Opinionen.se > Opinion

Sunday, 21 April, 17:30

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nyheter i korthet: "Tänk om, regeringen"
NYHETER I KORTHET TISDAGEN DEN 19 JULI 2011..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Nyheter, KORTHET TISDAGEN DEN, JULI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyheteri , korthet, Tänkom , regeringen
Regeringen - 25 jan 16 kl. 08:36

Så ska regeringen förbättra de nyanländas etablering

Dagens Nyheter 24 januari 2015 Regeringen ökar kraftigt resurserna till Svenska för invandrare, yrkesutbildning och validering av utländska examina för att nyanländas utbildning snabbare ska komma till användning på arbetsmarknaden..

SVT - 30 aug 16 kl. 18:22

SVT Nyheter erfar: Så kan regeringen begränsa välfärdsvinsterna

Vinster i välfärden, en av politikens hetaste frågor, är på väg att ta ett kliv framåt. SVT Nyheter erfar att regeringens utredare, förre socialdemokratiska kommunalrådet Ilmar Reepalu, siktar in sig på ett förslag som begränsar företagens vinstuttag till åtta procent av investerat kapital kopplat till inflationen..

SVT - 06 okt 16 kl. 09:59

SVT Nyheter erfar: Nu vill regeringen bygga höghastighetsbanor

I dag hålls en pressträff för att presentera den nya infrastrukturpropositionen. Där kommer det, enligt vad SVT Nyheter erfar, finnas en tydlig viljeinriktning om att bygga nya stambanor för höghastighetståg mellan Stockholm, Göteborg och Malmö..

Nyheter 24 - 17 sep 13 kl. 18:18

"Oacceptabelt med abortmotståndare i regeringen"Om debattörenVill du göra din röst hörd?

Idag har Sverige fått ett nytt statsråd. Elisabeth Svantesson är en engagerad abortmotståndare och har varit informationssekreterare för organisationen ?Ja till livet?.

Nyheter 24 - 11 sep 13 kl. 16:22

"Regeringen har äntligen lyssnat på fakta i stället för tyckande"Vill du göra din röst hörd?Slopas från januari 2014

Vi i Djurgården Fotboll har under längre period, tillsammans med flera andra aktörer, arbetat intensivt för poliskostnadernas avskaffande och ett viktigt delmål är att regeringen igår meddelade att poliskostnaderna helt ska tas bort.En eftergift till idrotten som länge satt stor press på regeringen, menar vissa. Ett resultat av ett konsekvent upplysningsarbete från idrottens sida baserat på gediget underlag och trovärdiga argument, menar jag.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så ska regeringen stoppa terroresor

Redan under tisdagen kom uppgifterna om att den svenska regeringen funderar på en lagändring som i framtiden ska hindra terrorresor – och nu på torsdagsmorgonen bekräftas det av en debattartikel i Dagens Nyheter. Det är de båda socialdemokratiska ministrarna Anders Ygeman, inrikesminister, och Morgan Johansson, justitieminister, som tillsammans skriver att det ska bli hårdare tag.Bild: TT
Allra mest gäller det att stoppa personer som reser iväg för att strida för IS, något som cirka 300 svenskar gjort enligt Säpos bedömningar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så vill regeringen göra det lättare för nyanlända att komma in i svenska samhället

"I dag finns det betydande brister i politiken för nyanländas etablering på arbetsmarknaden och i samhället. Så har det varit under lång tid, under både borgerliga och socialdemokratiska regeringar", det skriver statsminister Stefan Löfven tillsammans med vice statsminister Åsa Romson, utbildningsminister Gustav Fridolin och arbetsmarknadsminister Ylva Johansson i en debattartikel hos Dagens Nyheter på torsdagen.
Bild: TT
I samma artikel pekar man på att över 50 miljoner människor är på flykt i världen och att det är "den allvarligaste flyktingsituationen sedan andra världskriget".

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Regeringen: Ska bli lättare att avhysa tiggare

Regeringen vill att det ska bli lättare att avhysa de tiggare som har bosatt sig på mark de inte har rätt att bo på, säger de under en presskonferens på onsdagen. Det är ett av lagförslagen i deras åtgärdspaket för utsatta EU-medborgare som är i Sverige tillfälligt, skriver Dagens Nyheter.LÄS MER: Moderater vill förbjuda tiggeriet – kritiseras av ungdomsförbundet – Det handlar om mark som allmänheten inte har tillträde till.

Nyheter 24 - 01 dec 11 kl. 16:33

V om FRA-lagen: "Tror inte regeringen tar dessa saker på allvar"


Försvarsutskottet hanterar signalspaningen, men inom de olika politiska lägren tycker man olika om Europadomstolens beslut att kräva svar från svenska regeringen. Nyheter24 kunde på tisdagen rapportera om att Europadomstolen nu kräver svar från regeringen om FRA-lagen, efter en anmälan av Centrum för rättvisa år 2008.På försvarsutskottet reagerar politikerna olika på kravet.?

Nyheter 24 - 25 jan 12 kl. 09:50

Regeringen svarar om Reinfeldts felaktigheter


Efter Nyheter24:s lista med statsministerns osanningar svarar hans stab. Till viss del med erkännanden, men också med tillbakavisanden. STOCKHOLM.

Nyheter 24 - 09 maj 12 kl. 18:13

SD bänkas när regeringen och oppositionen spelar fotbollsmatch


Tisdagen den 22 maj möts regeringen och oppositionen i en traditionsenlig fotbollsmatch. Men Sverigedemokraterna är petade.
?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.