DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 05:26

DI - 19 jul 11 kl. 09:15

3 förbättrar lönsamhetenInvestordelägda mobiloperatören 3 stärker lönsamheten och lockar fler kunder..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 3 förbättrar, lönsamheten
BT - 19 apr 17 kl. 12:22

Nelly förbättrar lönsamheten

En resultatförbättring och en omsättning som i fjol. Modeföretaget Nelly ökar lönsamheten. Ägaren hoppas på än bättre siffror framöver..

GöteborgsPosten - 17 jul 15 kl. 14:57

Volvo ökar lönsamheten

Fordonskoncernen Volvo ökar vinsten och förbättrar lönsamheten under kvartal två. Vid klockan kvart över två på fredagen hade aktien stigit med 5,7 procent. – Detta visar att våra senaste effektiviseringsprogram biter och har effekt, säger tillförordnad vd och koncernchef Jan Gurander..

GöteborgsPosten - 17 jul 15 kl. 14:57

Volvo ökar lönsamheten – men orderingången minskar

Fordonskoncernen Volvo ökar vinsten och förbättrar lönsamheten under kvartal två. Men aktien sjunker på grund av sämre orderingång i andra kvartalet..

YLE - 11 okt 15 kl. 13:10

3D-printning kan förbättra lönsamheten

Företagen i Finland måste hänga med i utvecklingen av 3D-skrivare. Det var budskapet när företagare samlades i Vasa för att diskutera möjligheterna med 3D-teknik. Konsultföretaget EduPower och Österbottens Förbund ordnade ett seminarium om 3D-printningens möjligheter.

YLE - 11 okt 15 kl. 13:10

3D-utskrifter kan förbättra lönsamheten

Företagen i Finland måste hänga med i utvecklingen av 3D-skrivare. Det var budskapet när företagare samlades i Vasa för att diskutera möjligheterna med 3D-teknik. Konsultföretaget EduPower och Österbottens Förbund ordnade ett seminarium om 3D-printningens möjligheter.

SmålandsPosten - 19 apr 18 kl. 13:06

Södra förbättrar resultatet – trots virkesbrist

Södra ökar både omsättningen och resultatet under första kvartalet. Även sorgebarnet Södra Wood förbättrar lönsamheten, men virkesbrist har gjort att sågverken inte kunnat gå för fullt. .

DI - 17 okt 18 kl. 08:00

Venue Retail Group förbättrar lönsamheten genom förändrad struktur för skoverksamheten

Venue Retail Group gör en genomgripande förändring i sin skoverksamhet Rizzo och avvecklar de olönsamma butikerna. ”Vi tar ännu ett steg mot förbättrad lönsamhet genom att tydligare fokusera på de delar inom bolaget som utvecklas väl och är lönsamma. De områdena är, den växande digitala affären, Department stores (NK) och Accent/Morris”, säger Jonas Ottosson, VD för Venue Retail Group..

YLE - 28 jul 15 kl. 09:59

UPM bättrar på sitt resultat

Papperstillverkaren UPM höjde under årets andra kvartal sin rörelsevinst och omsättning. Företagets lönsamhetsprogram har gett resultat och valutakurserna har varit gynnsamma. UPM redovisar för perioden april-juni ett rörelseresultat på 2,55 miljarder euro och en vinst på 206 miljoner.

DI - 30 jan 14 kl. 20:54

Därför är Hans Vestberg hoppfull

Ericsson förbättrar lönsamheten, men är fortfarande långt från fornstora nivåer. I en intervju med di.se berättar Hans Vestberg hur trenden ska fortsätta och hur han ska få fart på tillväxten..

DI - 12 mar 14 kl. 06:03

Skoljättarna ökar vinsterna

Landets tre största friskolebolag, Academedia, Internationella Engelska Skolan och Kunskapsskolan, förbättrar lönsamheten. Det framkommer av bolagens färska årsredovisningar..

YLE - 27 maj 14 kl. 09:53

Itella skär ner - personalen strejkar

Itella säger upp 55 chaufförer som ett resultat av samarbetsförhandlngarna som avslutades i går. Under morgonen har företagets transportpersonal svarat med att gå i strejk. Ursprungligen sades det att 85 personer skulle bli uppsagda som en följd av samarbetsförhandlingarna.

Fler nyheter från DI

DI - 13 timmar sedan

Gula västarna i ny protest i Paris – över 100 gripna

Över 100 personer har gripits av polis i Paris då proteströrelsen Gula västarna samlats för nya protester – för 23:e veckan i ordningen..

DI - 14 timmar sedan

Så fixar du din egen solenergi – utan att vänta på bidrag

Solceller är hett och blir i snabb takt billigare. Men det är kö till regeringens investeringsbidrag. För den som inte vill vänta på ett osäkert bidrag finns alternativ som minskar kostnaden betydligt.

DI - 14 timmar sedan

Efter utpressningshotet: ”Fullblodsgalningar har svårt att sy ihop sådana projekt”

För knappt två veckor sedan utsattes Findus för utpressningshot. Enligt Svensk handel är det dock svårt att nå framgång med den typen av brottsliga äventyr mot storbolag som i regel står väl rustade för säkerhetshot..

DI - 15 timmar sedan

Bolagen som ser potential i samhällsnytta: Det är en god affär för oss

Sudda bort likhetstecken mellan välgörenhet och ansträngningar för att få bukt med problem i socialt utsatta bostadsområden. För fastighetsbolaget Trianon är samhällsnyttiga insatser snarare en formel för gott affärsmannaskap. I ansträngningarna för att skapa uppåtgående spiraler på en haltande arbetsmarknad visar även tandhygienföretaget Tepe vägen med hälsofrämjande aktiviteter..

DI - 16 timmar sedan

Miljöpartiet kan byta namn – frågan ska utredas

Flera medlemmar vill att Miljöpartiet de gröna bara ska heta De gröna. Nu vill Miljöpartiets ledning utreda ett namnbyte för partiet, det rapporterar Sveriges Radio..

DI - 16 timmar sedan

Flottan fyller 70 år – Kina spänner sina militära muskler

Den kinesiska flottan fyller 70 år, då passar Kina på att spänna de militära musklerna. På tisdag ska man visa upp nya krigsfartyg, däribland atomubåtar och jagare..

DI - 16 timmar sedan

Expertens åtta knep: Maxa mobilens livslängd

Är din mobil frustrerande trög, eller har batterierna börjat kärva? Genom ett par enkla knep kan du förlänga mobilens livslängd rejält, enligt mobilexperten Mattias Hartmann. .

DI - 16 timmar sedan

Riskkapitalisten: ”Vi slog läger om natten och vaknade upp i en rondell”

Den bästa resa jag gjort. När jag bestämde mig för att resa till Nepal, köpte vandrarkängor samma kväll och åkte nästa dag. Åkte kanot genom djungeln i en vecka och bodde hemma hos människor.

DI - 17 timmar sedan

Petade L-profilen till attack mot nya toppkandidaten

Cecilia Wikström petades under uppmärksammade former från Liberalernas lista till Europaparlamentsvalet. Nu går hon till attack mot partiledningen och nya toppkandidaten Karin Karlsbro. ”Hon har haft en aktiv del i att det blev så här”, säger Cecilia Wikström till DN..

DI - 17 timmar sedan

Enorm prestanda i lyxbil med extra allt

BMW:s nya cabriolet kan kappköra med valfri Ferrari och är så maxat utrustad att vår testförare kommer på sig själv med att tänka ”herregud så bra jag kör” under provturen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.