DN > Ekonomi

Sunday, 21 April, 21:21

DN - 19 jul 11 kl. 07:38

Murdoch frågas ut om avlyssningsskandalenNews of the World-skandalen fortsätter att växa. På tisdagen är Rupert Murdoch, hans son James Murdoch och förre News of the World-chefredaktören Rebecka Brooks kallade till utfrågning i det brittiska parlamentet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
World, Rupert Murdoch, James Murdoch, News, Rebecka Brooks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Murdoch, frågasut om , avlyssningsskandalen
Nyhetskanalen - 09 maj 12 kl. 06:43

Cameron tröstade Murdoch-chef under avlyssningsskandalen

Premiärminister David Cameron sände tröstande ord till chefen för Rupert Murdoch-ägda koncernen News International, Rebekah Brooks, när hon stod mitt uppe i den brittiska avlyssningsskandalens värsta storm i fjol, rapporterar medier i London.

Uppgiften finns i journalisterna Francis Elliots och James Hannings nyskrivna Cameronbiografi. De båda arbetar vid The Times respektive The Independent on Sunday.

Sydsvenskan - 14 jul 11 kl. 18:46

Murdoch ställer upp i förhör

Foto: Sang Tan/AP
Rupert Murdoch och hans son James kommer att ställa upp redan på tisdag i utskottsförhöret om avlyssningsskandalen, meddelade News Corp i ett uttalande på torsdagskvällen, enligt AFP och Sky News.
Eftersom både Rupert och David Murdoch är amerikanska medborgare så kan de inte tvingas att närvara vid förhören med parlamentets media-, kultur- och idrottsutskott. Tidigare har de sagt att de är villiga att ställa upp men först vid ett senare tillfälle.

Expressen - 15 jul 11 kl. 00:05

Murdoch talar ut om skandalen

Nu talar mediemogulen Rupert Murdoch, 80, ut om avlyssningsskandalen kring News of the World. I en intervju med Wall Street Journal säger han att han bara blir irriterad av krisen. - Vi har hanterat avlyssningsskandalen extremt bra, säger Murdoch..

BT - 19 jul 11 kl. 18:11

Attack vid Murdoch-förhör

Förhöret med mediemogulen Rupert Murdoch i utskottet har avbrutits i tio minuter sedan en person tycks ha kastat sig in mot ledamöterna. Efteråt syns i bild på BBC hur två poliser står utanför salen, på varsin sida om en man med någon vit substans i ansiktet.
En av världens mäktigaste medieprofiler, Rupert Murdoch, vill under förhöret inte ta ansvar för avlyssningsskandalen på News of the World.

Nyhetskanalen - 14 jun 12 kl. 10:43

Cameron utfrågas under ed om Murdoch

Den brittiske premiärministern David Camerons politiska framtid kan stå på spel när han i dag utfrågas under ed av den utredning han själv tillsatte för att granska pressens arbetsmetoder.Cameron uppges ha drillats av advokater för att klara de tuffa frågor han väntas få om sina relationer med ledande personer från mediemogulen Rupert Murdochs imperium, som står i centrum för den så kallade avlyssningsskandalen i Storbritannien..

BT - 13 jul 11 kl. 16:12

Murdoch drar tillbaka bud på BSkyB

Murdochkoncernen News Corp drar tillbaka sitt bud på BSkyB, uppger tv-kanalen Sky News. De Konservativa och Liberaldemokraterna i Storbritannien har pressat mediemogulen Rupert Murdoch att backa från sitt bud efter avlyssningsskandalen.
"Vi såg det som att det föreslagna övertagandet av BSkyB av News Corporation skulle gynna båda företagen, men det står nu klart att det är för svårt att gå vidare i det här klimatet", konstaterar News Corps vice styrelseordförande Chase Carey i ett uttalande, enligt AFP.

Nyheter 24 - 19 jul 11 kl. 09:02

Murdoch dödförklaras av hackare - på sin egen tidning


"We had joy, we had fun, we had messed up Murdochs Sun". Citatet kommer från hackargruppen LulzSec:s twitterkonto. De driver med det faktum att de på måndagen angrep den brittiska tabloidtidningen The Suns webbsida och skrev en artikel om att ägaren, 80-åriga mediemogulen Rupert Murdoch hittats död i din trädgård.

NSD - 19 jul 11 kl. 11:50

Tuff utfrågning väntar Murdoch

I fokus för avlyssningsskandalen kring News of the World står nu eftermiddagens utfrågning av en av medievärldens mäktigaste människor, Rupert Murdoch, och hans son, James Murdoch..

SR - 19 jul 11 kl. 15:26

Murdoch och Brooks frågas ut i parlamentet

Både Rupert Murdoch och hans son, James Murdoch, förhörs inför parlamentet om sin inblandning i avlyssningsskandalen. Också före detta chefredaktören för News of the World, Rebekah Brooks, kommer att få svara på frågor. Följ utfrågningen här..

NSD - 10 nov 11 kl. 11:37

Murdoch junior i nya förhör

James Murdoch, son till mediamagnaten Rupert Murdoch, skulle på torsdagen höras på nytt av det brittiska parlamentsutskott som undersöker avlyssningsskandalen kring nu nedlagda tidningen News of the World..

Fler nyheter från DN

DN - I förrgår: 18:23

Nya rökförbudet delar krogbranschen

I december förra året tog riksdagen ett beslut som har väckt starka känslor i restaurangvärlden. En ny tobakslag träder i kraft vilket innebär att det blir förbjudet att röka på flera allmänna platser. Bland annat idrottsplatser, lekplatser, perronger samt uteserveringar.

DN - I förrgår: 11:33

Polisen tar till ”full styrka” för att hindra klimatprotest på Heathrow

Klimataktivister planerar att blockera flygtrafiken på Londons jätteflygplats Heathrow på långfredagen. Inrikesministern fördömer alla demonstranter som ”går utanför lagen” och ger polisen rätt att använda sin ”fulla styrka”..

DN - 17 apr 19 kl. 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - 16 apr 19 kl. 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..

DN - 15 apr 19 kl. 05:00

Kina planerar att skicka ut tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden

Kina planerar att skicka ut mer än tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden, enligt ett dokument från det styrande Kommunistpartiet. Studenter kommer att kallas för att resa i väg och bo i byar under sina sommarlov, men hur de ska övertalas att ställa upp frivilligt är oklart.  Metoden liknar den som folkrepublikens grundare Mao Zedong använde under kulturrevolutionen för 50 år sedan..

DN - 14 apr 19 kl. 14:00

Kundstorm mot Postnord: ”Paket tog 77 dagar”

Försenade leveranser, returnerade paket och oskäliga avgifter. Hos Konsumentverket och ARN ökade anmälningarna mot Postnord kraftigt i fjol. – Det är såklart inte en positiv trend, säger Emma Riblom, kommunikationschef för krisföretaget vars vd i veckan byttes ut..

DN - 14 apr 19 kl. 07:30

Rekordmånga kvinnor till byggbranschen

Stor ökning av antalet kvinnor som utbildar sig inom samhällsbyggnad och byggteknik..

DN - 13 apr 19 kl. 20:31

Vän till Indiens premiärminister pekas ut i korruptionshärva

En nära vän till Indiens premiärminister fick mer än en miljard i skattelättnader för sina företag i Frankrike i samband med en flygplansaffär länderna emellan. Det skriver franska Le Monde..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.