DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 07:43

DI - 19 jul 11 kl. 09:35

Intrum Justitia: Handelsbanken höjer rekommendationenHandelsbanken Capital Markets höjer rekommendationen för inkassobolaget Intrum Justitia till köp, från öka..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Justitia, Capital Markets,  Intrum Justitia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intrum, Justitia, Handelsbanken, höjer, rekommendationen
DI - 11 jul 13 kl. 18:44

Intrum Justitia: Handelsbanken höjer riktkursen

Kredithanteringsföretaget Intrum Justitia har fått en höjd riktkurs av Handelsbanken i en färsk analys. Ny kurs är satt till 152 kronor, från tidigare 143 kronor..

DI - 24 jul 13 kl. 10:45

Intrum Justitia: SHB höjer riktkursen

Handelsbanken har höjt riktkursen för kredithanteringsföretaget Intrum Justitia till 180 kronor, från tidigare 153 med bibehållen öka-rekommendation..

DI - 28 jun 13 kl. 07:29

Intrum Justitia: SEB höjer rekommendation

SEB Enskilda höjer rekommendationen för kredithanteringsföretaget Intrum Justitia till köp från tidigare behåll. Riktkursen skruvas samtidigt upp till 149 kronor (140). Det framgår av en analys..

DI - 12 sep 13 kl. 18:27

Intrum Justitia: SEB höjer riktkursen

SEB Equity Research höjer riktkursen på kredithanteringsföretaget Intrum Justitia från 165 till 171 kronor. Rekommendationen är kvar på behåll..

DI - 26 jun 14 kl. 10:43

Intrum Justitia: SEB höjer riktkurs

SEB Equity Research höjer riktkursen på kredithanteringsföretaget Intrum Justitia från 189 till 200 kronor. Rekommendationen är kvar på behåll. Det framgår av ett marknadsbrev på torsdagen.

DI - 30 maj 14 kl. 09:50

Intrum Justitia: Danske Bank höjer riktkurs

Danske Bank höjer riktkursen på kredithanteringsföretaget Intrum Justitia från 210 till 225 kronor. Rekommendationen är kvar på köp. Det framgår av ett marknadsbrev på fredagen.

DI - 23 jan 14 kl. 10:29

Intrum Justitia: Danske Bank höjer riktkursen

Danske Bank höjer riktkursen på kredithanteringsföretaget Intrum Justitia från 185 till 200 kronor. Rekommendationen är kvar på avvakta..

DI - 17 jul 14 kl. 14:46

Intrum Justitia: SEB Equity Research höjer riktkurs

SEB Equity Research höjer riktkursen på kredithanteringsföretaget Intrum Justitia från 200 till 210 kronor med bibehållen rekommendation behåll. Det framgår av ett marknadsbrev på torsdagen..

DI - 07 sep 17 kl. 19:44

SEB höjer Intrum Justitia

SEB höjer sin rekommendation för kredithanteringsbolaget Intrum Justitia till behåll från tidigare sälj. Det framgår av en analys..

Affärsvärlden - 08 sep 17 kl. 07:39

SEB höjer Intrum Justitia

 SEB höjer sin rekommendation för kredithanteringsbolaget Intrum Justitia till behåll från tidigare sälj..

DI - 08 sep 17 kl. 11:53

Danske Bank höjer Intrum Justitia

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för Intrum Justitia till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 265 från 260 kronor. Det skriver Bloomberg First Word..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Skånefonder på frammarsch - “Här finns kapital och kompetens”

Det har vuxit fram ett kluster av fonder i Malmö och Lund, flera nischade inom ett smalt område. Lönenivån, tillgång till personal och tekniken gör att fondbolag inte som tidigare måste finnas i Stockholm..

DI - 9 timmar sedan

Undersökning: Så spenderar svenskarna skatteåterbäringen

Skatteåterbäringen börjar trilla in och många ser fram emot att få tillbaka en extra slant. En undersökning från Novus på uppdrag av Svea ekonomi visar hur svenskarna spenderar pengarna de får tillbaka. .

DI - 9 timmar sedan

USA-börsen avslutade i dur

En USA-börs i dur fick avsluta veckan innan påskledighet. Breda S&P 500 slutade upp 0,16 procent. Även Dow Jones stängde upp 0,42 procent och Nasdaq var upp 0,02 procent.

DI - 9 timmar sedan

Tencent får godkännande för Kina-försäljning

Tencent har fått ett godkännande som öppnar för att få börja sälja Nintendo Switch i Kina. .

DI - 9 timmar sedan

104 före detta politiker försörjs av riksdagen

104 före detta politiker försörjs fortfarande helt eller delvis av riksdagen.  En av dem är Socialdemokraternas Veronica Palm som hoppade av politiken för snart fyra år sedan och har levt på inkomstgarantin på nästan 47.000 kronor i månaden sedan dess, skriver DN..

DI - 10 timmar sedan

Andersson om tillväxtsmockan mot Sverige: ”Det bromsar ju in globalt”

WASHINGTON. Magdalena Andersson försvarar IMF:s kraftiga nedrevidering av Sverige som en effekt av den globala inbromsningen.  Hon ser samtidigt det generella budskapet från Trump-administrationen som ”mycket bekymmersamt”.

DI - 11 timmar sedan

Zuckerberg till Di: ”I've got this”

Samma riskkapitalister som tjänade miljarder på Google och Facebook gör nya superklipp när en ny våg av bolag går till börsen. Vad sägs till exempel om en avkastning på 76.000 procent på Uber?

DI - 12 timmar sedan

Förslag i USA: Höj åldern på tobaksköp

Majoritetsledaren i Senaten, republikanen Mitch McConnell, vill att kongressen höjer minimiåldern för köp av tobaksprodukter, inklusive e-cigaretter, till 21 från 18 i hela landet. Detta för att begränsa tonåringars tobaksanvändande som beskrivits som en epidemi..

DI - 12 timmar sedan

Pinterest rusar på USA-börsen

Hypade sociala medie-bolaget Pinterest rusar på New York-börsen efter att bolaget introducerats på torsdagen.  Drygt tre timmar in i handeln är aktien upp 28 procent..

DI - 12 timmar sedan

En pakt i förhandling

LEDARE. Vi lever längre och friskare än någonsin. Det bör därför finnas tid både för familjelycka och kunskaper, makt och rikedom för båda föräldrarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.