Opinionen.se > Opinion

Sunday, 21 April, 05:28

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nordeas rapport räcker inte ända fram
Bankkoncernen Nordea redovisar en rörelsevinst på 949 miljoner euro, motsvarande cirka 8 760 miljoner kronor, för andra kvartalet..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Nordea

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordeas, rapport, räckerinte , ändafram
YLE - 07 sep 17 kl. 11:09

"Finland blev en bankjätte över en natt" - Nordeas flytt väcker starka känslor

Finland blev en europeisk bankjätte över en natt. Så analyserar Svenska Dagbladets ekonomiskribent Johan Carlström beskedet om att finanskoncernen Nordea väljer att placera sitt huvudkontor i Finland. Finland får en av Europas största banksektorer, konstaterar Carlström, och nämner att Sverige kommer att falla flera placeringar från toppen på listan över Europas största banker.

Cornucopia - 15 dec 17 kl. 12:05

Ny rapport belyser kända totalförsvarsproblem - men är ytlig

En ny rapport från Kungliga Krigsvetenskapsakademien har fått uppmärksamhet i media för t ex ord som svält och att svensk sjukvård inte klarar krig. Detta är inget nytt för bloggens läsare och det är bra att rapporten publicerats. Men om man faktiskt läser rapporten så är den väldigt ytlig, vilket gör att många av dess slutsatser kan ifrågasättas.

SVT - 11 nov 18 kl. 18:49

Kritik mot Arbetsförmedlingens rapport om nyanlända i jobb

Allt fler nyanlända får ett jobb, menar Arbetsförmedlingen i en ny rapport. Samtidigt visar siffrorna att ökningen enbart handlar om jobb som staten subventionerar, något som fått många borgerliga debattörer att anklaga Arbetsförmedlingen för att skönmåla verkligheten..

YLE - 19 apr 17 kl. 14:11

Avbrott i Nordeas banktjänster på söndag

Nästan alla Nordeas tjänster i Finland är ur bruk på söndag. Serviceavbrottet börjar på efternatten klockan 04.00 och beräknas pågå till klockan 18.

IDG - 06 mar 13 kl. 04:03

"Appar för iOS läcker mer än på Android"

Enligt en ny rapport läcker gratis-appar för iOS ut långt mer privat information jämfört med motsvarande appar för Android..

YLE - 07 sep 17 kl. 20:25

”Nordeas flytt har ingen praktisk betydelse”

Nationalekonomen och konsulten Roger Wessman som tidigare arbetat som chefsekonom på Nordea säger att Finland bara tjänar småsummor på Nordeas flytt till Finland. - Flytten har ingen stor praktisk betydelse för Finland. Bara ett litet antal arbetsplatser flyttar hit från Sverige.

YLE - 17 mar 17 kl. 17:57

Forskare: Nordeas flytthot visar hur banker flyr undan sitt ansvar

Nordeas hot om att flytta bort från Sverige väcker debatt. Ordkriget med svenska regeringen välkomnas ändå av många. - Det lyfter upp frågan om huruvida bankerna bär sitt ansvar för de ekonomiska risker de utgör för samhället, eller om bara försöker smita undan, säger Nikodemus Solitander forskare vid Hanken.

YLE - 22 maj 16 kl. 10:23

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska Ett byråkratiskt socialskyddssystem väcker oro och ilska bland publiken. Det ser mer till regelverket och paragrafen än människans livssituation. I synnerhet Folkpensionsanstalten (FPA) föranleder många tips från missnöjda människor.

BT - 16 dec 14 kl. 11:44

Ingves tror att nollräntan räcker

Riksbanken skjuter som väntat fram nästa planerade räntehöjning till andra halvåret 2016. Riksbankschefen Stefan Ingves hoppas det ska räcka för att få upp inflationen. Men han har fler åtgärder att ta till om det inte räcker.

Kristianstadsbladet - 10 aug 12 kl. 09:24

Senegals datasäkerhet räcker inte till

Foto: Lars Strandberg / Samres
Skånetrafiken vill inte att Samres använder sig av en beställningscentral i Senegal. Datasäkerheten räcker inte, anser Skånetrafiken, men Samres backar inte. Nu hänger det nya avtalet för färdtjänsten i östra och nordvästra Skåne i luften.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.