Expressen > Nyheter

Friday, 19 April, 07:48

Expressen - 19 jul 11 kl. 06:53

Egyptens Essam Sharaf förd till sjukhusKAIRO. Egyptens premiärminister Essam Sharaf togs in på sjukhus i Kairo på måndagen efter ett blodtrycksfall. Enligt säkerhetskällor var hans tillstånd stabilt. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Essam Sharaf, Kairo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Egyptens, Essam, Sharaf, fördtill , sjukhus
Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 00:32

Sharaf förd till sjukhus

Egyptens premiärminister Essam Sharaf togs in på sjukhus i Kairo i går efter ett blodtrycksfall. Enligt säkerhetskällor var hans tillstånd stabilt. Han uppgavs vara utmattad efter en hård dags arbete.

NT - 11 jul 11 kl. 23:05

Egyptens regering ombildas

Egyptens regering kommer att ombildas inom en vecka, meddelade premiärminister Essam Sharaf i ett tal i statlig tv på måndagen. Sharaf sade också att han bett inrikesministern att arbeta snabbare för att återställa lag och ordning i landet..

BT - 11 jul 11 kl. 23:06

Egyptens regering ombildas

Egyptens regering kommer att ombildas inom en vecka, meddelade premiärminister Essam Sharaf i ett tal i statlig tv på måndagen. Sharaf sade också att han bett inrikesministern att arbeta snabbare för att återställa lag och ordning i landet.
Regeringen är under hård press av den senaste tidens uppblossade protester från missnöjda egyptier som tycker att utlovade reformer dröjer.

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 11 kl. 23:15

Egyptens regering ombildas

Egyptens regering kommer att ombildas inom en vecka, meddelade premiärminister Essam Sharaf i ett tal i statlig tv på måndagen. Sharaf sade också att han bett inrikesministern att arbeta snabbare för att återställa lag och ordning i landet. Regeringen är under hård press av den senaste tidens uppblossade protester från missnöjda egyptier som tycker att utlovade reformer dröjer..

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 11 kl. 00:31

Sharaf förd till sjukhus

Egyptens premiärminister Essam Sharaf togs in på sjukhus i Kairo på måndagen efter ett blodtrycksfall. Enligt säkerhetskällor var hans tillstånd stabilt. Sharaf är i full färd med att ombilda sin regering.

NT - 03 mar 11 kl. 10:38

Egyptens premiärminister avgår

Egyptens premiärminister Ahmed Shafiq har avgått och militären har utsett den tidigare transportministern Essam Sharaf till efterträdare, enligt ett uttalande på militärens Facebook-sida som även bekräftats av en militärtalesman..

SvD - 11 jul 11 kl. 23:05

Egyptens regering ombildas

Egyptens regering kommer att ombildas inom en vecka, meddelade premiärminister Essam Sharaf i ett tal i statlig tv på måndagen..

DN - 19 jul 11 kl. 00:31

Egyptens premiärminister förd till sjukhus

Egyptens premiärminister Essam Sharaf togs in på sjukhus i Kairo på måndagen efter ett blodtrycksfall. Enligt säkerhetskällor var hans tillstånd stabilt..

DN - 04 mar 11 kl. 12:42

Jubel för Egyptens nya regeringschef

Den nyutnämnda egyptiska regeringschefen Essam Sharaf talade på fredagen inför tusentals jublande åhörare i Kairo. ?Lyft era huvuden i stolthet?

NT - 17 jul 11 kl. 00:26

Egyptens utrikesminister avgår

Den egyptiske utrikesministern Mohammed al-Orabi avgår. Premiärminister Essam Sharaf har accepterat hans avskedsansökan, rapporterar den statliga televisionen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

MORGONENS NYHETER: En allvarligt skadad efter skoterolycka • 29-årig kvinna dödad under kravaller • Kritik mot donationer till Notre-Dame

En kvinna har förts till sjukhus med allvarliga skador efter att hon voltat med en skotter i Gällivare under natten till fredagen.En kvinna sköts till döds på Nordirland när stora kravaller bröt ut natten till fredagen. Polisen utreder det inträffade som terrorbrott.

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna allvarligt skadad i skoterolycka

En kvinna ska ha skadats allvarligt i en skoterolycka i Gällivare under natten mot fredagen.Kvinnan fördes därefter till sjukhus, skriver Piteå-Tidningen.  .

Expressen - 1 timme sedan

Över 100 ex-politiker lever på skattepengar

Före detta riksdagspolitiker kvitterade förra året ut drygt 18,6 miljoner kronor i inkomstgaranti. 104 personer, som inte längre har några uppdrag, försörjs helt eller delvis av riksdagen, visar en kartläggning som Dagens Nyheter har gjort..

Expressen - 2 timmar sedan

Familjen och vännerna tog farväl av författaren Anders Ehnmark

Författaren och journalisten Anders Ehnmark har begravts. Vänner, familj och kolleger fanns på plats för att ta farväl.– Han visade världen för den svenska kulturjournalistiken, säger författaren och vännen Olle Svenning..

Expressen - 5 timmar sedan

Kvinna skjuten till döds på Nordirland – misstänkt terror

En kvinna i nordirländska Londonderry har skjutits till döds, enligt brittiska Sky News.Polisen utreder händelsen som en ”terrorhändelse”..

Expressen - 6 timmar sedan

Malis premiärminister avgår

Malis premiärminister Soumeylou Boubeye Maïga och hans regering avgår, rapporterar internationella nyhetsbyråer..

Expressen - 7 timmar sedan

Så påverkade Ryssland presidentvalet 2016

Redan 2014 startade Rysslands trollfabrik Internet Research Agency, IRA, sin påverkansoperation mot amerikanska presidentvalet 2016, enligt Mueller-rapporten. IRA grundades av affärsmannen Yevgeny Viktorovich Prigozhin. – Han brukar kallas för Putins kock, säger Patrik Oksanen, ledarskribent och expert i säkerhetsfrågor.

Expressen - 8 timmar sedan

Läs hela Mueller-rapporten här

Rapporten publicerad på amerikanska justitiedepartementets hemsida .

Expressen - 8 timmar sedan

Bil har vält på E4 – risk för köbildning

En bil har voltat på E4 i norrgående riktning vid Västertorp. Olyckan ha resulterat i att tre av fyra körfält är avstängda – och det finns risk för köbildning. – Den ska ligga på taket och vi har två bilar på väg, säger Ola Österling vid Stockholmspolisen.

Expressen - 9 timmar sedan

Mary och barnens härliga dag – med nya pandorna

Köpenhamns nya kelgrisar gör succé. Besökare köar i timmar för att få en glimt av pandorna Xing Er och Mao Sun. Självklart har kronprinsessparets tvillingar prins Vincent och prinsessan Josephine hälsat på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.