter en genomgång av marknaden för gruvutrustning..

DI - 22 jul 13 kl. 11:15

Tieto: Credit Suisse sänker riktkursen

Credit Suisse sänker riktkursen för Tieto till 15,60 euro (134 kronor) från tidigare 16,40 euro. Rekommendationen neutral ligger kvar..

DI - 10 okt 13 kl. 14:01

Meda: Credit Suisse sänker till neutral

Credit Suisse sänker rekommendationen på läkemedelsbolaget Meda till neutral från tidigare outperform. Riktkursen reduceras från 91 till 80 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev på torsdagen..

DI - 17 okt 13 kl. 11:01

Swedish Match: Credit Suisse sänker riktkursen

Credit Suisse sänker riktkursen på tobaksbolaget Swedish Match från 220 till 214 kronor. Rekommendationen är kvar på underperform..

DI - 28 okt 13 kl. 09:55

Ericsson: Credit Suisse sänker riktkurs

Credit Suisse sänker estimaten för Ericssons vinst per aktie 2014 och 2015 med 7 procent respektive 6 procent, efter bolagets delårsrapport. Det framgår av en färsk analys..

DI - 06 nov 13 kl. 12:19

SKF: Credit Suisse sänker riktkurs

Credit Suisse sänker sin riktkurs för kullagerbolaget SKF till 150 från 155 kronor, och upprepar rekommendationen underperform. Det framgår av en dagsfärsk analys..

Affärsvärlden - 06 nov 13 kl. 12:34

Credit Suisse sänker riktkurs för kullagerbolag

Credit Suisse sänker sin riktkurs för kullagerbolaget SKF till 150 från 155 kronor, och upprepar rekommendationen underperform..

DI - 09 jan 14 kl. 07:10

Lundin Petroleum: Credit Suisse sänker rekommendation

Credit Suisse sänker sin rekommendation för oljebolaget Lundin Petroleum till neutral från outperform..

Affärsvärlden - 09 jan 14 kl. 11:06

Credit Suisse sänker Lupe-rekommendation

Credit Suisse sänker rekommendationen på oljebolaget Lundin Petroleum från outperform till neutral..

DI - 27 jan 14 kl. 10:02

Nokia: Credit Suisse sänker riktkursen

Credit Suisse sänker riktkursen för Nokia till 7,00 euro, motsvarande cirka 61,50 kronor, från tidigare 7,25 euro, motsvarande cirka 64,00 kronor..

DI - 10 feb 14 kl. 09:36

Oriflame: Credit Suisse sänker riktkursen

Credit Suisse sänker sin riktkurs för Oriflame till 150 kronor, från tidigare 170 kronor. Rekommendationen är underperform. Det framgår av en dagsfärsk analys..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Gula västarna i ny protest i Paris – över 100 gripna

Över 100 personer har gripits av polis i Paris då proteströrelsen Gula västarna samlats för nya protester – för 23:e veckan i ordningen..

DI - 4 timmar sedan

Så fixar du din egen solenergi – utan att vänta på bidrag

Solceller är hett och blir i snabb takt billigare. Men det är kö till regeringens investeringsbidrag. För den som inte vill vänta på ett osäkert bidrag finns alternativ som minskar kostnaden betydligt.

DI - 5 timmar sedan

Efter utpressningshotet: ”Fullblodsgalningar har svårt att sy ihop sådana projekt”

För knappt två veckor sedan utsattes Findus för utpressningshot. Enligt Svensk handel är det dock svårt att nå framgång med den typen av brottsliga äventyr mot storbolag som i regel står väl rustade för säkerhetshot..

DI - 5 timmar sedan

Bolagen som ser potential i samhällsnytta: Det är en god affär för oss

Sudda bort likhetstecken mellan välgörenhet och ansträngningar för att få bukt med problem i socialt utsatta bostadsområden. För fastighetsbolaget Trianon är samhällsnyttiga insatser snarare en formel för gott affärsmannaskap. I ansträngningarna för att skapa uppåtgående spiraler på en haltande arbetsmarknad visar även tandhygienföretaget Tepe vägen med hälsofrämjande aktiviteter..

DI - 6 timmar sedan

Miljöpartiet kan byta namn – frågan ska utredas

Flera medlemmar vill att Miljöpartiet de gröna bara ska heta De gröna. Nu vill Miljöpartiets ledning utreda ett namnbyte för partiet, det rapporterar Sveriges Radio..

DI - 6 timmar sedan

Flottan fyller 70 år – Kina spänner sina militära muskler

Den kinesiska flottan fyller 70 år, då passar Kina på att spänna de militära musklerna. På tisdag ska man visa upp nya krigsfartyg, däribland atomubåtar och jagare..

DI - 6 timmar sedan

Expertens åtta knep: Maxa mobilens livslängd

Är din mobil frustrerande trög, eller har batterierna börjat kärva? Genom ett par enkla knep kan du förlänga mobilens livslängd rejält, enligt mobilexperten Mattias Hartmann. .

DI - 6 timmar sedan

Riskkapitalisten: ”Vi slog läger om natten och vaknade upp i en rondell”

Den bästa resa jag gjort. När jag bestämde mig för att resa till Nepal, köpte vandrarkängor samma kväll och åkte nästa dag. Åkte kanot genom djungeln i en vecka och bodde hemma hos människor.

DI - 7 timmar sedan

Petade L-profilen till attack mot nya toppkandidaten

Cecilia Wikström petades under uppmärksammade former från Liberalernas lista till Europaparlamentsvalet. Nu går hon till attack mot partiledningen och nya toppkandidaten Karin Karlsbro. ”Hon har haft en aktiv del i att det blev så här”, säger Cecilia Wikström till DN..

DI - 7 timmar sedan

Enorm prestanda i lyxbil med extra allt

BMW:s nya cabriolet kan kappköra med valfri Ferrari och är så maxat utrustad att vår testförare kommer på sig själv med att tänka ”herregud så bra jag kör” under provturen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.