DalaDemokraten > Nyheter

Sunday, 21 April, 07:25

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Rån mot värdedepåJönköping: Under natten inkom larm om pågående rån mot en värdedepå i Jönköping. Efter fullbordat brott avvek gärningsmännen i en personbil. Polisen genomför efterspaning och angränsande polisdistrikt är meddelade. Polisen genomför även utredningsåtgärder på brottsplatsen. Ytterligare detaljer omkring rånet och utredningen kan ej lämnas för närvarande då risk finns att det kan äventyra uppklariningen av brottet uppger man..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Jönköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rånmot , värdedepå
Nyheter 24 - 26 jun 12 kl. 13:31

Var värdedepån i Akalla bilbrännarnas mål?


"Vi var själva lite oroliga över bilbränderna i går." STOCKHOLM. Västerortspolisen har inga spår efter de gärningsmän som på tio minuter satte tre bilar i brand på olika platser väster om Stockholm på måndagskvällen.

Nyheter 24 - 17 jul 12 kl. 11:55

Fyra personer anhållna för de mystiska bränderna på E4:an


På tio minuter brann tre bilar på E4:an norr om Stockholm och fotanglar spreds ut på vägen. Nu har polisen gripit och anhållit fyra personer misstänkta för förberedelse till grovt rån. STOCKHOLM.

Norrtelje Tidning - 02 aug 12 kl. 04:00

Nya vittnen ska höras i helikopterrånet

Förundersökningen angående den 37-årige helikopterpilotens inblandning i helikopterrånet mot G4S värdedepå i Västberga år 2009 återupptas. Riksåklagaren vill att sex nya vittnen ska höras..

Norrtelje Tidning - 02 aug 12 kl. 04:00

Nya vittnen kan fria piloten

Förundersökningen angående den 37-årige helikopterpilotens inblandning i helikopterrånet mot G4S värdedepå i Västberga år 2009 återupptas. Riksåklagaren vill att sex nya vittnen ska höras..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya vittnen kan fria helikopterrånare

Den 37-åriga helikopterpiloten, som av hovrätten har dömts till åtta års fängelse för grovt rån, kan komma att frias sedan nya vittnen har dykt upp, uppger Norrtelje tidning.Hur som helst tas förundersökningen upp igen, för att höra sex vittnen som har dykt upp. Förhören gäller deras iakttagelser dagen för det aktuella rånet i Västberga i Stockholm, den 23 september 2009.

Kristianstadsbladet - 28 sep 12 kl. 22:26

Coop vann råntvist mot Loomis


Coop har gått segrande ur en rättstvist i Danmark mot Loomis, som har hanterat butikernas kontanter.Tvisten uppstod efter ett stort rån mot en värdedepå i Glostrup 2008, då bytet blev 62 miljoner danska kronor. Ingen har ännu dömts för jätterånet.

BT - 17 okt 12 kl. 16:21

Helikoptermålet nedlagt för gott

Slutpunkten för det helikopterrånet i Västberga 2009 är satt ? den nyöppnade förundersökningen läggs ned. Domen om åtta års fängelse står fast.

Opinionen.se - 08 apr 13 kl. 10:31

Loomis får stororder i USA

Kontanthanteringsföretaget Loomis amerikanska dotterbolag har fått i uppdrag av en av USA:s största banker att ta över kontanthanteringen på fyra orter, skriver företaget i ett pressmeddelande. Uppdraget är värt ungefär 7 miljoner dollar (45 miljoner kronor) på årsbasis och cirka 3 miljoner dollar (19 miljoner kronor) under 2013. Uppdraget betyder att bankfilialernas kontanter kommer att hanteras i Loomis värdedepåer i stället för i bankernas kassavalv och det ska starta inom de närmaste månaderna..

UNT - 12 jun 13 kl. 21:09

Pilot vid Västbergarån söker resning

Helikopterpiloten i rånet mot värdedepån i Västberga i södra Stockholm 2009 lämnade i dag in en resningsansökan till Högsta domstolen. Han yrkar på att frias helt med hänvisning till nya bevis.(TT).

Kristianstadsbladet - 12 jul 13 kl. 09:41

Psykologisk vinkel i rånbok

Foto: POLISEN
Vad fåren välbärgad man med ett bra jobb att delta i ett spektakulärt rån? Samuel Brissman debuterar med en spänningsroman med psykologiska frågeställningar. En fiktiv roman om helikopterrånet i Västberga.

Nyheter 24 - 15 aug 13 kl. 16:35

MMA-stjärnan Reza Madadi riskerar fängelse ? i dag kommer domen"Här är tjuvarnas misstag"

STOCKHOLM. Gärningsmännen fick med sig väskor värda över en miljon kronor men fastnade på flera övervakningsbilder både under och efter stölden.Vill se en friande domMadadi har nekat till alla anklagelser och hävdat att han var på fel plats vid fel tillfälleUnder förmiddagen kommer svaret från Stockholms tingsrätt.

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.