DN > Utrikes

Thursday, 18 April, 15:46

DN - 19 jul 11 kl. 09:15

Mördade sina föräldrar ? bjöd på festEn 17-åring i den amerikanska delstaten Florida misstänks för att kallblodigt ha mördat sina föräldrar. Samma dag som han slog ihjäl dem med en hammare bjöd han hem alla sina vänner på fest..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Florida

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mördadesina , föräldrar, bjöd, fest
YLE - 12 maj 17 kl. 14:06

Historien om mors dag

På mors dag uppvaktas mammor med frukost, gott kaffe, blommor och presenter. Men hur började man fira mors dag och hur kom traditionen till Finland? Det moderna morsdagsfirandet anses ha rötterna i USA och i England.

Barometern - 23 jun 14 kl. 06:30

Mitt i sommarens grönska

Med blommor och blad högtidlighölls sommarens mitt. Midsommarafton firades på flera håll i kommunen. Tidningen besökte två av platserna.

Skånskan - 11 apr 19 kl. 20:00

Ett lärarliv med elever och musik

BESTÄMD. – Mina gamla klasskamrater påstår att jag sade att jag ville bli lärare redan när jag gick i skolan.
Lillemor Gerdin är själv inte riktigt klar över när beslutet om yrkesbana fattades, men lärare, det blev hon.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Regeringen vill ha kemikalieskatt på kläder

Regeringen vill ha en särskild skatt på skadliga kemikalier i kläder och skor. En särskild utredare ska ta fram förslag för hur en sådan skatt kan bli verklighet..

DN - 30 minuter sedan

Live: Följ presskonferensen inför Muellerrapporten

I kväll ska den så kallade Rysslandsrapporten lämnas till kongressen. Det är en febril väntan i USA inför offentliggörandet, om än i maskad form, av den drygt 400 sidor långa rapporten från Robert Mueller.  Klockan 15.

DN - 30 minuter sedan

Filmlistan vecka 16: Överlevnadskonster, knarkhandel och Robert Redford i påsk.

Filmfredag listar veckans bästa filmer på bio..

DN - 45 minuter sedan

Bilhyrare ska inte längre bära hela ansvaret för skador på bilen

Den som hyr bil ska inte längre behöva betala för bilreparationer, om de inte själva orsakat skadorna. Det står klart efter en dom från Patent- och marknadsöverdomstolen.  .

DN - 45 minuter sedan

Ny upptäckt ska stoppa myggbett

Myggor älskar svettiga människor, men nu har forskare lyckats slå ut en del av deras luktsystem och därmed halverat deras dragning till människor. Målet är att hitta en doft som stoppar myggen från att sprida dödliga saker som malaria, gula febern, denguefeber och zikavirus..

DN - 1 timme sedan

Par kunde räddas efter att ha ristat ”help” i marken

Colen Nulgit, 20, och hans flickvän Shantelle Johnson, 18, körde fast i leran med sin bil i västra Australien, ett område där det finns gott om saltvattenkrokodiler. Efter en skräckfylld natt hittades de av räddningsteamet - tack vare deras inristade ”Hjälp” på marken.  .

DN - 1 timme sedan

”Jag tror att många finner ro i att vänta på älgarna”

Sveriges långsammaste tv pågår just nu på SVT Play. I ”Den stora älgvandringen” kan tittarna i realtid vänta in älgarna som varje år vandrar från Kullberg, Västernorrland. Projektledaren Ola Gerhardsson väntar nu på spänning på skogens kungligheter.

DN - 1 timme sedan

FN vill att barnen i IS-lägret tas omhand

FN uppmanar nu berörda länder att lösa situationen för de runt 2.500 barn som befinner sig i al-Hol, lägret i Syrien dit tusentals IS-anslutna tagit sin tillflykt efter att terrorgruppens sista fäste fallit..

DN - 1 timme sedan

Jörgen Persson förlänger med landslaget

Jörgen Persson får förlängt kontrakt som bordtennislandslagets förbundskapten. Den före detta bordtennisstjärnan har de senaste tre månaderna varit vikarierande förbundskapten fram till VM i Budapest som börjar på söndag, men kommer att fortsätta även över sommaren..

DN - 1 timme sedan

Datum satt för första svenskan i rymden

Den svensk-amerikanska astronauten Jessica Meir har nu fått ett datum satt för sin rymdfärd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.