DI > Ekonomi

Thursday, 18 April, 21:44

Liknande nyheter

Taggar: SaabEn , ganska, besvärlig, marknad
Affärsvärlden - 12 mar 13 kl. 14:28

Clas Ohlsons vd: "Det är en besvärlig marknad"

Clas Ohlson tillhör förlorarna på börsen på tisdagen efter en svag kvartalsrapport. "Rapporten speglar en tuff och besvärlig marknad", säger vd Klas Balkow till Affärsvärlden..

Magazin24 - 14 nov 14 kl. 09:26

Besvärlig premiärsäsong för Calle Ahlin

GOKART Calle Ahlin har nu gjort sin första säsong på stor gokart och Magazin24 träffar 13-åringen hemma i Kungsör för att sammanfatta en ganska så besvärlig säsong. Nu är gokartsäsongen över för Calle Ahlin och han har redan börjat ladda inför nästa säsong. Han har övergett innebandyn för ishockey som försäsongsträning och hoppas på att [...

Kristianstadsbladet - 11 mar 14 kl. 06:00

Besvärlig pollensäsong väntar

Den tidiga vårvärmen glädjer många, men pollenallergikerna gör nog inga glädjeskutt. Årets pollensäsong förväntas bli både utdragen och besvärlig.
De senaste dagarna har vårtemperaturer uppmätts i nästan hela Sverige.

BT - 11 mar 14 kl. 06:00

Besvärlig pollensäsong väntar

Den tidiga vårvärmen glädjer många, men pollenallergikerna gör nog inga glädjeskutt. Årets pollensäsong förväntas bli både utdragen och besvärlig. De senaste dagarna har vårtemperaturer uppmätts i nästan hela Sverige.

Kristianstadsbladet - 07 aug 12 kl. 10:13

Helena af Sandeberg är gärna besvärlig

Helena af Sandeberg trivs med att skildra besvärliga kvinnor och det är först de senaste åren hon känner att hon fått filmroller som passar henne. Tack vare regissören Jesper Ganslandt har hennes inre ?galning?

Expressen - 14 jul 12 kl. 15:42

"Män vill ha någon mindre besvärlig"

Nu pratar Beatrice Ask (M) ut om singellivet och sin längtan efter kärlek. - Män vill hellre ha någon som är mindre besvärlig, säger hon i programmet "Virtanen med..." i Sveriges radio..

YLE - 20 okt 12 kl. 17:43

Tuomioja: Israels blockad av Gaza besvärlig

Israels blockad av Gaza är en juridiskt besvärlig sak, skriver utrikesminister Erkki Tuomioja (SDP) i sin blogg. - Två skilda FN-kommittéer har granskat blockadens laglighet - och har kommit till helt olika resultat, konstaterar han. Tuomioja fördömer ändå blockaden politiskt.

YLE - 10 jan 13 kl. 11:30

Mjölkbonde om prisdebatten: Besvärlig situation för alla

Vad tänkte du när du hörde att Valio vill höja partipriset på mjölk? - Jag är förvånad att man går ut i offentligheten med sådana saker, säger mjölkbonden Kristian Westerholm. Att förhöjningen är så här stor förvånar mig också.

HBL - 16 feb 13 kl. 15:01

Bara genom köp blir man helt av med besvärlig granne

Enligt Fastighetsförbundets juridiska expert är situationen för husbolaget i Vanda exceptionellt besvärlig. Förbundet känner inte till liknande fall i Finland.Vanligtvis tas en bostad i besittning om ägaren inte betalar bolagsvederlaget.

Dalarnas tidningar - 05 jun 13 kl. 08:49

Besvärlig sten bakom massor av punkteringar

Den stora snackisen efter Långa Lugnet i söndags: En vass och besvärlig sten i slutdelen av den första slingan som orsakade masspunkteringar.

SVT - 10 jan 14 kl. 20:40

Besvärlig influensa är på väg

Nu kommer den. Säsongens influensa är på ingång och väntas bli extra besvärlig för unga med kroniska sjukdomar. Men Sverige kritiseras nu för att inte vaccinera tillräckligt många i riskgrupperna..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Andersson om tillväxtsmockan mot Sverige: ”Det bromsar ju in globalt”

WASHINGTON. Magdalena Andersson försvarar IMF:s kraftiga nedrevidering av Sverige som en effekt av den globala inbromsningen.  Hon ser samtidigt det generella budskapet från Trump-administrationen som ”mycket bekymmersamt”.

DI - 1 timme sedan

Zuckerberg till Di: ”I've got this”

Samma riskkapitalister som tjänade miljarder på Google och Facebook gör nya superklipp när en ny våg av bolag går till börsen. Vad sägs till exempel om en avkastning på 76.000 procent på Uber?

DI - 2 timmar sedan

Förslag i USA: Höj åldern på tobaksköp

Majoritetsledaren i Senaten, republikanen Mitch McConnell, vill att kongressen höjer minimiåldern för köp av tobaksprodukter, inklusive e-cigaretter, till 21 från 18 i hela landet. Detta för att begränsa tonåringars tobaksanvändande som beskrivits som en epidemi..

DI - 2 timmar sedan

Pinterest rusar på USA-börsen

Hypade sociala medie-bolaget Pinterest rusar på New York-börsen efter att bolaget introducerats på torsdagen.  Drygt tre timmar in i handeln är aktien upp 28 procent..

DI - 2 timmar sedan

En pakt i förhandling

LEDARE. Vi lever längre och friskare än någonsin. Det bör därför finnas tid både för familjelycka och kunskaper, makt och rikedom för båda föräldrarna..

DI - 2 timmar sedan

Resejätten storsatsar på ”hållbar semester” – klimatkompenserar mer

Den ökade klimatmedvetenheten får Tui att investera mer i hållbar semester.  ”Det har blivit en större diskussion om det är okej eller inte att resa”, säger Alexander Huber, vd på Tui i Norden..

DI - 3 timmar sedan

Så bygger vi Sveriges fossilfria infrastruktur

Nyligen lämnade Bergmaterialindustrin över sin färdplan för fossilfri konkurrens- kraft till regeringen. Men för att branschen ska kunna ta ansvar måste staten skapa förutsättningar för elektrifiering, cirkulära flöden samt rättssäkra och effektiva tillståndsprocesser, skriver Mårten Sohlman och Svante Axelsson..

DI - 3 timmar sedan

Socialistiska Bernie Sanders är miljonär

Den självutnämnde socialisten Bernie Sanders, som är en av dem som aspirerar på att bli demokraternas presidentkandidat i nästa års val, har miljoninkomster i dollar..

DI - 3 timmar sedan

Positiv skärtorsdag i Europa

Europeiska börser var generellt upp med några få undantag på skärtorsdagen. .

DI - 3 timmar sedan

Finland uppåt när Oslo och Köpenhamn höll stängt

Den finska börsen steg på skärtorsdagen med verkstadsbolagen Valmet och Wärtsilä i topp. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.