Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 23 April, 23:13

Aftonbladet - 19 jul 11 kl. 08:03

Genom gömdas ögonMalin Krutmeijer läser om de papperslösas Göteborg.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Krutmeijer, Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Genom gömdas, ögon
Aftonbladet - 19 jul 11 kl. 08:03

Genom gömdas ögon

Malin Krutmeijer läser om de papperslösas Göteborg"Frågan kräver en realistisk politisk strategi, bortom alltför högtflygande teori men framför allt bortom kortsynt och destruktiv populism.".

Sydsvenskan - 08 jan 13 kl. 06:30

I Malmö präglas de gömdas vardag allt mer av rädsla.

Ali, arton år, ska tvångsdeporteras från Malmö till Italien. Landet där han har misshandlats av polisen och där han inte känner någon.Hans vänner följer med till flygplatsen och lyckas övertyga personalen att inte lyfta med honom ombord.

Sydsvenskan - 08 jan 13 kl. 06:30

De gömdas vardag präglas av rädsla

Ali, arton år, ska tvångsdeporteras från Malmö till Italien. Landet där han har misshandlats av polisen och där han inte känner någon. Hans vänner följer med till flygplatsen och lyckas övertyga personalen att inte lyfta med honom ombord.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

”Den här helheten som Salesforce har, den har vi inte sett någon annanstans”

Under Salesforce Basecamp fick jag möjlighet att prata med några av Salesforces kunder för att höra varför de valt att jobba med Salesforce, samt vilka utmaningarna varit. Klas Danielsson, VD på SBAB, berättar att de började arbeta med Salesforce i höstas, och då med delarna avsedda för marknadsföring (Marketing Cloud). Jag pratade även med Emil Jungåker, VD på Framtiden AB, som sedan ett år testat att arbeta med säljdelarna i Sales Cloud i sin Norska verksamhet.

YLE - 01 jul 17 kl. 06:38

För syns skull eller för synens - även billiga solglasögon kan vara bra

Det är den tiden på året då var och varannan man möter bär solglasögon. Om man träffar på en bekant utomhus får man ofta finna sig i att titta in i ett par ogenomträngliga mörka linser, särskilt om personen använder trendiga spegelglas. Man kan då endast gissa sig till vad den man talar med egentligen tänker på.

YA - 21 aug 14 kl. 13:09

Glasögon från Sjöbo hjälper i världen

Ett par glasögon kan hjälpa en hel by i tredje världen. Det berättade Carina Halvardsson från organisationen Vision for all, som i går besökte Lions Club i Sjöbo.
Lions har länge samarbetat med Vision for all och sedan några månader satsar man lite extra för att få in fler glasögon i Sjöbo.

Sydsvenskan - 05 aug 13 kl. 06:30

Palm lutade sig fram över bordet. Såg stint in i hans ögon. Jonnervik vek inte undan med blicken. Han kunde spela spelet lika bra som Palm.?Försök igen?, sa Palm. ?Det lät inte särskilt övertygande.?

Han hade inget att be om ursäkt för, men ryckte inte upp kopparporten med samma kraft som han brukade och leendet han gav konstapeln i vaktkuren var urskuldande. Samtalet från Palm oroade honom. Han tog trappan upp till andra våningen och hans steg ekade i den tomma korridoren.

Cornucopia - 11 jul 16 kl. 09:58

Finns det någon väg framåt för Ryssland?

Finns det någon väg framåt för Ryssland? Kan progressiva krafter ta över diktaturen i Kreml och vända landet till demokrati, mänskliga rättigheter, fred och försoning? Dessvärre ser det inte ut som det.

Kristianstadsbladet - 01 mar 13 kl. 08:00

Lucau: Inte fått någon stöttning

Herdeiro Lucaus sejour i IFK Kristianstad blir bara ettårig. Efter matchen mot Malmö fick han det väntade beskedet av IFK. Nu talar han ut i Kristianstadsbladet om den turbulenta tiden.

BT - 28 nov 14 kl. 07:58

Brobyggare med ögon känsliga för blått

Han regisserar Bron, Sveriges kanske mest framgångsrika tv-serie någonsin.
Med serien Blå Ögon ger sig exboråsaren Henrik Georgsson också in i en annan genre: den nutidsinriktade, politiska. Det som började med ett grupparbete på Bergsäterskolan har utvecklats rejält.

YLE - 15 dec 15 kl. 12:16

Staffan Bruun: "Låt någon annan ta över HBL"

Det finns penningstarka krafter som kunde ta över HBL om Konstsamfundet inte vill driva tidningen, säger Staffan Bruun. Inga kommentarer, säger Konstsamfundet vd Kaj-Gustaf Bergh. - Konstsamfundet har helt uppenbart gett upp ambitionerna att Hufvudstadsbladet skall vara en rikstidning för hela Svenskfinland.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.