Opinionen.se > Opinion

Wednesday, 24 April, 03:24

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sverige störst i Norden på råstål
Sverige ligger nu på plats 29 bland världens stålproducerande länder, en klättring med sju platser från 2009 till 2010. Bland bolagen ligger svenska SSAB på plats 36 av 46 och är det enda bolaget i Norden med en råstålsproduktion på över 3 miljoner ton, skriver Dagens Industri. Kina är det land som producerar mest råstål i världen. Största råstålbolaget är dock ohotade Arcelor Mittal med huvudkontor i Luxemburg..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Norden, SSAB, Dagens Industri, Arcelor Mittal, Luxemburg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, störsti , Norden, råstål
E24 - 30 sep 15 kl. 06:02

Sverige värst på svinn i Norden

Allt fler inom detaljhandeln har problem med organiserad brottslighet. Mest utsatt är Sverige bland de nordiska länderna. Det totala svinnet i svensk detaljhandel summeras nu till 9 miljarder kronor..

SR - 18 jan 17 kl. 06:54

Sverige störst i Norden på att begära information av Facebook

Sverige begär ut överlägset mest information om användare på Facebook jämfört med övriga nordiska länder..

DN - 28 jan 14 kl. 22:11

Också en syn på Sverige (och övriga Norden)...

Läs inte detta om du älskar ditt Sverige – eller Norden för den delen. Michael Booth heter en brittisk journalist och författare som har föga över för livsstilen på våra breddgrader. Nu tycks han ha gett sig den på att ta udden av allt gulligullande med Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island..

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 11 kl. 08:25

Sverige störst i Norden på råstål

Sverige ligger nu på plats 29 bland världens stålproducerande länder, en klättring med sju platser från 2009 till 2010. Bland bolagen ligger svenska SSAB på plats 36 av 46 och är det enda bolaget i Norden med en råstålsproduktion på över 3 miljoner ton, skriver Dagens Industri. Kina är det land som producerar mest råstål i världen.

Nyheter 24 - 16 sep 11 kl. 15:45

Sverige sist i Norden - "det är lite pinsamt"


Danmark har för första gången fått en kvinnlig statsminister. I Sverige har regeringen alltid letts av en man. STOCKHOLM.

Politologerna - 09 mar 14 kl. 18:00

Vad får Sverige först: kvinnlig stats- eller regeringschef?

I går var det den 8 mars och därmed den internationella kvinnodagen. Här på Politologerna tycker vi att det finns anledning att även i dag och andra dagar reflektera över hur  pass jämställt den politiska makten är fördelad i Sverige. Anders Sundell och jag skrev för ett år sedan om jämställdhet i de valda församlingarna över tid.

SvD - 07 mar 11 kl. 06:52

Elen i Sverige dyrast i Norden

Undersökning gjord av Villaägarna. Elen för en vanlig villa 9000 kronor dyrare i Sverige än i Finland..

Helsingborgs Dagblad - 25 maj 12 kl. 03:10

Sverige sämst i Norden på uppklarade inbrott

Finland, Norge och Danmark ? alla är de bättre än Sverige på att klara upp bostadsinbrott..

DN - 24 feb 17 kl. 15:16

”Människorna i Sverige förstår att jag har rätt”

Donald Trump återkom till Sverige när han höll tal inför den konservativa konferensen CPAC på fredagseftermiddagen.  – Folk frågade vad jag menade när jag pratade om Sverige, men titta på vad som händer i Sverige. Människorna i Sverigen förstår vad jag menar och att jag har rätt, sade presidenten.

DN - 24 feb 17 kl. 15:16

”Folk i Sverige förstår att jag har rätt”

Donald Trump återkom till Sverige när han höll tal inför den konservativa konferensen CPAC på fredagseftermiddagen.  – Folk frågade vad jag menade när jag pratade om Sverige, men titta på vad som händer i Sverige. Människorna i Sverigen förstår vad jag menar och att jag har rätt, sade presidenten.

DalaDemokraten - 26 nov 16 kl. 08:00

Olagliga utsläpp från trädgårdsmaskiner – Sverige värst i jämförelse

Billiga motorsågar och grästrimrar som sålts i Sverige överskrider utsläppsreglerna för cancerogena och miljöfarliga ämnen med flera 100 procent, visar ett tyskt test av trädgårdsmaskiner från svenska, tyska och franska marknaden.
– Sverige är klart värst vilket beror på att man saknar marknadskontroll, säger tyske emissionsexperten Axel Friedrich..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.