Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 20 April, 19:42

Västerbottens Folkblad - 19 jul 11 kl. 09:16

Inbrott i kyrkan i HolmsundHOLMSUND Ett inbrott har skett i Holmsunds kyrka. Det r nnu oklart vad som stulits. HOLMSUND Ett inbrott har skett i Holmsunds kyrka. Det r nnu oklart vad som stulits. Inbrottet upptcktes av personalen i morse.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrotti , kyrkani , Holmsund
Västerbottens Folkblad - 04 nov 12 kl. 11:10

Inbrott i Holmsund

En förbipasserande upptäckte en dörr som stod på vid gavel när denne passerade ett dagis som håller på byggas. Dagiset ligger på Solbackavägen i Holmsund.Polis [...

Västerbottens Folkblad - 22 feb 18 kl. 13:17

[PLUS] Flera inbrott i Holmsund

Natten mot torsdag bröt sig okända gärningsmän in i ett företagshus och ett dagcenter i Holmsund. -....

Västerbottens Folkblad - 07 dec 14 kl. 04:08

Inbrott i butik

Under natten till söndagen har en modelljärnvägsbutik blivit utsatt för inbrott i Holmsund. Gärningsmannen/männen hade tagit sig in genom ett fönster. Det uppges vara stor oreda i butiken.

Västerbottens Folkblad - 17 maj 18 kl. 19:35

Inbrott i 15 förråd

Polis har under eftermiddagen larmats till Holmsund där ett flertal förråd blivit utsatta för inbrott. Under eftermiddagen har polis kontaktas av en privatperson i Holmsund. ”En man ringer till polisen och uppger att det varit inbrott i 15 förråd i en fastighet i Holmsund.

Västerbottens Folkblad - 28 sep 18 kl. 20:02

Holmsund: Inbrott i bil och bostad

Det har varit inbrott i en bil och en bostad i Holmsund. Polisen har nu undersökt händelsen. Under fredagseftermiddagen har polisen gjort en brottsplatsundersökning på en adress i Holmsund efter anmälan om inbrott i bil och bostad.

Västerbottens Folkblad - 08 maj 14 kl. 02:07

Inbrott i billjudsbutik i Holmsund

Vid 01.35-tiden natten till torsdagen fick ägaren till en billjudsbutik på Stenhuggaregatan i Holmsund ett larm från butiken. Ägaren åkte till platsen och kunde konstatera att det hade varit inbrott så denne kontaktade polisen.

Västerbottens Folkblad - 23 mar 14 kl. 10:56

Två inbrott under natten

På Granvägen i Umeå har det varit inbrott i en villa under natten. Även Solariets lokaler i Holmsund blev utsatt för inbrott. Det har under natten varit inbrott i en villa på Granvägen, stadsdelen Sofiehem.

Västerbottens Folkblad - 22 dec 14 kl. 18:40

Villainbrott i Holmsund

Ett inbrott i en villa i Holmsund har upptäckts. Upptäckten gjordes vid 18.00-tiden på kvällen.

Västerbottens Folkblad - 02 feb 18 kl. 02:43

Inbrottsförsök på Frisörateljé i Holmsund

Klockan 00.54 natten mot fredagen fick polisen in samtal om ett misstänkt inbrott i en frisörateljé på Centralgatan i Holmsund. Boende ovanför ateljén hade hört oväsen och såg då någon lämna platsen.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 5 minuter sedan

UFC Akademi föll stort: ”Bästa laget vi har mött”

AIK har högsta målsnittet i P17-allsvenskan. När Umeå FC Akademi gästade laget fick de se varför. Det svartgula stockholmslaget satte fem mål mot UFC, som inte hade mycket att sätta emot.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

MC-olycka utanför Hökmark

En MC-olycka har inträffat på väg 791 mellan Risböle och Uttersjöbäcken. Larmet kom in 17.37.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Drunkningstillbud i Strömbäck – man uppdragen ur vattnet

Det har kommit in ett drunkningstilbud från Strömbäck utanför Umeå. Räddningstjänsten har varit på platsen men har avslutat aktionen. Personen hade varit i vattnet nedanför Strömbäcks folkhögskola, men han kunde dras in av andra.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

FJellstedt följde Iksus måstematch från TVn: ”Självklart jobbigt”

Inför det tuffa bortamötet i semi-finalserien mot Täby åkte en av lagets vassaste spelare, Cornelia Fjellstedt, på en jobbig magsjuka. Nu hoppas hon kunna återvända till sista mötet och hjälpa laget till sin tredje raka SM-final. Semifinalserien mot Täby har blivit rejält mycket mer spännande än vad som tippades på förhand.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Ras stänger vägen

Väg 614 från Ramsele till Hälsingborg stängs av i båda riktningarna. Detta efter ett vägras. Trafikverket meddelar att väg 614 mellan Bjurfors och Holmlund är avstängd på grund av vägras.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Här har polisen kollat i länet

Polisen har genomfört ett antal trafikkontroller i länet under lördagen. På länsväg 365 vid Södermalm i Lycksele fick ett hundratal förare blåsa i polisens sållningsinstrument. Alla visade sig vara nyktra.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Ex-lövet slutar: ”Har vuxit fram under året.”

29-åringen, som gjorde fem säsonger i Björklöven och blev en publikfavorit, meddelar nu att han lägger av med hockeyn. Kim Karlsson, 29, lägger av med ishockeyn enligt loven4ever. Efter att ha lämnat Björklöven förra året har han spelat i både Schweiz och Danmark, men nu står det klart att han avslutar karriären.

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Pimpelfiskarna gottade sig i solen

Drygt 300 fiskare gottade sig i vårsolen när Jetgirlznappet arrangerades för tredje året i rad på sjön Umluspen utanför Hemavan. En av dem var Johanna Tossman som vunnit tävlingen två år i följd, men hon tror inte på en trippel. – Det är högst osannolikt, säger hon.

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Därför tackade Fagervall nej till Luleå Hockey: ”Hade länge funderat”

Joakim Fagervall var tränare i Luleå hockey när klubben tog sin senaste titel. I podcasten ”Ett stenkast från delfinen” berättar han varför han valde att återvända till Björklöven efter bara två år i den Norrbottniska klubben. Joakim Fagervall rönte stora framgångar i Luleå hockey säsongerna 2014/15 och 2015/16 med CHL-guld och starka insatser i slutspelet.

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Här finns det snö i länet

Sol och värme tär på snötäcket. Men än finns det gott om snö i större delen av Västerbotten. På lördagsmorgonen rapporterade SMHI att snötäcket var tämligen stabilt så långt österut som Vindeln-Sunnansjönäs.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.