Computer Sweden > IT

Sunday, 21 April, 07:27

Computer Sweden - 19 jul 11 kl. 09:01

HD-skärm till Ipad?
Nya uppgifter tyder på att Apple kommer utrusta Ipad med fyra gånger så hög upplösning..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Ipad, Apple

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HD-skärmtill , Ipad
Nyheter 24 - 23 okt 13 kl. 16:48

Här är allt som Apple INTE presenteradeNyheter24 testar iPad Air

LONDON. På tisdagskvällen var Nyheter24 på plats i London för att följa Apples event. Den kanske största nyheten var den nya iPad Air som är både tunnare och lättare än tidigare versioner.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Wow! Så stor skärm kommer nya iPad ha

Under onsdagskvällen presenterar Apple flera nyheter i San Francisco. Och en av de största nyheterna är nya iPad Pro. Det feta med nya iPad är storleken.

Nyheter 24 - 22 okt 13 kl. 09:54

Vad kan vi vänta oss av Apples iPad-event?Se reportern testa

LONDON. En ny iPad Mini, nya Macbooks, Apple TV eller rentav en smartklocka? Frågetecknen är många men svaren relativt få inför Apples event som ska livesändas från Cupertino i Kalifornien till en rad olika städer i världen.

IDG - 09 apr 18 kl. 09:43

Jämförelse: Så står sig nya Ipad 2018 mot Ipad 2017


Nya Ipad är runt hälften så dyr som Ipad Pro. Är det läge att snåla vid nyköpet och satsa på den billigare modellen istället? Vi jämför specifikationerna för Ipad 2018, Ipad 2017 samt Ipad Pro 2017..

Nyheter 24 - 08 mar 12 kl. 10:42

Så bra är nya iPad 3 - tyngre men snabbare


Hög uppkopplingshastighet, skarpare skärm och snabbare processor. Grafiken kallas "magisk" iPad 2 kan slänga sig i väggen när Apples nya iPad 3 kommer i svensk butik den 23 mars. Den nya "paddan" är visserligen tyngre och ser identisk ut med sin föregångare men har uppgraderats med en rad nya funktioner.

Nyheter 24 - 16 mar 12 kl. 18:52

Applegrundaren köar för nya iPad


I två dagar ska grundaren stå i kö för att få möjlighet att köpa nya iPad direkt när den släpps under fredagen. Han menar att han vill vara geunin. Det kan tyckas märkligt att Steve Wozniak, som var med och grundade Apple, står i kö för att köpa nya iPad.

Mobil - 22 okt 13 kl. 23:19

Ipad Air till Sverige 1 november

På tisdagen visade Apple på ett event som hölls i San Francisco en rad nya enheter, bland dessa en ny Ipad, Ipad Air, och en ny Ipad mini med retinaskärm. Ipad Air, med stöd för svenskt 4G, släpps i Sverige den 1 november. Ipad mini lanseras senare under november..

Sydsvenskan - 21 jan 11 kl. 20:51

Nya versionen av Ipad på gång

Nästa version av Ipad börjar tillverkas i februari.
Det skriver berlingske.dk.

Sydsvenskan - 18 apr 11 kl. 13:10

Ipad - populärast bland män

Svenskar lägger i snitt 16,4 timmar i veckan på att använda sin Ipad och framförallt har det blivit ett tekniskt verktyg för män. Det visar en studie som Kungliga tekniska högskolan (KTH) genomfört.
STOCKHOLM.

BT - 07 mar 12 kl. 20:34

Apple lanserar nyheter i Ipad 3

Med vargarna flåsande i nacken slänger Apple ut tredje generationen av surfplattan Ipad. Konkurrenter som Samsung får något rejält att bita i. Den första Ipaden kom i april 2010.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Spotify släpper app för Ipad

Den digitala musiktjänsten Spotify finns från och med onsdagen i en version för Apples surfplatta Ipad. En app för Ipad har länge efterfrågats bland Spotifys användare. ?

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - Igår: 07:00

Svenska molnlarmet fortsätter växa – brittiska vården nästa


Skyresponse, vars mjukvara används för att hitta avvikelser i den uppkopplade världen, har fått in nytt kapital och ska nu satsa stort på den brittiska äldrevården..

Computer Sweden - I förrgår: 10:56

Nu får Siri och Alexa konkurrens – från Facebook


Amazon, Apple och Google har redan sina AI-assistenter. Men nu utmanas de av Facebook som håller på att ta fram sin egen variant..

Computer Sweden - I förrgår: 09:04

Förre Mozilla-chefen: Google har systematiskt sabbat för Firefox i åratal


En före detta hög chef på Mozilla anklagar Google för att det senaste decenniet medvetet och systematiskt sabotera Firefox för att fler ska börja använda Chrome..

Computer Sweden - I förrgår: 09:09

Amazon ger upp sin e-handelssajt i Kina


I sommar stänger Amazon sin e-handelssajt på den kinesiska marknaden. I stället fokuserar man på mer lönsamma affärer – som att sälja sina molntjänster..

Computer Sweden - 18 apr 19 kl. 06:02

Så ska AI hjälpa Arbetsförmedlingen att ge bättre stöd


Arbetsförmedlingen görs nu om i grunden. I stället för att arbetsförmedla så ska man bedöma arbetsmarknaden och de arbetssökandes behov av insatser. Och knepet för att lyckas med det stavas AI..

Computer Sweden - 17 apr 19 kl. 10:33

Netflix växer snabbare än förväntat


9,6 miljoner nya abonnenter tillkom under årets första kvartal..

Computer Sweden - 17 apr 19 kl. 09:30

Frankrike vill få EU att reglera kryptovaluta


Förra veckan införde Frankrike ett regelverk för kryptovaluta och nu hoppas man på att även EU ska haka på. ”Vår modell är den rätta”, säger den franske finansministern..

Computer Sweden - 17 apr 19 kl. 09:07

Tieto bygger ny e-handelsvärld för modesajt


Scandinavian Man har gett Tieto uppdrag att bygga en ny e-handelsplattform..

Computer Sweden - 17 apr 19 kl. 09:15

Nu är Acando CGI:s – jätteaffären i hamn


Acando och CGI är numera ett efter att kanadensiska CGI nu kontrollerar 93,7 procent av aktierna i det svenska konsultbolaget..

Computer Sweden - 17 apr 19 kl. 06:01

Tunga kravet: staten måste ta ansvar så att alla kan få e-leg


Man ska inte behöva vara kund i en bank för att få tillgång till en digital identitet. Det anser SKL som uppmanar staten att ta ett större ansvar för att alla får tillgång till e-legitimation – både som privatpersoner och i tjänsten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.