DI > Ekonomi

Saturday, 20 April, 03:34

DI - 19 jul 11 kl. 07:34

Nordeas upplåningskostnader stabilaNordeas genomsnittliga kostnad för långfristig upplåning var i stort sett oförändrad under andra kvartalet. Det skriver banken i sin delårsrapport..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordeas, upplåningskostnader, stabila
Regeringen - 25 apr 16 kl. 11:00

Lägre upplåningskostnader för staten

Statens lånekostnader har minskat de senaste åren samtidigt som riskerna i förvaltningen har beaktats. En flexiblare styrning har gett Riksgäldskontoret bättre förutsättningar att nå det övergripande målet för statsskuldspolitiken ‒ att låna så billigt som möjligt utan att ta för stora risker. De slutsatserna drar regeringen i den skrivelse om utvärdering av statens upplåning och skuldförvaltning 2011-2015 som överlämnas till riksdagen idag..

Regeringen - 24 apr 18 kl. 12:01

Statens upplåningskostnader har fortsatt att minska

Statens lånekostnader har under de senaste fem åren fortsatt att minska samtidigt som riskerna i förvaltningen sänkts visar en utvärdering av statens upplåning och skuldförvaltning 2013‒2017 som överlämnas till riksdagen idag..

DI - 10 okt 18 kl. 09:06

Danske Bank-skandalen höjer upplåningsräntorna för danska banker

Danske Banks penningtvättshärva i Estland ser nu ut att allmänt börja påverka danska bankers upplåningskostnader. I slutändan riskeras danska slutkunder att drabbas av högre räntor på sina lån. Det skriver tidningen Berlingske..

Affärsvärlden - 10 okt 18 kl. 09:08

Penningtvättshärva skruvar upp dansk upplåningsränta

Danske Banks penningtvättshärva i Estland ser nu ut att allmänt börja påverka danska bankers upplåningskostnader..

Affärsvärlden - 23 maj 17 kl. 07:09

S&P höjer Nordeas kreditbetyg

S&P Global Ratings höjer utsikterna för Nordeas kreditbetyg till stabila, från tidigare negativa. Det framgår av ett pressmeddelande..

Nyan - 26 okt 16 kl. 10:22

”Stabila” kvartalsintäkter för Nordea

Nordea Ålands totala intäkter för det tredje kvartalet 2016 uppgick till 5,7 miljoner euro, jämfört med 5,75 miljoner för motsvarande i fjol. Det är en intäktsminskning på 1,5 procent. I siffran ingår inte Nordeas private banking.

Nyan - 02 okt 18 kl. 10:00

Nordeas flytt är genomförd

Från och med måndagen, den 1 oktober, har Nordea sitt säte i Finland efter verkställandet av den gränsöverskridande omvända fusionen mellan Nordea Bank ab och Nordea Bank abp. Som en följd därav har det tidigare moderbolaget Nordea Bank ab upplösts och samtliga tillgångar och skulder har överförts till Nordea Bank Abp. Bankrörelsen i Danmark, Norge och Sverige kommer att bedrivas av filialer till Nordea Bank abp och det blir inga förändringar i den dagliga verksamheten sett ur ett kundperspektiv.

DI - 10 okt 17 kl. 12:54

Nordeas flytt kan sänka Finlands kreditbetyg

Standard & Poor's bedömer att Nordeas flytt av huvudkontoret kan komma att ha negativ påverkan på den finländska statens kreditbetyg framöver. Det skriver kreditvärderingsinstitutet i en kommentar där Nordeas kreditbetyg AA- med stabila utsikter bekräftas, enligt Bloomberg News..

Sydsvenskan - 31 jan 19 kl. 20:54

Nordeas chefsekonom avråder från bostadsköp

I Nordeas senaste prognos spår banken att bostadspriserna kommer att hålla sig stabila under året. Trots det råder Nordeas chefsekonom Annika Winsth bostadsspekulanterna att avvakta med köp, speciellt unga personer och förstagångsköpare skriver Svenska.

Helsingborgs Dagblad - 31 jan 19 kl. 20:54

Nordeas chefsekonom avråder från bostadsköp

I Nordeas senaste prognos spår banken att bostadspriserna kommer att hålla sig stabila under året. Trots det råder Nordeas chefsekonom Annika Winsth bostadsspekulanterna att avvakta med köp, speciellt unga personer och förstagångsköpare skriver Svenska.

DN - 31 jan 19 kl. 22:05

Nordeas chefsekonom avråder från bostadsköp

I Nordeas senaste prognos spår banken att bostadspriserna kommer att hålla sig stabila under året. Trots det råder Nordeas chefsekonom Annika Winsth bostadsspekulanterna att avvakta med köp, speciellt unga personer och förstagångsköpare skriver Svenska Dagbladet..

Fler nyheter från DI

DI - 12 timmar sedan

Välj rätt mobildeal till ditt barn – spara tusenlappar

Har du ett barn som gillar att streama tv-serier eller kolla Youtube-klipp? Då krävs ett mobilabonnemang på minst tio gigabyte surf för några timmars tittande i veckan – om du inte är uppkopplad via ett wifi-nät.  Men priserna skiljer sig – flera tusenlappar finns att spara per år om du väljer det billigaste alternativet..

DI - 13 timmar sedan

Storm om hyresrätter - varning för dubbel betalningssmocka

Regeringen vill ge fler hyresgäster möjligheter att påverka sitt boende. Reglerna ska börja gälla redan i höst. Men Hyresgästföreningen stormar mot de nya så kallade tillvalen.

DI - 14 timmar sedan

Hotellägaren lockar kunder med lyxskor – ”mustigt och sexigt”

TROSA. När Kristin Boman blev änka och förlorade energin som entreprenör kom funderingarna – var det läge att sälja hotellet? Svaret blev nej, och ur en nyfödd lust initierades satsningen att bli allt vad ett insomnat landsortshotell inte är..

DI - 15 timmar sedan

Anticimex konkurrent nära miljardaffär

Sveriges näst största skadedjursbekämpare efter Anticimex är på väg mot en försäljning uppger källor för Di. Det handlar om Nomor, som ägs av det norska riskkapitalbolaget Norvestor och som räknar med att omsätta en halv miljard kronor i år..

DI - 16 timmar sedan

Nystart för Bukowskis - säljer mäkleriet

Efter alla förlustår visar Bukowski Auktioner för andra året positiva resultat. En trend som man hoppas håller i sig efter årets rivstart, där en höjning av utropspriser och en avyttring av fastighetsdelen redan genomförts. .

DI - 17 timmar sedan

Italiens konsumentförtroende minskar

Italiens konsumentförtroende minskade mer än väntat i april..

DI - 17 timmar sedan

Udda säljstart: Skåneproducerat jakkött

Gustaf Jerenäs har valt ett udda djur för sin nystartade köttproduktion. I en vidsträckt hage utanför Svedala betar 23 jakar. Målet är att börja sälja lokalproducerat jakkött till hösten, rapporterar lantbrukets affärssajt atl.

DI - 17 timmar sedan

Toyota storsatsar i Uber

Den amerikanska taxitjänsten Uber får ett tillskott på 1 miljard dollar (cirka 9,3 miljarder kronor) till utvecklingen av en förarlös tjänst. Bakom investeringen står japanska telekom- och it-bolaget Softbank tillsammans med fordonstillverkaren Toyota och bildelstillverkaren Denso..

DI - 18 timmar sedan

Nintendo fick Japan att jubla

Tokyobörsen steg på fredagen. De nya jobbsiffror som på torsdagen stärkte Wall Street gav eko även i Tokyo. Börsen gladdes även åt Nintendo, vars aktie steg med 14 procent efter beskedet att företagets spelkonsol Switch ska börja säljas i Kina..

DI - 18 timmar sedan

Tre experter: Så räddar du dig från en pensionskatastrof

Med en hotande höjning av pensionsåldern blir det privata pensionssparandet helt avgörande för vad du får att röra dig med efter arbetslivet. ”Man behöver vara väldigt vaksam”, säger en pensionsspecialist till Di. Di har pratat med tre proffs om hur du räddar ålderdomen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.